Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Wildernisroute Zweden camper

Wil jij de Wildernisroute door Zweden met de camper afleggen? Huur dan een camper bij Camperhuren! Wij hebben een uitgebreid aanbod luxe en comfortabele campers in alle soorten en maten. Hierdoor zit er gegarandeerd een camper bij die aansluit bij jouw wensen! Daarnaast zijn al onze campers zelfvoorzienend met eigen douche, wc en keuken en rijd je alle kilometers vrij. Je zal je verstelt staan hoe onze campers eruit zien!

Camper huren

Bekijk ons huuraanbod

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Rijd 500 km lang door Jämtland en het Zweedse Lapland met de camper

De wildernisroute, ook wel ‘Vildmarksvägen’, is een geweldig route voor een ideale avontuurlijke camperreis! De route loopt door drie gemeenten, namelijk: Strömsund, Vilhelmina en Dorotea. Het meest spectaculaire gedeelte van de Wildernisroute met de camper loopt via Stekenjokk en zit maar liefst op 879 meter boven zeeniveau. Dit gedeelte van de route is echter ieder jaar alleen vanaf juni tot en met midden oktober geopend, omdat er de rest van het jaar teveel sneeuw ligt op de weg. Maar dat maakt de route wél weer extra uniek!

Tijdens de route ervaar je het adembenemende Zweedse landschap als nooit tevoren. Het uitzicht is er prachtig en als je geluk hebt spot je zelfs een beer! Het is namelijk óók nog eens de route met de hoogste berenbevolkingsdichtheid ter wereld. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om zo hier en daar van de route af te wijken, zodat je nog meer kunt genieten van de indrukwekkende natuur van Zweden.

Meer lezen over de Wildernisroute?

Zweden: het land van alleman

Een van de grootste voordelen aan Zweden is dat het een land is met het allemansrecht. Dit houdt in theorie in dat iedereen het recht heeft om te mogen genieten van de natuur. In werkelijkheid houdt dit in dat je mag fietsen, wandelen, paardrijden en skiën op plekken die niet worden gebruikt voor akkerbouw en niet beschadigd worden door je bezoek. Bovendien mag je met dank aan het allemansrecht ook op deze plekken je tent opzetten voor 24 uur. Zo kun je dus ook wildkamperen tijdens het afleggen van de Wildernisroute door Zweden met de Camper.

Meer te weten komen over het allemansrecht?

Handige informatie over Zweden

Als je de Wildernisroute in Zweden met de camper gaat afleggen, dan is het handig om een aantal telefoonnummers bij de hand te hebben. Daarom hebben wij een kort lijstje gemaakt met een aantal van deze telefoonnummers:

 • Alarmnummer: 112
 • Pech onderweg:
  • Assistancekåren: tel: 0046 – 020-912 912.
  • Wegenwacht (Vägverket): +46-(0)771-119 119
  • (Zweedse ‘ANWB’): +46-8-690 38 50
 • Actuele verkeersinformatie:
  • Engelstalige telefonische verkeersinformatie: +46 07 71 24 24 24.
Alles wat je moet weten over Zweden

Meer weten over de Wildernisroute in Zweden met de camper?

Ben je geïnteresseerd in deze reis en zou je graag meer te weten willen komen over onze campers? Neem dan contact met ons op! Bel naar 0297-547007 of stuur een mailtje naar info@camperhuren.nl. Je kunt ook te allen tijde ons online contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Blijf op de hoogte van Camperhuren.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op FacebookInstagramTwitterYouTube of LinkedIn.

Benieuwd naar andere reizen met de camper? Neem een kijkje op onze andere pagina’s:

Welke camper past bij jou?