Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Goedkope campers

Heb je de knoop doorgehakt en ben je op zoek naar goedkope campers? Wij hebben een ruim aanbod met alleen maar campers van top kwaliteit. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende uitvoeringen van Sunlight en Dethleffs campers. Deze betrouwbare merken staan garant voor kwaliteit, zorgeloosheid en vooral veel reisplezier! 

Wij staan voor jou klaar, zodat we je kunnen voorzien van een passend advies. Daarnaast ben je natuurlijk altijd welkom in onze showroom, om onze goedkope campers te bezichtigen! 

Neem contact met ons op!

Bekijk hier onze goedkope campers

Prijs: van €55.900 voor €53.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2018
Prijs: van €49.900 voor €48.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2018

Waar ben je naar op zoek? 

Het belangrijkste aan de zoektocht is natuurlijk het ontdekken wat voor soort camper het best bij jou en je gezin past. Hierbij is het belangrijk een aantal vragen in het achterhoofd te houden: ben je bijvoorbeeld op zoek naar een camper met veel luxe, of liever een eenvoudige uitvoering? Met hoeveel personen ga je meestal op vakantie? Heb je liever dubbele of enkele bedden? En zo zijn er nog veel meer vragen waar je rekening mee kunt houden voor jouw aankoop. 

Hieronder zie je een overzicht van goedkope campers die we momenteel aanbieden. Van twee- tot zespersoons campers, wij hebben alles in ons assortiment.  

Bekijk ons volledige aanbod!

Liever eerst uittesten? 

Het is natuurlijk een erg grote stap om meteen een camper te kopen. Het is raadzaam om van tevoren een camper van jouw keuze uit te testen. Bij ons kun je ook goedkope campers huren voor een weekje vakantie. Het is mogelijk om jouw favoriete model te huren, of een soortgelijke variant. Dit is de optimale manier om er achter te komen of het iets voor jou en je gezin is. Na het verhuurseizoen wordt een deel van deze campers verkocht en bieden wij een groot aanbod koopcampers. Wil je bijvoorbeeld een ritje maken in de Fiat Ducato? Neem dan contact met ons op.

Onze goedkope campers 

De campers die wij aanbieden verkopen wij voor gunstige prijzen. Na het verhuurseizoen verkopen wij een variërende selectie tweedehands campers. De campers zijn maximaal vier jaar oud en hebben in de meeste gevallen zelfs nog fabrieksgarantie. Verder zijn ze altijd onderhouden bij dezelfde vaste fiatgarage.  

Er staan bij ons tientallen campers te koop. Een keuze maken kan daarom ook best lastig zijn. Voor de aankoop van een goedkope camper kun je altijd contact met ons leggen voor een proefrit of een onafhankelijke keuring bij een andere garage. Daarnaast staan wij altijd klaar om jou advies te geven! 

Contact

Beperk jouw vaste lasten 

Wij bieden goedkope campers aan, maar naast de aankoopprijs zitten er veel kosten aan verbonden. Denk maar aan stalling, verzekering en wegenbelasting. Deze kosten gaan het gehele jaar door. Daarom kan het voor jou erg efficiënt en voordelig zijn om jouw camper via ons te laten bemiddelen 

Als wij jouw camper bemiddelen, nemen wij de kosten van stalling, publiciteit, inrichting en onderhoud bij jou uit handen. Erg voordelig, want jij hebt zeggenschap over wanneer jij jouw camper weer nodig hebt. Met deze optie zijn er mooie rendementen te behalen. Lijkt jou dit interessant? Neem contact met ons op! 

Jarenlang expert 

Camperhuren.nl is opgericht in 2008 door Ernst Rauwenhoff. Het bedrijf is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby, namelijk kamperen. Na een ruime tien jaar ervaring zijn we expert op het gebied van campers huren en kopen. Samen met ons enthousiaste team hopen we jou goed op weg te helpen! 

Welke camper past bij jou?