Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camperreis Nederland

Met een camperreis Nederland kom je op plekken waarvan je niet wist dat Nederland zo mooi kan zijn. Een camperreis door Nederland is altijd een goed idee; je bent dicht bij huis, alle plekken zijn binnen enkele uren te bereiken en je hoeft niet al te veel vakantiedagen op te vragen. Je kunt er zelf voor kiezen hoelang je blijft, maar zelfs met een midweek vakantie is er al erg veel te ontdekken.

Wij hebben een ruim aanbod huurcampers waarmee jij makkelijk ons kikkerlandje door kan trekken. Voor elk gezelschap hebben wij wel iets geschikts staan. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk het snel hieronder!

Bekijk hier onze beschikbare campers!

Bekijk hier ons huuraanbod!

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Met de camper door Nederland

Nederland lijkt in eerste instantie misschien wel enigszins eentonig, maar niets is minder waar. Saai om in eigen land op vakantie te gaan? Zeker niet! Er valt genoeg te beleven en door met een camperreis Nederland te verkennen, het is een leuke invulling voor jouw vakantie. Een echte win-win situatie, zeker als je met de kids op reis bent; je hoeft niet al te lang te rijden en je bent altijd dicht bij huis.

 

Hier moet je rekening mee houden

Nederland is op gebied van verkeer en wegen misschien wel een van de fijnste landen van Europa. Daarnaast zijn er overal campings te vinden die standaard beschikken over goede faciliteiten voor campers. Wildkamperen is in Nederland net zoals in vele andere Europese landen ten strengste verboden. Hier kun je dan ook een fikse boete voor krijgen.

Voor de rest is er niet zo veel waar je rekening mee moet houden. Er zijn enkele toltunnels in ons land, maar deze zijn met een alternatieve route te ontwijken. Daarnaast zijn komen er ook steeds meer milieuzones in Nederlandse steden. Meer hierover en over de maximale snelheden kun je op de website van NKC lezen hieronder.

Bekijk de informatie op NKC

Deze gebieden moet je zien!

Hoewel je misschien (bijna) heel je leven al in Nederland woont, wil niet zeggen dat je alles al gezien hebt. Daarom valt er door een camperreis Nederland veel te ontdekken. Hieronder hebben we een kleine greep uit alle mooie bestemmingen van Nederland. Als je geluk hebt en veel tijd, kun jij ze misschien wel allemaal bezoeken!

Texel is makkelijk te bereiken met de camper. Vanuit ons kun je na het ophalen van de camper binnen twee uur op het schiereiland zijn. Hier kun je ultiem genieten van de rust en stilte van het eiland. Het is een aanrader om het nationaal park Duinen van Texel te bezoeken, het nationale park is zelfs opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst.

Valkenburg is helemaal aan de andere kant van het land. Stiekem best wel een heel stukje rijden, maar daar krijg je ook zeker wat voor terug. Zodra je in Limburg aankomt merk je langzamerhand dat het landschap geleidelijk verandert in een heuvellandschap. In Valkenburg zijn heuvels en mergelwanden te zien, een erg indrukwekkend uitzicht als je het niet gewend bent. De oude binnenstad is erg karakteristiek en er is genoeg te beleven. Zo kun je de antieke reclame in vorm van muurschilderingen spotten of kun je mergelgrotten bezoeken. Bekijk ook zeker wat de regio te bieden heeft!

In het Nationaal Park de Biesbosch is genoeg te beleven, gratis of tegen kleine tarieven heb je een dag vullend programma. Bij het watergebied kun je goed fietsen of wandelen, maar de beste manier om het gebied te verkennen is natuurlijk op het water. Je kunt er een kano huren of aan boord gaan op een fluisterboot. Als je goed oplet, spot je misschien een van de wilde paarden, bevers of broedvogels. Wie weet…

Wil je meer inspiratie voor jouw camperreis Nederland? Bekijk dan de verschillende camperroutes in Nederland hieronder!

Camperroutes Nederland

Goed voorbereid op pad

Jij wil natuurlijk de camper die het beste bij jou en jouw reisgezelschap past. Wij schieten jou graag te hulp! Wij kunnen helpen bij het uitzoeken van een huurcamper waarbij jij en jouw familie het meeste comfort hebben tijdens jullie camperreis door Nederland. Maar… je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een camper te kopen. Dat kan ook bij ons! Wij adviseren jou graag over de beste keuze en de camper die bij jou past. Meer weten? Bekijk de pagina hieronder!

Camper kopen

Welke camper past bij jou?