Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camper huren mei

Wil jij graag een camper huren in mei? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod aan campers waarmee jij met je reisgezelschap een prachtige reis kan maken, dus bekijk snel onze mogelijkheden! Het maakt niet uit of je er met z’n tweetjes op uittrekt of dat je reist met een groot gezelschap; we hebben voor ieder wat wils. Wij raden het zeker aan om een camper te huren in mei, omdat het simpelweg erg avontuurlijk, knus en gezellig is. Bekijk hieronder alvast een deel van ons aanbod en zoek de camper uit die perfect bij jou past!

Bekijk hier ons huuraanbod!

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Topbestemmingen in mei

In Nederland en in het buitenland zijn er talloze mooie bestemmingen om er op uit te trekken met een camper. Om je wat inspiratie te geven hebben wij een top 5 samengesteld voor jou als je een camper gaat huren in mei.

 1. Zonnig Sevilla Sevilla is een zeer geschikte bestemming om heen te reizen met een huurcamper in mei. Het is namelijk een van de steden met de meeste zonuren van Europa. Wel moet je er even de tijd voor hebben, aangezien het 2300 km rijden is vanuit midden Nederland.
 2. Fietsen in Denemarken – Denemarken kenmerkt zich door de mooie natuur met koolzaadvelden en blauwe luchten. Daarnaast schijnt de zon er flink en is het weer zacht en behaaglijk in mei. Perfecte omstandigheden om mooie fietstochten door de prachtige natuur te maken.
 3. Clampin Château la Forêt – Als je een Camper huurt in mei om een vorstelijke vakantie te beleven dan is Clampin Château la Forêt de perfecte bestemming. Deze camping heeft namelijk een negentiende-eeuws kasteel en beschikt daarnaast over alles wat nodig is voor een perfecte vakantie: meerdere zwembaden, natuurmeertjes en oceaanstranden op 20 minuten afstand.
 4. Rondreis Ierland – Ierland beschikt over een schitterende natuur, met onder andere kristalheldere beekjes en woeste kusten. Perfect voor een camperrondreis in mei! Daarnaast valt er in mei en juni de minste neerslag in Ierland en kan je een aangename temperatuur van rond de 18 graden verwachten.
 5. Camperroute door Zeeland – In plaats van het buitenland op te zoeken kan je met een huurcamper in mei ook gewoon lekker in Nederland blijven. Zeeland is uitstekend geschikt om met je camper te bezoeken. Navigeer over de Zeeuwse eilanden en loop het strand op wanneer je maar wilt.

Voor meer info over deze bestemmingen kan je hier kijken.

Laagseizoen-tarief

Het voordeel aan een camper huren in mei is dat de maand mei in het laagseizoen valt. Dat betekent lagere prijzen voor jou! De prijzen verschillen afhankelijk van welk model je kiest. Benieuwd naar de exacte tarieven? Klik dan hier. De huurtarieven van de campers staan vermeld in weekprijzen. Via ons aanvraagformulier kan je een aanvraag doen en dan ontvang je binnen 24 uur een bericht van ons. Hieronder hebben wij op een rijtje gezet wat er allemaal zit inbegrepen in de huurprijs.

 • Alle kilometers
 • 21% BTW
 • Volledige inventaris
 • Gasflessen
 • Toiletvloeistof
 • Een luifel
 • Een fietsendrager
 • Cruise control
 • Veiligheidsvoorzieningen
 • Verzekering
 • Pechhulpservice

Het gemak van een camper

Als je er op uit gaat in mei kan het huren van een camper je verschillende voordelen bieden. Ten opzichte van een personenauto biedt een camper je ware luxe en comfort. Je kunt gewoon leven in je vervoersmiddel. Het grootste voordeel van een camper is vrijheid. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt. Valt de bestemming tegen of is het weer niet zoals voorspeld? Geen probleem. Door het huren van een camper in mei kan je gemakkelijk naar de volgende plek reizen. Ook is het aanbod waar je kunt verblijven met een camper erg groot. Naast campings heb je ook veel camperparkeerplaatsen en kan je in verschillende landen ook wildkamperen. Als je twijfelt tussen een camper en caravan is het grote voordeel van een camper dat je veel minder tijd kwijt bent met de installatie op je bestemming.

Over Camperhuren.nl

Bij Camperhuren verhuren én verkopen wij verschillende soorten campers van 2 tot 6 personen. Ben je aan het twijfelen om een camper te huren voor in mei en wil je een kijkje van dichtbij nemen? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Aalsmeer. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur geopend. Daarnaast kan je bij vragen ook altijd contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0297-547007 of te mailen naar info@camperhuren.nl.

Welke camper past bij jou?