Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Camper 4 personen

Een camper 4 personen is ideaal om de wereld rond te reizen. En hiervoor ben je bij ons aan het spreekwoordelijk juiste adres. Ga met vrienden óf het hele gezin op vakantie, zo is kamperen altijd een goed idee. Hiermee kan je gaan én staan waar je wilt. Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid. Bij ons heb je de keuze uit diverse soorten campers. Hierin adviseren wij je dan ook graag tijdens de zoektocht naar een vierpersoons camper. Ideaal om je grenzen (letterlijk) te verleggen en nieuwe bestemmingen te bereiken!

Bekijk hier onze beschikbare campers

Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Voor de beginnende kampeerder

Veel personen hebben nog geen ervaring met kamperen, maar willen dit wél graag uitproberen. Het huren van een camper 4 personen is hierbij vaak een eerste fijne stap. Op deze manier maak je laagdrempelig kennis met kamperen én vindt je al snel uit of het kampeerleven iets voor jou is. Een ander voordeel van huren is dat (bijna) alle zorgen uit handen genomen worden. Wij regelen namelijk de randzaken. Een verzekering, pechhulp én een 24/7 bereikbaarheid voor vragen zorgt ervoor dat je écht even tot rust komt. Relaxen maar!

Service van A tot Z

Wij staan klaar voor je om door het huurproces heen te begeleiden. Zo hebben wij namelijk ontzettend veel verschillende camper soorten. En deze verschillen allen in comfort én ruimte. Afhankelijk van je wensen sluit een camper 4 personen dus aan op al je wensen. Het is wél goed om op de hoogte te zijn van alle voor- en nadelen. Bij het afwegen hiervan kom je uiteindelijk stapje voor stapje dichterbij dé camper van je dromen. Over het algemeen hebben wij een vierpersoons camper onderverdeeld in 6 verschillende categorieën.

Praktisch én comfort

Wij bieden praktische extra’s én comfortpakketten aan. Op deze manier bieden wij de mogelijkheid om nét wat meer van de vakantie te genieten. Dit kan namelijk door middel van het aanschaffen van heerlijke comfortpakketten. Zo bieden wij onder anderen het Lazy Morning pakket aan. Ook het Keukenpakket Luxe is bij ons te vinden. Omdat je zelf waarschijnlijk níet altijd alles zelf in huis hebt denken wij graag met je mee. En daarom helpen wij je met een navigatiesysteem, zitverhoger óf een tuintafel met stoelen. Op deze manier weten wij zeker dat je niks tekort komt voor een camper 4 personen.

Camper 4 personen huren

Bij Camperhuren.nl ben je op dé juiste plaats als het gaat om een camper 4 personen huren. Zo kunnen wij het ons goed voorstellen dat je er níet op zit te wachten om voor een camper kopen te gaan. Hier komt namelijk meer rompslomp bij kijken dan gedacht. Denk aan stallingskosten, een verzekering én wegenbelasting. Om écht zorgeloos op reis te gaan is het dan ook fijn dat alle zorgen uit handen worden genomen. En dat doen wij. Maak een goede overweging wat voor camper je wilt én welke faciliteiten hierbij in moeten zitten. Naast een 4-persoons camper bieden wij namelijk ook een camper huren 5 personen én camper huren 6 personen aan. De keuze is aan jou!

Welke camper past bij jou?