Reserveer nu met voordeel in de meivakantie van 3 mei t/m 16 mei

Dethleff camper occasion

Wil jij een Dethleff camper occasion kopen? Dan zit je bij ons op de goede plek! Wij hebben een groot aanbod tweedehands Dethleff camper occasions. Na het hoogseizoen wordt ons assortiment aangevuld met verschillende huurcampers die de verkoop in gaan. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding is jouw aankoop erg voordelig. De ‘kop’ is eraf, waardoor de campers relatief goedkoop zijn. De Dethleff camper occasions uit ons aanbod zijn maximaal drie jaar oud en hebben een aantal kilometers op de teller staan. Wel zit er in veel gevallen nog een lopende, originele fabrieksgarantie op het model. Met Dethleffs kun je onverstoord van je vakantie genieten. Door de Duitse, degelijke kwaliteit hoef jij je geen zorgen te maken.

Wij helpen jou graag bij het maken van een keuze. Ons team heeft veel expertise op het gebied van campers en kunnen jou goed adviseren bij het kopen van een Dethleff camper occasion. Benieuwd? Neem contact met ons op!

Contact

Bekijk ons aanbod camper occasions

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Prijs: van €64.900 voor €59.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €57.900 voor €53.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €55.900 voor €53.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2018
Prijs: van €49.900 voor €48.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2019
Prijs: Van €59.900 voor €55.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019

Dethleff camper occasions 

Dethleff camper occasions staan bekend om de luxe uitstraling en inrichting. Dethleffs campers worden geproduceerd in Duitsland. Dit campermerk zit in een luxe segment. Onze Dethleff camper occasions zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben zij bijvoorbeeld een ‘slaap zacht systeem’. Dit systeem zorgt voor een optimale nachtrust. Door de koudschuimmatrassen en ergonomische lattenboden zorgen voor een gezonde slaaphouding. Op de website van Dethleffs kun je meer informatie vinden over de extra luxe uitrustingen.  

In het plaatsje Isny is Dethleffs begonnen met het produceren van campers, in het jaar 1931. Sindsdien produceren ze daar nog steeds hoogwaardige, luxe campers. 

 

Extra voordelige Detleffs 

Het kopen van een Dethleff camper occasion is een hele investering, maar wij hebben dé oplossing om de extra kosten te kunnen beperken. Jouw Dethleff camper kan namelijk extra geld opleveren.  

Aankoop van een camper is niet niks. Het is een grote investering, en daar blijft het niet bij… Je hebt namelijk nog veel extra bijkomende kosten. Zo moet je bijvoorbeeld stalling regelen, verzekering, onderhoud en natuurlijk de afschrijving van de camper zelf. Wij hebben hiervoor een goede oplossing: 

Laat jouw Dethleff camper occasion bemiddelen door ons! Wij bieden huurbemiddeling aan voor Dethleffs campers. Hier kun je vele voordelen uit halen! Jij blijft baas over jouw camper, maar als je deze niet nodig hebt, zorgen wij voor verhuur. Er wordt op die manier optimaat gebruik gemaakt van jouw camper. Wij zorgen er natuurlijk voor dat deze weer netjes en gereed is als jij zelf op pad wil. Onze voordelen: 

  • Jij hebt geen vaste lasten meer 
  • Jij hoeft geen onderhoud te regelen 
  • Jij hoeft geen stalling te regelen 
  • De inrichting wordt geoptimaliseerd 
  • Jij kunt een mooi rendement behalen! 

Wij nemen met de bemiddelingsservice jouw zorgen uit handen. Ben je benieuwd? Lees meer over onze bemiddelingsservice. 

Meer weten?

Laat je inspireren! 

Kom je er niet helemaal uit? Geen zorgen, ons team staat voor jou klaar. Onze gepassioneerde collega’s zitten al jaren in het vak en kunnen jou goed adviseren over de juiste camper. Daarnaast ben jij altijd welkom in onze showroom in Aalsmeer. Wil jij zeker weten dat jouw model camper er staat? Neem dan eerst contact met ons op! Bekijk hieronder de openingstijden en contactgegevens. 

Showroom

Welke camper past bij jou?