Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Camperbus huren

Wil je een camperbus huren? Dan ben je bij Camperhuren.nl aan het juiste adres! Bij ons weet je zeker dat je geweldige avonturen kan beleven met de vrijheid en de mobiliteit van de camperbus.  Een camperbus, of ook wel buscamper genoemd, is een bestelwagen omgebouwd tot een compacte camper, hierin heb je alles wat je nodig hebt door de uitstekende efficiënte inrichting. Alles past er in, zodat je met je partner of zelfs het hele gezin op pad kan gaan. De buscamper is ook bij uitstek geschikt voor in het dagelijks leven, hij is compact genoeg om overal naar toe te gaan en te parkeren. Bekijk ons aanbod aan camperbussen en laat je inspireren!

Ons assortiment camperbussen

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week

Waarom voor een camperbus huren gaan?

Gemakkelijk op reisvakantie kunnen gaan en óók nog eens kunnen gebruiken voor woon-werkverkeer of als tweede auto? Dan is een camperbus huren ideaal. Vanwege de compactheid van de buscamper is parkeren makkelijker en als je geluk hebt, kan je hem voor de deur zetten. Ook lukt het rijden op smalle wegen en straatjes makkelijker dan met een grote camper. Een camperbus kan dus worden gebruikt als een gewone personenauto en kan dus vaak ook overal geparkeerd worden, een echte voordeel dus!
Het nadeel is wel, dat er door compactheid van de buscamper, er minder ruimte is. Hierdoor is er minder ruimte om te koken, dingen op te bergen, gaat douchen en naar de wc gaan lastiger. Ook zijn honden en andere huisdieren helaas niet welkom in onze camperbussen. Bekijk op deze pagina de alternatieve campers die je wel kunt huren als je een hond meeneemt.
Als je de keuze hebt gemaakt om een camperbus te huren, kan je via onze aanvraagformulier een aanvraag doen, waarna je binnen 24 uur reactie krijgt van ons!

Welke camperbus past bij jou?

Als je voor de eerste keer voor een camperbus huren gaat is het ongetwijfeld lastig om voor de juiste afmetingen te gaan. Daarom bieden wij ook buscampers aan in verschillende soorten en maten. Vaak hoef je bij een niet te beschikken over een extra rijbewijs, je kan dus zorgeloos op campervakantie gaan als je een B-rijbewijs op zak hebt. Als je voor compacte campers occasions gaat weet je zeker dat je op iedere parkeerplaats terecht kan. Ook zal je tijdens de camperreis merken dat dit het reisgemak enorm verhoogd. Ondanks dat een camperbus niet alle grandeur heeft van een luxe grote camper zitten er toch alle benodigdheden in. Denk aan een keukentje, zitruimte, slaapruimte en ook vaak een badkamertje met wc. Dus als je niet alle luxe nodig hebt en gemakkelijk wilt kunnen reizen, kan je het beste voor het meest compacte formaat gaan, anders kan je beter bij de grotere afmetingen gaan kijken. Is een buscamper toch te klein en beschikt het niet aan de faciliteiten waar jij behoefte aan hebt? Bekijk dan hier ons gehele aanbod aan campers.

Compact, maar toch heel compleet

Een camperbus is (zoals de naam al doet vermoeden) in eerste instantie vaak een bestelbus. Hierna wordt het omgebouwd tot een camper. Dit is vaak door het dak te verhogen of een hefdak toe te voegen voor extra slaapruimte. Omdat het over het algemeen ruimte biedt voor minder personen is het ideaal om met twee personen op vakantie te gaan. Maar, wij bieden ook buscampers huren aan waar je gemakkelijk met een gezin mee op pad kan gaan. Zo bieden deze wel vijf slaapplaatsen aan. In tegenstelling tot vroeger heeft een camperbus al helemaal geen oubollig karakter meer. Zo werd dit jaren geleden gezien als iets voor oudere mensen die met pensioen gingen. Tegenwoordig kunnen wij uit eigen ervaring zeggen dat ook jongeren en hippe dertigers de weg naar een buscamper huren steeds beter weten te vinden. Huur jouw camperbus vandaag nog en begin met het plannen van jouw volgende avontuur!

Wat kost een camperbus huren?

De tarieven voor het huren van een camperbus verschillen per campertype en per periode (laag-, midden-, hoog- en topseizoen). Eenmalige bijkomende kosten zijn onze uitgifte- en innamekosten à € 145. Daarom hebben we een overzicht van de huurprijzen.

Camperbus huren voor buitenland

Een camperbus huren om ermee naar het buitenland te gaan is ideaal! Door de compactheid kan je gaan en staan waar je wilt. Ga voor een camperreis Europa voor als je het hele continent wilt ontdekken. Ga je liever op camperreis in specifiek één land? Bekijk dan camperroutes Nederland, camperreis Denemarken, camperreis Kroatië of deze pagina voor nog veel meer camperreizen! Op naar een mooie camperreis met een camperbus van Camperhuren.nl!

Ga voor Camperhuren.nl

Nadat je de spreekwoordelijk knoop voor een camperbus huren hebt doorgehakt is het natuurlijk de taak om een bedrijf te kiezen. Bij ons wordt je altijd van A tot Z begeleidt. En zowel letterlijk als figuurlijk goed op weg geholpen. Omdat wij uitsluitend met jonge tweedehands campers werken kom je onderweg ook niet onnodig voor onaangename problemen te staan. Ook hebben wij uitsluitend campers van Duitse kwaliteitsmerken. Hiermee helpen wij onze klanten zo goed mogelijk en hopen wij dat zij veel avonturen mogen beleven! Wat kost een camper huren? Bij twijfels of vragen over een camperbus huren kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Of langskomen in de showroom.

Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog jouw camperbus bij Camperhuren.nl en begin met het plannen van jouw volgende avontuur!

Welke camper past bij jou?