Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Campervakantie Italië

Geniet van de ultieme vrijheid die je ervaart tijdens een campervakantie door Italië! Je kan gaan en staan waar je wil en je slaapplek is altijd bij je in de buurt. Bij Camperhuren.nl hebben we een ruim aanbod luxe en comfortabele campers die je kunt huren voor scherpe prijzen. Daarom gaan we samen met jou opzoek naar de geschikte camper voor jouw campervakantie door Italië!

Onze campers zijn allemaal maximaal vier jaar oud en zelfvoorzienend met eigen keuken, toilet én douche. Bovendien zijn alle campers zeer compleet uitgerust en huur je kilometervrij. Tot slot zijn wij tijdens jouw campervakantie door Italië te allen tijde bereikbaar, zodat je bij pech altijd bij ons terecht kunt!

Camper huren

Bekijk onze beschikbare campers

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Welke camper gaat er mee naar Italië?

Er is genoeg keuze in ons assortiment als het gaat om campers, maar hoe bepaal je welke het meest geschikt is voor jou? Afhankelijk van je reisgezelschap én je persoonlijke wensen kijken wij samen met jou welke camper er het beste mee op campervakantie naar Italië kan gaan. Houd je van veel luxe en comfort of ga je juist liever back-to-basics met een kleine, compacte camper? Camperhuren.nl heeft het allemaal!

We verdelen onze campers onder in de volgende zes categorieën:

Hoe werkt het huren van een camper?

Het Comomeer, Sicilië, de Amalfikust en nog veel meer…

Weet je al wat je gaat doen tijdens je campervakantie door Italië? Wij helpen je graag een handje met het vinden van leuke activiteiten! Er is namelijk méér dan genoeg te doen in het mooie Italië. Daarom staan hieronder een aantal ideeën voor tijdens de roadtrip door Italië!

  • Het Comomeer

Nóg mooier dan het Gardameer. Het Comomeer is gelegen in een prachtige omgeving met veel gezellige dorpjes. Op het meer kun je gaan surfen en suppen, maar je kunt ook heerlijk gaan wandelen of fietsen in de omgeving!

  • Sicilië

Het eiland Sicilië kun je herkennen als de ‘bal van de laars’ van Italië. Het is een geweldige vakantiebestemming met vele mooie stranden, sfeervolle dorpjes én je vindt er natuurlijk de beroemde vulkaan Etna.

  • De Amalfikust

Vernoemd naar het stadje Amalfi: de Amalfikust. Toch wel het mooiste stukje kust van Italië! Het is gelegen aan het prachtige dorpje Positano en zeker weten een plek om langs te gaan tijdens jouw campervakantie in Italië.

  • Pisa

Je kunt hem eigenlijk niet vergeten in dit rijtje: de toren van Pisa. Iedereen wil de toren een keer gezien hebben, dus grijp je kans tijdens je campervakantie door Italië! Verder is het dorpje niet héél bijzonder, maar desondanks is het zeker wel de moeite waard om de toren te bezichtigen.

  • Venetië

Het prachtige Venetië is in feite gewoon een aaneenschakeling van kleine mini eilandjes met daartussen voornamelijk heel veel water. Parkeer de camper ergens en vaar door de vele smalle straatjes van Venetië. Altijd een aanrader voor een campervakantie in Italië!

Wat is er nog meer te doen in Italië?

Nuttige info voor een campervakantie in Italië

  • In Italië is het toegestaan om te overnachten op speciaal voor campers ingerichte en aangewezen parkeerplaatsen, campings en reguliere parkeerplaatsen (ook langs snelwegen). Vrij parkeren mag ook, mits je daar toestemming van de eigenaar voor hebt. Hier zitten wel een aantal regels aan gebonden.
  • Het is in Italië verplicht om een gevarendriehoek en een veiligheidshesje bij te hebben in je camper.
  • Italië heeft meerdere milieuzones, zoals bijvoorbeeld: Rome, Milaan, Bologna, Genua en Florence. Schaf hiervoor een Ecopass aan, zodat je de steden kunt bezoeken voor een dag of een onbepaalde termijn.
  • Wil je je huisdier meenemen tijdens jouw campervakantie in Italië? Dan is een Europees dierenpaspoort verplicht voor je huisdier. Deze zijn verkrijgbaar bij de dierenarts. Daarnaast moet het huisdier gechipt zijn en minstens 21 dagen voor vertrek ingeënt zijn tegen rabiës (hondsdolheid).
  • Het landnummer van Italië is +39.

Wil je meer zien met de camper?

Ben je nog niet klaar met reizen en wil graag nog vaker op campervakantie? Dan is een camper kopen bij Camperhuren.nl misschien wel iets voor jou! Na het verhuurseizoen gaan veel van onze campers namelijk de verkoop in voor leuke prijzen. ‘De kop is eraf’, dus je bepaalt er een stuk minder voor dan voor een gloednieuwe camper. Echter, de campers zijn maar maximaal vier jaar oud, waardoor er vaak nog een lopende fabrieksgarantie op zit.

Daarnaast heb je bij Camperhuren.nl de mogelijkheid om je gekochte camper door ons te laten bemiddelen. Op deze manier bespaar jij kosten en kunnen wij jouw camper verhuren aan andere klanten wanneer jij de camper niet nodig hebt. Je behoudt zelf wel het zeggenschap over de camper en wij zorgen ervoor dat de camper weer tiptop in orde is, zodra jij hem weer nodig hebt.

Alle koopcampers bekijken

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023

Meer weten over een campervakantie in Italië?

Wil jij op campervakantie in Italië en lijkt een camper huren bij Camperhuren.nl je wel wat? Wat leuk! Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste camper, zodat jij de reis van je dromen kunt gaan beleven. Je kunt ons bereiken via info@camperhuren.nl, maar je kunt ook bellen naar 0297-547007. Verder is er de mogelijkheid om ons online contactformulier in te vullen bij specifieke vragen.

Bovendien hebben wij een showroom waar je van harte welkom bent om een kijkje te komen nemen! Deze showroom is gelegen in Aalsmeer (zie exacte locatie) en de openingstijden vind je op onze website.

Wil je op de hoogte blijven van Camperhuren.nl? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op FacebookInstagramTwitterYouTube of LinkedIn.

Contact opnemen

Welke camper past bij jou?