Contact

Hoe werkt de verhuur van een camper?

Vrijheid en een onbezorgde vakantie beleef je in een camper. Met onze huurcampers wordt jouw grenzeloze zwerftocht een vakantie die je altijd zult onthouden! Daarom is het van belang dat je weet hoe de verhuur van een camper bij Camperhuren.nl werkt.

Campertypen

Wij hebben campers voor 2 t/m 6 personen. Bekijk wat elk campertype jou te bieden heeft! Onze campers zijn makkelijk te besturen. Alles wat je nodig hebt is je gewone autorijbewijs (rijbewijs B). Daarnaast beschikken al onze campers over cruise control en hebben wij een paar automaten. Je bent ook van harte welkom in onze showroom om de campers te komen bekijken. Niet alleen verhoogt het de voorpret, het is ook heel nuttig als je goed geïnformeerd op reis gaat.

Een camper huren?

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week

Advies en begeleiding

Ga je voor het eerst met een camper op pad of ben je een ervaren camperaar? Wij zorgen voor de juiste begeleiding vóór, en als je wilt ook tijdens je reis. Bij vragen of problemen staan wij 24/7 tot je beschikking en ben je verzekerd van pechhulp en vervangend vervoer. Wij doen er alles aan om je campervakantie zo aangenaam mogelijk te maken.

Neem contact op voor een persoonlijk advies.

Standaard heel compleet

Bij Camperhuren.nl huur je een comfortabele half-integraal, integraal of alkoofcamper. Onze campers zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn maximaal 4 jaar oud, goed onderhouden, verzorgd en optimaal ingericht. Zo heeft elke camper een luifel, een fietsenrek en een volledige keukeninventaris (o.a. borden, bekers, bestek, kommen, pannen, koffiefilter, koffiekan en keukengerei). Daarnaast krijg je voldoende gas mee afgestemd op jouw reis, krijg je tabletten mee voor het chemisch toilet en een heleboel praktische spullen voor onderweg, zoals oprijblokken, een stroomkabel, een adapterkabel, een verswaterslang, een afwasteiltje en een stoffer en blik. Al deze zaken zijn bij de huurprijs inbegrepen. Bovendien zijn alle kilometers vrij.

Wat kost het huren van een camper?

Je betaalt een huurprijs voor de camper en daarnaast eenmalig een bedrag voor de uitgifte en inname van de camper. Dit is € 95,- . Dat is het. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Wel zo overzichtelijk toch? Wij vinden het belangrijk dat je goed voorbereid op pad gaat. Daarom hebben wij een instructiefilm gemaakt die je thuis op je gemak kunt kijken. Als je jouw huurcamper komt ophalen lopen we samen de belangrijkste punten nog eens door.  Ook bij de inname lopen wij de camper weer helemaal na zodat de huurder na jou óók verzekerd is van een fijne camper. Daarvoor betaal je dus die uitgifte- en innamekosten.

Mocht je toch iets vergeten zijn van de uitleg, dan kun je het eenvoudig zelf terugvinden in onze gratis app Camperhuren.nl. Hierin staat per onderdeel een korte uitleg én instructievideo

Onze app in de Google Play Store

Praktische extra’s voor nog meer gemak 

We kunnen ons goed voorstellen dat je nóg meer gemak wenst tijdens je camperreis, je hebt tenslotte vakantie. Onze comfortpakketten bieden alles wat je nodig hebt bij vertrek of onderweg, zoals opgemaakte bedden, een rijk gevulde koelkast, een handig keukenpakket of een lekker snackpakket voor onderweg. En heb je bepaalde zaken niet thuis? Dan kun je die óók bij ons bijboeken. Denk aan een campingset, navigatie of fietsen.

Bekijk hier onze praktische extra's

Huisdieren mogen op aanvraag mee in enkele campers (T58 en T67). Vraag ons naar de mogelijkheden. Voor huisdieren betaal je een toeslag van € 59,- voor extra schoonmaakkosten.

Je kunt je auto bij ons achterlaten tijdens je vakantie. De kosten hiervoor zijn € 3,- per dag. Geef dit van tevoren door, dan zorgen wij voor een geschikte plek. Je parkeert op eigen risico.

Hoe verloopt het boekingsproces?

Je kunt de beschikbaarheid raadplegen en een vrijblijvende offerte aanvragen (zie homepage) Als je de offerte goed vindt en je wilt dit (enige tijd later) omzetten in een boeking, dan moeten we eerst de actuele beschikbaarheid bekijken. De camper wordt in de offertefase namelijk niet gereserveerd voor je. Bel of mail ons om hiernaar te informeren. Als de camper beschikbaar is, ontvang je van ons een factuur/bevestiging per mail en kun je de (aan)betaling doen middels een bankoverschrijving. Bij het doen van de (aan)betaling ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden

Betaalinformatie

Vertrek je over meer dan 6 weken? Dan doe je een aanbetaling van 50% van de huursom. Vanaf 6 weken voor vertrek betaal je de overige 50% van de huursom. Boek je binnen 6 weken voor vertrek, dan betaal je de volledige huursom dus in één keer.

Belangrijke informatie voor vertrek

10 dagen voor vertrek ontvang je van ons nog een e-mail met belangrijke informatie. Hierin staat onder andere jouw unieke ophaal- en inlevertijd. Wij vragen je vriendelijk je stipt aan deze tijdstippen te houden in verband met onze planning, zeker in het hoogseizoen. Houd er rekening mee dat de uitgifte van de camper ruim 30 minuten duurt en de inname maximaal 30 minuten. Als je onverhoopt schade gereden hebt, kan het zijn dat wij gedurende de week daarna extra tijd nodig hebben om de schade te (laten) beoordelen. Dit wordt dan verrekend met de borg. In principe ontvang je binnen 10 werkdagen na het eindigen van de huurperiode een eindafrekening van je gehuurde camper.

We horen graag van je

Heb je een fijne vakantie gehad? Dan horen we dat natuurlijk graag. Schrijf een review over ons, laat een berichtje achter op onze Facebookpagina of mail ons fraaie vakantiekiekjes met de camper (reservering@camperhuren.nl). Daar worden we blij van, want daar doen we het tenslotte voor.

Heb je nog vragen? Schroom niet om ons te bellen (0297 547007), mailen (reservering@camperhuren.nl) of om langs te komen in onze showroom aan de Turfstekerstraat 26 in Aalsmeer. Graag tot ziens!

Welke camper past bij jou?