Reserveer nu met voordeel in de meivakantie vanaf 10 nachten

Camper rondreis Europa

Huur een camper bij Camperhuren.nl en maak met de camper een rondreis door Europa! Wij kunnen je garanderen dat je reis één groot avontuur gaat worden. De reis begint zodra je bent ingestapt. Daarnaast is de vrijheid die een camper je geeft, ongekend. Geen zorgen over waar je kunt gaan overnachten, want je ‘rijdende huisje’ gaat overal met je mee. Wil jij dit ultiem gevoel van vrijheid ervaren en optimaal kunnen genieten van je rondreis? Aarzel niet en neem een kijkje bij ons aanbod luxe, comfortabele huurcampers.

Een camper huren bij Camperhuren.nl biedt veel voordelen, de campers zijn namelijk:

  • 1 of 2 jaar oud, met een maximaal van vier jaar
  • Zeer compleet uitgerust
  • Zelfvoorzienend met eigen douche, toilet en keuken
  • Alle kilometers vrij

Bovendien zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor al jouw vragen, voor vertrek of gedurende jouw camper rondreis Europa.

Camper huren

Een camper huren?

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Divers aanbod campers

Bij Camperhuren.nl heb je de keuze uit veel verschillende soorten campers. Wanneer je met de camper een rondreis door Europa gaat maken, is het belangrijk dat de camper voldoet aan al je eisen. We hebben kleine, compacte campers voor twee personen, maar ook grote, luxe campers voor vier tot zes personen. Daarnaast worden onze campers opgedeeld in zes categorieën:

Echter, binnen één categorie kunnen meerdere modellen vallen. Na het kiezen van een categorie is het nog steeds mogelijk om een voorkeur voor de (bed)indeling op te geven.

Maak het jezelf makkelijk

Wil je tijdens je camper rondreis Europa extra in de watten gelegd worden? Wij bieden diverse comfortpakketten aan, van een ‘Lazy morning pakket’ tot een ‘Keukenpakket Luxe’, we hebben het allemaal! Daarnaast heeft Camperhuren een heleboel praktische extra’s voor wanneer je iets zelf niet in huis hebt, denk hierbij aan: een navigatiesysteem, een tuintafel met stoelen, een linnenpakket et cetera. Bovendien kun je er voor kiezen om de eindschoonmaak door ons te laten verzorgen. Zo kun je dat ontspannen vakantiegevoel extra lang vasthouden!

Hoe werkt het?

Ideeën voor een camper rondreis door Europa

Wanneer je een camper rondreis door Europa wilt gaan maken, dan zijn er ontelbaar veel mogelijke routes die je kunt gaan afleggen. Om je te helpen bij het uitzoeken van jouw ideale camperroute, geven wij je graag een aantal tips waarin we verschillende delen van Europa belichten.

Meer inspiratie

Ontdek de wonderschone natuur van Noord-Europa

Ben je op zoek naar een unieke camperroute voor jouw camper rondreis door Europa? Maak een rondreis door Scandinavië! Wanneer je een camper rondreis maakt door Scandinavië, ben je verzekerd van een reis vol met indrukwekkende landschappen en prachtige dieren in het wild. Bovendien is wildkamperen op veel plaatsen in Scandinavië toegestaan, hierdoor krijg je nog meer de mogelijkheid om te gaan en staan waar je wilt.

Tijdens jouw camper rondreis door Europa is het mogelijk om alle Scandinavische landen (Noorwegen, Finland, Zweden en Denemarken) in één keer te bezoeken. Echter, dit hoeft natuurlijk niet, want ieder land is op zichzelf ook zeker de moeite waard voor een camper rondreis door Europa! Een aantal échte aanraders om te bezichtigen tijdens een Scandinavische camper rondreis zijn:

Meer weten over Scandinavië?

Geniet van de zon in het zuiden van Europa

Ben jij een échte zonliefhebber? Dan is een camper rondreis door het zuiden van Europa wellicht iets voor jou! Geniet van het heerlijke klimaat en maak kennis met diverse landschappen en culturen. De landen Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal en Kroatië zijn stuk voor stuk erg mooie landen om doorheen te reizen met de camper.

Wanneer je gaat reizen door het zuiden van Europa, zijn er een aantal plekken die naar ons idee absoluut niet mogen ontbreken aan jouw camper rondreis door Europa. Je kunt hierbij denken aan:

  • Cueva El Soploa (kristalvormige druipstenen in de mooiste druipsteengrot van Noordwest Spanje)
  • Mont Saint-Michel (een adembenemend eiland in Normandië)
  • Venetië (één van de best bezochte steden van Italië)
  • Porto (prachtige, bruisende stad aan de Douro-rivier in Portugal)
  • Plitvice Lakes National Park (hét nationale park van Kroatië met 16 meren en 92 watervallen en beekjes)
Meer weten over zon- & zeevakanties?

Heb je een camper gezien die je graag wilt kopen?

Aan het einde van het verhuurseizoen verkopen wij alle campers tegen zeer gunstige prijzen. Doordat het aanschaffen van een nieuwe camper een hele investering is, kan het extra interessant zijn om een jong gebruikt exemplaar aan te schaffen. De campers die wij aanbieden bestaan uit luxe Sunlight en Dethleffs campers die variëren in prijsklassen. Het zijn dan wel tweedehands campers, maar omdat ze vrijwel allemaal 1 tot 2 jaar oud zijn met een maximum van vier jaar en altijd keurig onderhouden door een erkende FIAT garage, kunnen wij je garanderen dat je nog jarenlang kunt blijven genieten van de vrijheid, natuur en onafhankelijkheid die een camper je biedt.

Onze campers onderscheiden we in drie verschillende soorten, namelijk:

Camper kopen

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Prijs: van €64.900 voor €59.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €57.900 voor €53.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018

Wij helpen je graag

Heb je een specifieke vraag of wil je graag advies over een camper rondreis door Europa? Laat het ons weten! Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@camperhuren.nl of door te bellen naar 0297 547007. Daarnaast heb je de mogelijkheid om online ons contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder! Benieuwd naar hoe andere mensen een camper huren bij Camperhuren hebben ervaren? Bekijk onze reviews. Wil je een kijkje komen nemen in onze showroom in Aalsmeer? Dat kan! De openingstijden vind je op onze website.

Blijf op de hoogte

Je kunt op de hoogte blijven van Camperhuren door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief of door ons te volgen op FacebookInstagramTwitterYouTube of LinkedIn.

Contact opnemen

Welke camper past bij jou?