Contact

Erop uit met kinderen!

Een hotel of toch kamperen?

Luxe, luxe en nog meer luxe dat kun je krijgen in de hotels die je overal in Europa kunt vinden. Echter, wat is er nu leuker voor kinderen dan de hele dag rondrennen en andere kinderen leren kennen op de camping tijdens het kamperen? Dit kan op een van de grote campings waar volop animatie te vinden is, maar zeker ook op de kleinere is plezier gegarandeerd. In dit bericht willen we onze tips voor het kiezen van een geschikte campervakantie met u delen.

Tips voor het kamperen

  • Twijfel je over kamperen met je baby: ons advies is doen! Als je op pad gaat met je eigen camper heb je altijd een veilige omgeving voor je kind. Daarnaast zijn er veel speel- en relaxplekken waar je als ouder je tijd met je baby makkelijk door kan komen.
  • Indien je dan toch twijfelt of je kamperen vertrouwt met jonge kinderen kun je kiezen voor een autovrije camping.
  • Let bij het boeken op de ligging van je camping en de plaats van je camper op de camping. Houd rekening met schaduw, water en hoogteverschillen, zeker met hele kleine kinderen.

Kies de ideale camping voor je gezin

Op zoek naar de meest geschikte camping voor je gezin. Alles moet aan je wensen voldoen. Je bent aan het kijken op internet en je weet niet meer waar je moet zoeken. Overdekt zwembad, een camping met animatie, niet te groot, maar ook weer niet te klein, een zee of een meer zou prettig zijn, wifi, een mooie ligplaats voor mijn camper. Denk voor je op zoek gaat eerst na over de eisen die je vanuit jezelf aan een camping stelt en ga daarna pas op zoek om de ideale camperplaats te vinden.

Faciliteiten voor een campervakantie met kinderen

Heb je de meest ideale campings voor jouw campervakantie gevonden? Dat is fijn. Misschien twijfel je nu alleen nog of het reizen en verblijven ín de camper ook echt geschikt is voor kleine kinderen? Niet nodig! Alle hoge bedden hebben vangnetjes, dus uit bed vallen zit er niet in. Voor de allerkleinsten (tot ca. 1,5 jaar) hebben wij zelfs speciale tentjes die je op de bedden kunt plaatsen. Tevens kun je bij ons autostoeltjes en kinderstoeltjes huren.

Camper huren!

Het bezit van een camper geeft je kansen om nieuwe gebieden te ontdekken. Indien het slecht weer is ben je in korte tijd op een andere bestemming waardoor je weersomstandigheden veranderen. Of je nu met de camper vertrekt naar het prachtige Noorwegen of  naar het warme zuiden in Frankrijk of Spanje. Camperhuren.nl staat voor je klaar om de geschikte camper voor je te vinden.