Contact

Camper 4 personen gezocht?

Een camper 4 personen kan altijd goed van pas komen. Of je nu met vrienden of met het hele gezin op vakantie gaat, kamperen is altijd een goed idee! Met een camper 4 personen kun je gaan en staan waar je maar wil, het ultieme gevoel van vrijheid! Met een gezelschap van 4 personen heb je een ruime keuze uit verschillende soorten campers.

Wij adviseren jou graag tijdens je zoektocht naar een camper 4 personen. Wij bieden zowel huurcampers als koopcampers aan. Begin jouw avontuur op camperhuren.nl!

Bekijk hier ons aanbod

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week

Huren voor de beginnende kampeerder

Ben je nog geen ervaren kampeerder, maar zou je het wel graag willen uitproberen? Dan is het huren van een camper 4 personen een verstandige eerste stap. Op die manier kun je laagdrempelig kennis maken met kamperen en snel uitvinden of het iets voor jou is. Een ander voordeel van huren is dat (bijna) alle zorgen uit handen worden genomen. Zo is verzekering geregeld, wordt er bij pech zo snel mogelijk hulp ingeschakeld en zijn wij 24/7 bereikbaar voor al jouw vragen.

Service van A tot Z

Onze mensen staan klaar om jou door het huurproces heen te begeleiden. Er zijn nou eenmaal veel verschillende soorten campers die erg veel verschillen in comfort en ruimte. Het is dus belangrijk om goede uitleg te krijgen over de voor en nadelen om jouw beleving optimaal te maken!

Je kunt contact met ons opnemen, een kijkje nemen in onze hal of natuurlijk op de website rondneuzen. Bekijk hier de camper 4 personen die we momenteel verhuren.

Neem contact met ons op

Camper 4 personen huren of kopen?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je als ervaren kampeerder de overweging maakt tussen het huren of het kopen van een camper.  Je gaat immers toch (bijna) elk jaar op pad. Wij bieden een groot aanbod aan tweedehands campers voor 4 personen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een comfort dwars bed, of juist iets anders? Onze aangeboden campers zijn maximaal 4 jaar oud, hebben vaak nog fabrieksgarantie en zijn de eerste 5.000 km onderhoudsvrij. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droomcamper!

Neem contact met ons op

Haal extra voordeel uit je aankoop

De aanschaf van een camper 4 personen is een flinke investering. Maar de aankoopprijs is niet alles: zo moet je ook rekening houden met bijvoorbeeld stallingskosten, verzekering en wegenbelasting. Het is erg belangrijk om deze kosten in de overweging mee te nemen. Maar er zijn ook manieren om de vaste lasten te verminderen…

Om de vaste kosten te onderdrukken, kunnen wij verhuurbemiddeling voor jouw camper verzorgen. Dat wil zeggen dat wij de camper doorverhuren naar onze klanten die op zoek zijn naar een camper voor 4 personen. Op die manier wordt de camper op een zeer efficiënte manier gebruikt. Dit zijn jouw voordelen:

  • Het volledige traject van verhuur en publiciteit wordt door camperhuren.nl verzorgd.
  • De camper wordt in onze showroom gestald, dus de vaste lasten voor de stalling worden jou bespaard.
  • Je kan een erg goed rendement van wel 10% behalen door bemiddeling.

Lijkt je dit interessant? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Of ben je op zoek naar campers voor een groter gezelschap? Bekijk dan onze campers:

Welke camper past bij jou?