Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Luxe camper huren C rijbewijs

Wil jij een luxe camper huren met C rijbewijs? Dat is bij ons géén probleem! Camperhuren.nl heeft een vloot met campers die te besturen zijn met een C rijbewijs. Aarzel daarom niet om een kijkje te nemen op onze website en opzoek te gaan naar jouw ideale camper. Wij staan voor jou klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en alle informatie die jij nodig hebt!

Welke luxe campers kun je huren?

Campers huren

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Aanbod luxe campers C rijbewijs om te huren

Bij Camperhuren.nl hebben wij een ruim aanbod luxe campers die je kunt huren voor jouw droomvakantie! Wij hebben campers voor een C rijbewijs voor 6 personen met veel comfort en extra’s! Daarnaast zijn al onze campers standaard zeer compleet uitgerust en zelfvoorzienend met eigen douche, toilet en keuken.

Heb jij behoefte aan nóg meer luxe, dan zijn wellicht onze comfortpakketten iets voor jou! Wij hebben namelijk diverse comfortpakketten die jou vakantie nog comfortabeler maken. De pakketten zijn opgedeeld in vier verschillende categorieën:

  • Lazy morning pakket ➔ Een overheerlijk pakket met alles wat je nodig hebt om de dag ontspannen te kunnen beginnen!
  • Snackpakket ➔ Wil jij onderweg absoluut niet zonder lekkere snacks en wat te drinken komen te zitten? Neem dan het snackpakket! Van stroopwafels tot en met witte bolletjes, het snackpakket heeft alles voor de lekkere trek.
  • Borrelpakket ➔ Geniet jij het liefst van de zonsondergang onder het genot van een glaasje wijn en blokjes kaas? Dan is het borrelpakket precies hetgeen waar jij naar verlangd!
  • Verrassingspakket ➔ Het verrassingspakket zal je niet teleurstellen. Zo zal je een rijk gevulde koelkast aantreffen met diverse luxe etenswaren, drankjes en hapjes. Wat wil je nog meer?!
Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Waarvoor heb je een C rijbewijs nodig?

Voor sommige luxe campers van Camperhuren.nl heb je een C rijbewijs nodig. Dit komt omdat deze typen campers boven het maximale gewicht van 3.500 kilo vallen.

Vanaf campers die méér dan 3.500 kilo wegen (lege gewicht + maximaal laadvermogen), is een C rijbewijs verplicht! Bovendien geldt er bij een C rijbewijs ook nog het maximum van 8 personen die je mag vervoeren. Daarnaast is er ook nog een verschil tussen een C1 rijbewijs en een C rijbewijs, namelijk:

  • Rijbewijs C1 ➔ Gewicht tussen 3.500 en 7.500 kilo
  • Rijbewijs C ➔ Gewicht boven de 7.500 kilo

Wil je in een camper rijden met meer dan 8 zitplaatsen? Dan heb je een busrijbewijs (D of D1) nodig!

Als je géén C rijbewijs hebt, zijn de mogelijkheden bij Camperhuren.nl ook eindeloos. We hebben namelijk genoeg campers die je met een B rijbewijs mag besturen.

Meer weten over een C rijbewijs?

Wil jij graag een luxe camper huren met C rijbewijs?

Lijkt het jou wel wat om een luxe camper te huren, waar een C rijbewijs voor nodig is? Neem dan contact met ons op! Wij zijn te bereiken via 0297-547007 of via info@camperhuren.nl. Daarnaast hebben wij ook nog een online contactformulier die je kunt invullen, als je een vraag hebt of meer informatie zou willen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk een contact met je op!

Ook geïnteresseerd in andere campers van Camperhuren.nl? Neem een kijkje op de volgende pagina’s:

Contact opnemen

Welke camper past bij jou?