Reserveer nu met voordeel in de meivakantie van 3 mei t/m 16 mei

Camperroutes Duitsland

Er zijn diverse camperroutes Duitsland, zo kun je reizen langs de populaire wijnstreken of door het prachtige natuurgebied de Eifel. Je zult er verstelt van staan hoeveel er te beleven is ons mooie buurland! Wanneer je een van deze camperroutes door Duitsland gaat afleggen, kun je bij Camperhuren zeer eenvoudig een luxe én comfortabele camper huren voorzien van al jouw wensen. Wij verhuren campers van 2 tot 6 personen en helpen je graag op weg met het vinden van een geschikte camper. Zo zullen wij jou adviseren welke camper het beste bij je past en geven wij tips over wet- en regelgeving. Meer weten over op vakantie gaan met de camper? Bekijk onze pagina over vakantie met camper!

Camper huren

Een camper huren?

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Waar kun je naar toe?

Er zijn ontzettend veel mogelijke camperroutes door Duitsland die allemaal de moeite waard zijn. Verlang je naar een rustige omgeving? Dan is het natuurgebied de Eifel misschien wel iets voor jou. Of heb je altijd al een keer willen zien hoe wijn geproduceerd wordt? In dat geval is de wijnstreek Rheinhessen wellicht een idee voor een reis door Duitsland.

Beleef de magie van de Eifel

Het natuurgebied de Eifel is een heerlijk gebied om met de camper doorheen te reizen. Je kunt hier volop genieten van de natuur, rust en ruimte. Het is een van de mooiste camperroutes van Duitsland. De Eifel is een gebied die eigenlijk niet mag ontbreken wanneer je met de camper op reis gaat. Reizen met een camper door de Eifel is zeer goed te doen. Via de grote wegen kun je eenvoudig van locatie A naar locatie B. Ga je over de wat kleinere wegen, dan bestaat de kans dat er wegen tussen zitten die wat minder goed onderhouden zijn. Echter, zijn de ietwat slechtere wegen het adembenemende uitzicht zeker waard! Daarnaast zijn er verschillende camperplaatsen en campings waar je met je camper terecht kunt. Op deze manier heb je ook nog de mogelijkheid om heerlijke wandel- en fietstochten te maken.

Meer weten over de Eifel?

Op bezoek bij de wijnboeren van Rheinhessen

Rheinhessen is de grootste wijnproducent én de zonnigste regio van Duitsland! Wat wil je nog meer? Daarnaast zijn er meerdere wijnboeren die de mogelijkheid bieden om bij hen te overnachten met de camper. Zo krijg je de kans om een kijkje te nemen bij hoe wijn wordt geproduceerd. Op de site Rheinhessen vind je nog meer mogelijkheden waar je kunt overnachten tijdens jouw reis door Rheinessen. Verder kun je ook heerlijke wandelingen en fietstochten maken door de wijnvelden. Ook vind je in Rheinhessen het Open Air-Gala waar prachtige opera wordt gezongen en in het oude stadscentrum van Worms vele podia voor jazz van internationale allure. Ga je in de maand juni, dan vinden er in vele dorpjes wijnfeesten plaats. Tijdens deze feesten geniet je van de heerlijke wijnen die geproduceerd zijn door de nieuwe generatie wijnboeren. Een van de leukste camperroutes van Duitsland!

Meer weten over Rheinhessen?

Algemene informatie over reizen door Duitsland

 • In Duitsland mag je op speciaal ingerichte parkeerplaatsen voor campers én op camping overnachten.
 • Op reguliere parkeerplaatsen en aan de straat, ook langs snelwegen, mag je maximaal 24 uur overnachten, tenzij er een verbodsbord staat.
 • Duitsland telt ongeveer 3000 camperplaatsen.
 • In verschillende delen van Duitsland, met name het Ruhrgebied en Zuid-Duitsland, is het verplicht om de Umweltplakette (milieusticker) op je voorruit te hebben als in deze zones rijdt.
 • Het is in Duitsland verplicht om winterbanden te gebruiken in het winterseizoen als de weersomstandigheden dit vereisen.

Met welke camper ga jij op pad?

Camperhuren biedt diverse campers aan die geschikt zijn voor de camperroutes door Duitsland. Ons aanbod bestaat uit:

 • Familiecampers
 • Campers geschikt voor kleine kinderen
 • Campers voor senioren
 • Kleine compacte campers
 • Campers met veel comfort en extra’s
 • Huisdiervriendelijke campers

Daarnaast zijn al onze campers zelfvoorzienend met eigen douche, toilet en keuken, maximaal vier jaar oud én alle kilometers vrij! De campers zien er zo goed als nieuw uit en wanneer je tijdens de reis contact met ons wilt opnemen kun je ons 24/7 bereiken. Benieuwd naar wat andere klanten van ons vinden? Bekijk de reviews.

Alle huurcampers bekijken

Een camper kopen?

Ben je van plan om naast de camperroutes door Duitsland nog veel meer routes af te gaan leggen? Dan is een camper kopen misschien wel een idee! Camperhuren doet na het hoogseizoen een groot deel van de campers de verkoop in. Doordat onze campers maximaal vier jaar oud zijn, zit er in veel gevallen nog een lopende fabrieksgarantie op. Daarnaast kun je voorafgaand aan jouw aankoop de camper bezichtigen in onze showroom en alvast een proefrit maken, zodat je tijdens je reis niet voor verrassingen komt te staan. Wil je meer informatie over het kopen van een camper? Bekijk dan onze pagina: ‘Hoe werkt het?‘.

Alle koopcampers bekijken

Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je graag advies bij het huren/kopen van een camper? Stuur dan een mail naar info@camperhuren.nl of bel naar 0297 547007 (ook op zaterdag en zondag bereikbaar). Voor specifieke vragen kun je ook te allen tijde ons online contactformulier invullen. Wil je een kijkje komen nemen in onze showroom? Bekijk dan onze openingstijden op de website. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een camper naar wens te vinden!

Wil je op de hoogte blijven van Camperhuren? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op FacebookTwitterYouTube of LinkedIn.

Neem contact op

Welke camper past bij jou?