Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Ervaar het camperen

Divers Europa

Ervaar het gemak om met de camper op pad te gaan door verschillende streken in Europa. Europa biedt talloze mogelijkheden voor het maken van een campervakantie. Wie echter nog nooit ‘gecampeerd’ heeft en zich wil oriënteren, doet er goed aan eerst een camper te huren. Zo’n camperreis is namelijk heel anders dan een vakantie met een tent, vouwwagen of caravan.

Camperplaatsen

Een groot voordeel van het op reis gaan met een camper is dat je eigenlijk geen camping nodig hebt. Om te overnachten kun je gebruik maken van de goedkopere camperplaatsen. Deze plaatsen zijn speciaal voor campers ingericht en vaak kun je tegen een kleine vergoeding schoon water laden. Alle benodigde voorzieningen zijn in onze campers aanwezig, hierdoor kun je gaan en staan waar je wilt. Camperplaatsen zijn er in verschillende soorten. Op de ene plaats mag je langer verblijven dan op anderen. Soms vind je ze in de buurt van een dorp of stad, een andere keer weer in de prachtige natuur.

Eerder schreven wij van Camperhuren.nl diverse blogberichten. Hieronder vind je een overzicht van de tot nu toe geschreven berichten, mogelijk zitten er relevante berichten bij.

Top Campervakanties: Noorwegen
Top Campervakanties: Frankrijk
Top Campervakanties: Italië
Onze merken: Dethleffs
Onze merken: Sunlight
Nederland Kampeerland
5 tips voor internet onderweg
Kinderen aan zet!
Scandinavië gemaakt voor rondreizen

Interesse?

Ben je na het lezen van dit en/of andere berichten helemaal enthousiast geworden over het maken van een camperreis dan kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast kun je de pagina’s camper huren en camper kopen bezoeken voor het bekijken van ons aanbod.