Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camper met kinderen

Ga op vakantie met een camper met kinderen. Wat is er namelijk leuker voor de kinderen dan de hele dag rondrennen én andere kinderen leren kennen op de camping? Wij zouden het ook niet weten. Waar de meest luxe hotels door geheel Europa te vinden zijn, kunnen deze toch níet tippen aan het avontuurlijke van een camperreis. Het plezier voor kinderen is hier namelijk gegarandeerd met campings vol leeftijdsgenootjes én animatie. Bereid je goed voor op een camperreis met kinderen. Laat je inspireren!

Een camper huren?

Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week

Grenzeloos genieten

Een camper met kinderen staat voor een avontuurlijke reis dat géén grenzen kent. Laat je niet beperken door de landsgrenzen op Europese bodem. Ga na wat dé ideale bestemming is voor je gezin en stippel een eigen route uit. Inspiratie is overal op het internet te vinden waarmee je de campervakantie vind die aan al je wensen voldoet. Of je nu voor een camping met overdekt zwembad óf een camping met animatie gaat. En een grote óf een kleine camping. Met een camperreis kan je de hele reis volledig naar eigen wensen samenstellen.

Met een camper huren open je nieuwe kansen om nieuwe gebieden te (her)ontdekken. Heb je onderweg te maken met slecht weer?  Dan ben je binnen een korte tijd direct op een andere bestemming en zoek je dus eenvoudig het goede weer op. Ga dus met een camper met kinderen voor een camperrondreis door het prachtige Noorwegen. Of trek juist richting het warme zuiden van Frankrijk óf Spanje. In alle gevallen staat Camperhuren.nl voor je klaar met advies op maat.

Kampeertips met kinderen

Een camper met kinderen zorgt er natuurlijk voor dat dit nét even wat anders is dan een reguliere camperreis. En daarom hebben wij wat tips voor je verzameld om er zeker van te zijn dat het een geslaagde vakantie wordt. Twijfels over een campervakantie met een baby? Vanuit onze ervaring raden wij dit zeker wél aan om te doen. Met een eigen camper heb je namelijk altijd een veilige omgeving voor je kind. Veel speel- en relaxplekken zorgen ervoor dat je als ouders een zorgeloze tijd met een baby tegemoet gaat. Hieronder hebben wij enkele tips voor je op een rijtje gezet.

  • Houd rekening met een schaduwplaats
  • Let op hoogteverschillen
  • Ga voor vangnetjes bij hogere bedden
  • Speciale babytentjes voor op bedden (tot 1,5 jaar)
  • Zorg voor auto- en kinderstoeltjes

Camper huren met kinderen

Overtuigd van het grenzeloze avontuur van een camper met kinderen? Mooi! Dan is het tijd om de spreekwoordelijke knoop voor een camper huren door te hakken. Vanuit ons assortiment kom je al snel een geschikte camper tegen die aan al je wensen én eisen voldoet. Indien nodig voorzien wij je nog van persoonlijk advies op maat voor camperverhuur in Nederland. Op deze manier weet je 100% zeker dat je met de juiste camper op vakantie gaat. En dat je dus niet voor (onaangename) verrassingen komt te staan.

Camper kopen met kinderen

Al vaker op vakantie geweest met een camper met kinderen? Dan hebben wij te maken met een échte kampeerder. De gevorderde kampeerder is vaak al overtuigd van de toegevoegde waarde van een camper. En juist daarom kan een camper kopen meer voor de hand liggen. Hiermee kan je vervolgens jarenlang grenzeloos genieten van oneindig veel plekken. Omdat wij uitsluitend jonge campers van kwalitatief goede merken aanbieden is jarenlang gebruik gegarandeerd. Vóór je de camper koopt voorzien wij deze nog van een onderhoudsbeurt. En zo weet je zeker dat de eerste 5.000 kilometer onderhoudsvrij is.

Welke camper past bij jou?