Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Dethleffs campers te koop

Ben jij op zoek naar Dethleffs campers die te koop staan? Dan ben je bij Camperhuren absoluut aan het juiste adres! Bij Camperhuren beschikken we over een zeer uitgebreid aanbod Dethleffs campers die te koop staan voor interessante prijzen. Al onze Dethleffs campers zijn compleet uitgerust en maximaal 4 jaar oud. Daarnaast zijn de Dethleffs campers die te koop staan stuk voor stuk voorzien van alle gewenste luxe en comfort. Wil je gedurende de reis met een van onze Detleffs campers  contact met ons opnemen? Géén probleem! Wij bieden 24/7 service tijdens de reis. De Detleffs campers die te koop staan zijn zelfvoorzienend en bevatten standaard een eigen douche, toilet en keuken.

Dethleffs campers te koop

Een camper kopen?

Prijs: van €55.900 voor €53.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2018
Prijs: van €49.900 voor €48.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2018

Diverse soorten Dethleffs campers

Wanneer we kijken naar Detleffs campers die te koop staan, hebben we te maken met vele verschillende soorten Dethleffs campers. Camperhuren biedt campers voor 2 à 3 personen, 4 à 5 personen en 6 personen. Afhankelijk van de grote van het gezelschap gaan wij samen met jou een geschikte Dethleffs camper zoeken, waarmee jullie samen de wereld kunnen gaan verkennen! Om alvast kennen te maken met onze Detlhleffs campers die te koop staan, hebben we een aantal van onze Dethleffs campers die te koop staan hieronder uitgelicht.

Dethleffs campers te koop voor 2 à 3 personen

Dethleffs T 6611 (30)

De Dethleffs T 6611 (30) bestaat uit een compacte 2-persoons camper met twee enkele bedden (lage instap) en als extra optie een ombouwbed voor als je met drie personen op reis wilt gaan. Verder hebben de Detleffs campers die te koop staan voor 2 à 3 personen een L-zit, een middenkeuken en een midden toilet. Het bouwjaar van deze Dethleffs camper is 2017.

Dethleffs Advantage T 7051 (32)

De Dethleffs Advantage T 7051 (32) bestaat uit een ruime 2-persoons camper met een Queen bed, grote dakramen en een grote berging. Daarnaast bevat deze Dethleffs camper een rondzit, een middenkeuken en een midden toilet. Het bouwjaar van deze Dethleffs camper is 2017.

Dethleffs Advantage T7051EB(40)

De Dethleffs Advantage T7051EB(40) is ook een ruime camper die geschikt is voor twee personen. Het bevat twee enkele bedden (lage instap) en een ombouwbed als optie voor eventueel een derde persoon. Ook deze Dethleffs camper heeft een rondzit, een middenkeuken en een midden toilet. Het bouwjaar van deze Dethleffs camper is 2018.

Bekijk alle 2 à 3 persoons Dethleffs campers

Dethleffs campers te koop voor 4 à 5 personen

Dethleffs T 7057 (23)

De Dethleffs T 7057 (23) is een ruime comfortabele 4-persoons camper met een Queen bed, hefbed, grote dakramen en een grote berging. Daarnaast bevat deze Dethleffs camper een rondzit, een middenkeuken en een midden toilet. Het bouwjaar van deze Dethleffs camper is 2016.

Dethleffs T 7057 EB (47)

De Dethleffs T 7057 EB (47) bestaat uit een ruime camper voor vier personen en is van alle gemakken voorzien. Verder bevat de camper twee enkele bedden, een hefbed en grote berging. Ook deze Detleffs camper bevat een rondzit, een middenkeuken en een midden toilet. Het bouwjaar van deze Dethleffs camper is 2018.

Dethleffs TRI 7057 EB (39)

De Dethleffs TRI 7057 EB (39) bestaat uit een zéér ruime 4-persoons integraal camper met twee enkele bedden, een hefbed boven de cabine en en een panorama voorruit. Daarnaast bevat de camper een standaard zit, een middenkeuken en een midden toilet. Het bouwjaar van deze Dethleffs camper is 2019.

Bekijk alle 4 à 5 persoons Dethleffs campers

Dethleffs campers te koop voor 6 personen

Dethleffs A 5887 (42)

De Dethleffs A 5887 (42) is een luxe ruime 6-persoons familiecamper met een alkoofbed, 2-persoons ombouwbed en een stapelbed achterin (dwars). Daarnaast bevat deze camper een treinzit, een middenkeuken en een midden toilet. Het bouwjaar van deze Dethleffs camper is 2018.

Dethleffs TRA5887 (33)

De Dethleffs TRA5887 (33) bestaat ook uit een ruime 6-persoons familiecamper met een alkoofbed, 2-persoons ombouwbed en een stapelbed achterin (dwars). Verder komt deze Dethleffs camper ook overeen met de indeling van de Dethleffs A 5887 (42). Deze camper heeft namelijk ook een treinzit, een middenkeuken en een midden toilet. Het enige verschil is het bouwjaar van deze camper. Deze Dethleffs camper is namelijk gebouwd in 2019.

Bekijk alle 6 persoons Dethleffs campers

Meer info over Dethleffs campers?

Heb je interesse gekregen in een van onze Dethleffs campers die te koop staan, maar heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kun je te allen tijde mailen naar info@camperhuren.nl. Daarnaast kun je ons ook bereiken door te bellen naar 0297 547007 of door ons online aanvraagformulier in te vullen. Wil jij graag de Dethleffs camper voorafgaand aan de aankoop bezichtigen? Dan kun je altijd een kijkje komen nemen in onze showroom. De openingstijden staan vermeldt op onze website. Wij helpen je graag verder!

Wil je graag op de hoogte blijven van Camperhuren? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op FacebookTwitterYouTube of LinkedIn.

Ook benieuwd naar onze Sunlight campers? Bekijk onze pagina over Sunlight campers die te koop staan!

Contact opnemen

Welke camper past bij jou?