Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camperroutes Europa

Vanuit onze ervaring weten wij dat camperroutes Europa je naar de meest prachtige gebieden brengen. Ieder met hun eigen landschap, cultuur en regels. En daarom helpen wij je ook graag een spreekwoordelijk handje om dé perfecte route uit te stippelen. Binnen de Europese landsgrenzen zijn namelijk ontelbaar veel plekken die de moeite waard zijn om ontdekt te worden. De basis van een camperroute begint bij de camper zelf. Zo is het van belang dat je jezelf hierin thuis voelt. Samen gaan wij op zoek naar dé perfecte camper die voldoet aan alle wensen en eisen. Ideaal om als uitvalsbasis te gebruiken tijdens een onvergetelijke trip. Enthousiast? Wij inspireren je graag verder.

Een camper huren?

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Geschiedenis proeven in Polen

Unieke camperroutes Europa hebben één ding gemeen: ieder land is anders. En heeft zijn eigen unieke plekken. Hierdoor is het nooit saai om jezelf op Europese bodem te bewegen. Een camperreis Polen kenmerkt zich door een rijke geschiedenis. Daarom is dit ook meteen een van de meest indrukwekkende camperroutes door Europa. Vanwege de vele bezienswaardigheden die gerelateerd zijn aan de Tweede Wereldoorlog staat dit bij vele mensen ook hoog op het lijstje. Een bezienswaardigheid die je écht niet mag missen? Auschwitz.

Naast de sporen van de Tweede Wereldoorlog beschikt Polen ook over een (enorm) mooie natuur. Met meer dan 23 nationale parken zijn de gebieden stuk voor stuk een lust voor het oog. Het land is voor 30% bedekt met naald- en loofbossen wat zorgt voor een prachtig gezicht. Ook is dit dé reden dat er veel wilde dieren leven die je tijdens de camperroutes Europa aan kan treffen. Talrijke meren en drie bergketens maken het plaatje compleet om naar Polen te gaan. Wissel de natuur af met culturele uitstapjes zoals de historische binnenstad van Krakau of het Wilanowpaleis in Warschau. En beleef een reis om nooit te vergeten!

Bonjour Frankrijk!

Natuurlijk kan een camperreis Frankrijk níet ontbreken bij de meest populaire camperroutes Europa. Dit is misschien wel hét nummer één vakantieland onder de Nederlanders. En dat is natuurlijk niet voor niets. Zo is de Mediterrane kust (Cote d’Azur) enorm in trek bij onze landgenoten. Tijdens deze trip kom je langs ontelbaar veel antieke markten én hippe wijken. Een afwisseling die bij veel mensen het enthousiasme laat opkomen. Activiteiten als een romantische picknick in een park óf een luxe boottocht langs de kust zijn dan ook enorm in trek. De grootste havenstad van Frankrijk (Marseille) kenmerkt zich door een prachtige architectuur.

Cultuur snuiven? Ook dan kan je in Frankrijk je hart ophalen. Breng een bezoek aan Montpellier en de vele musea óf ga naar het centrum: Place de la Comedie. Een andere aantrekkelijke camperroute in Frankrijk start in de Bretagne. Hiermee verken je met name West-Frankrijk. Een route met veel natuurwonderen én uitkijkpunten. Zodra je een échte natuurfreak bent is deze route een absolute aanrader! Surfers zullen deze route ongetwijfeld volgen. Zo zijn de plaatsen Mimizan en Hossegor bij uitstek geschikt om dé ideale golf op te zoeken. Eén van de leukste camperroutes Europa als je het ons vraagt!

Zwitserland: voor dé natuurliefhebber

Prachtige witte bergtoppen. Uitgestrekte meren. En tal van historische steden. Dat is wat je kan verwachten zodra camperroutes Europa het prachtige Zwitserland doorkruisen. Diverse landschappen én klimaatzones zorgen ervoor dat het nergens hetzelfde is. Wandelaars kunnen hun geluk niet op in het Zwitserse landschap. Ook als je iets anders actief wilt doen in plaats van wandelen kan je enorm goed in dit prachtige land terecht. Zo kom je tijdens een camperreis Zwitserland genoeg outdoor activiteiten tegen.

  • Golfen
  • Ziplinen
  • Klimmen
  • Rodelen
  • Kanoën
  • Mountainbiken

De juiste camper

Zodra je een keuze hebt gemaakt uit de talloze camperroutes Europa is het tijd om een uitvalsbasis te kiezen. En daarmee op zoek te gaan naar een camper die aan al je wensen en eisen voldoet. Voor een camper huren ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het vinden van dé ideale camper. Het is handig om van tevoren af te wegen of je een kleine én compacte camper wil of juist veel comfort en extra’s. Ook is het belangrijk dat je een passende camper vind voor je reisgezelschap. Ga na of de camper huisdiervriendelijk is én kom niet voor (onaangename) verrassingen te staan.

Ook als je voor een camper kopen gaat staan wij voor je klaar. Onze campers zijn allemaal maximaal vier jaar oud én compleet uitgerust. Een eigen douche, toilet én keuken zorgen ervoor dat iedere camper zelfvoorzienend is. Voor iedere camperroute door Europa hebben wij dé ideale camper om eropuit te trekken. Een ander voordeel is het feit dat ze allemaal nog zo goed als nieuw zijn. Hierdoor zitten er in de meeste gevallen nog fabrieksgarantie op de camper. Ook verkopen wij twee soorten merken die betrouwbaar zijn: Dethleffs en Sunlight.

Welke camper past bij jou?