Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camperrondreizen

Camperrondreizen zijn erg populair. En dat is natuurlijk niet voor niets. Vanuit onze ervaring staan wij graag voor je klaar bij het plannen van een camperrondreis. Wij voorzien je van de nodige tips om tijdens de campervakantie níet voor (onaangename) verrassingen te staan. Vanuit ons assortiment heb je een ruime keuze uit jonge tweedehands campers. Ideaal om voor ieder gezelschap om een onvergetelijk avontuur aan te gaan! Laat je inspireren door de camperrondreizen die wij voor je samengesteld hebben.

Bekijk onze beschikbare campers

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week

Ga op een camperrondreis

Wat is er nou fijner dat camperrondreizen? Heel eerlijk: wij zouden het niet weten. Bepaal zelf een route, stop op iedere bestemming wanneer je dat wilt én wijk gemakkelijk af van een gemaakte route. Door het avontuurlijke karakter van een camperreis weet je nooit wat je te wachten staat. Wél is het enorm belangrijk om van te voren een duidelijk idee te hebben van welke landen je wilt bezoeken. Overal gelden namelijk andere regels, waardoor het fijn is om jezelf goed in te lezen.

Verder ben je natuurlijk helemaal vrij hoe de voorbereiding er voor jou uitziet. Afhankelijk van ieder zijn manier van reizen verschilt dit dan ook. Zoek álle overnachtingsplaatsen van te voren zorgvuldig uit. Of laat je onderweg juist verrassen door alle magische plekjes die je tegenkomt. Wijk eens af van de geplande route om de reis nog avontuurlijker te maken. De keuze is helemaal aan jou! Wij bieden je alle mogelijkheden door zowel een camper 5 personen aan te bieden, als een compacte campers occasions voor een kleiner gezelschap.

Camperrondreizen door Europa

Er zijn genoeg camperrondreizen te bedenken. Het is vooraf goed om na te gaan in welk seizoen je op reis wil gaan. Veel camperrondreizen zijn namelijk seizoensgebonden. Een tweede belangrijk punt is om na te denken over de duur van de reis. Met camperrondreizen ga je veel bestemmingen af, hoeveel dat er zijn is afhankelijk van de tijd die jij ervoor hebt. Onze aanraders?

Camperreis naar het Noord-Europa

Camperrondreizen door Scandinavië zijn echte aanraders. Deze reis kun je het beste in één van de wintermaanden maken. Het is daar dan natuurlijk erg koud, maar met de isolatie van een integraalcamper hoef jij je geen zorgen te maken! In het winterseizoen heb je de kans om daar een van de mooiste natuurfenomenen te zien, namelijk het noorderlicht. Over het algemeen staan de Scandinavische landen bekend om de ruige natuur en het mooie wild dat je daar kunt spotten. Het beste van alles: met toestemming is het legaal om wild te kamperen! Bekijk dan ook eens onze camperreis Denemarken of een rondreis Noorwegen camper.

Een camperrondreis door de Baltische staten

De Baltische staten zijn misschien een minder bekende bestemming, maar zeker het proberen waard! De Baltische staten bestaan uit Litouwen, Estland en Letland. Deze landen zijn ideaal voor een actieve vakantie! Het landschap kenmerkt zich door de languitgestrekte bossen. Je kan er veel wandelen, fietsen of gewoon genieten van de natuur. Deze landen zijn in alle seizoenen prachtig, al heb je in de zomer natuurlijk de aangenaamste temperaturen.

Trek met de camper richting Zuid-Europa

Bij het zonnige zuiden zal je vast wel meteen denken aan Portugal, Spanje of Italië… Maar dat is absoluut niet alles wat het zuiden te bieden heeft. Je kunt ook mooie camperrondreizen maken door landen als Kroatië, Montenegro en Noord-Macedonië. Je kunt hier leuke vissersdorpjes bezoeken, genieten aan het strand of meer te weten komen over de cultuur van deze landen.

Beginnende óf ervaren bestuurder

Camperrondreizen zijn voor zowel beginnende als gevorderde kampeerders geschikt. Onze campers zijn allemaal met een autorijbewijs te besturen. Het is wel aan te raden om voor jouw campervakantie een cursus te volgen over hoe je met een camper rijdt. Een camper is natuurlijk heel wat anders dan een reguliere auto; hoe groter de camper, hoe meer moeilijkheden erbij komen kijken.

Als beginnende kampeerder is het aan te raden om simpele routes te rijden. Op die manier kun je rustig wennen aan een camper. Platte wegen en lichte heuvellandschappen zijn hier uiterst geschikt voor. Ben jij gewend om in een camper te rijden en wil je een stapje verder gaan? Dan kun je bergachtige wegen uitproberen.

Welke camper past bij jou?