Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Ik wil een camper boeken

Wij kunnen ons voorstellen dat je tijdens de intelligente lock-down enorme zin in vakantie hebt gekregen. Camperhuren.nl is altijd in de vakantiestemming. Daarom willen we je alvast op weg helpen met het maken van vakantieplannen. Voor de zomer, misschien wel voor de nazomer. Niets is leuker dan te dromen.

Camperhuren.nl is op onderzoek gegaan om te kijken wat er op dit moment mogelijk is en deelt graag de bevindingen met je.

Activiteiten en tips voor onderweg

Vakantie in eigen land!

Nederland is prachtig en veelzijdig. Heb je wel eens een vlinder- of vogelwandeling gemaakt? Ken je het ‘rondje boven Amsterdam’? Wil je weten welke campings in Nederland open zijn? Hoe gaan de campings om met sociale afstand? We hebben het voor je op een rij gezet.

Tips voor campings in Nederland

Een camper huren?

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week

1,5 meter op de camping

Campingeigenaren hebben creatieve oplossingen gevonden voor de 1,5 meter afstand. Campingplaatsen zijn verruimd om de juiste afstand tussen de vakantiegangers te garanderen.

Deze campings in Nederland zijn geopend

Zelfvoorzienend

Elke camper van camperhuren.nl is uitgerust met een keuken, douche en toilet. Je bent dus onafhankelijk van de voorzieningen op een camping. De campings die wij hebben gebeld, bieden nog steeds de mogelijkheid om de toiletcassette te legen, schoon water te tanken en vuil water te lozen.

Steun de boeren en het mkb

Alle campers van camperhuren.nl hebben een ruime koelkast. Hoe leuk is het om de lokale ondernemer te steunen in de regio waar je op vakantie gaat?! Door het bijgeleverde fietsenrek, kan je je eigen fiets meenemen of fietsen via camperhuren.nl huren. Op de fiets ben je vrij om te bewegen en rij je eenvoudig naar de boerderijwinkel om de hoek. De meeste restauranthouders hebben nu een bezorgservice. Maak daar handig gebruik van als je even geen zin hebt om te koken.

Ondersteun de lokale middenstand

Welke camper past bij jou?