Contact

Buscamper huren

Als je voor een buscamper huren gaat weet je één ding zeker. En dat is dat je voor geweldige avonturen gaat met de nodige vrijheid en mobiliteit die een buscamper te bieden heeft. Geniet met z’n tweeën of meer van de kampeervrijheid. Ook als je niet op vakantie gaat is de buscamper compact genoeg om te gebruiken in het dagelijkse leven. Daarom staat de bus minder stil in de garage en is het dubbel en dwars zijn geld waard. Vanuit onze ervaring weten wij dat het slim is om eerst voor een camper huren te gaan vóór je deze een koopt. Kom erachter welke faciliteiten je wilt en laat je inspireren!

Buscampers huren

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 775 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week

Buscampers stijgen in populariteit

Net zoals de camperroutes Nederland zijn ook de buscampers de afgelopen jaren enorm in de lift. Zo is er de afgelopen jaren een enorme stijging zichtbaar in het aantal camperbezitters. Ook kiezen steeds meer personen voor een multifunctionele oplossing. Veel kampeerder vinden het dan ook zonde om een hoop geld neer te leggen voor een grote camper met alle luxe van dien. Dat is dan ook één van de redenen dat een buscamper aan populariteit wint. Deze zijn betaalbaar en compact. En daardoor is het ook makkelijker om in een drukke stad (in het buitenland) te handelen tijdens de spits. Dat noemen wij nou nog eens écht zorgeloos genieten!

Buscampers in alle afmetingen

Als je voor de eerste keer voor een buscamper huren gaat is het ongetwijfeld lastig om voor de juiste afmetingen te gaan. Daarom bieden wij ook buscampers aan in verschillende soorten en maten. Vaak hoef je bij een buscamper niet te beschikken over een extra rijbewijs, je kan dus zorgeloos op campervakantie gaan als je een B-rijbewijs op zak hebt. Als je voor compacte campers occasions gaat weet je zeker dat je op iedere parkeerplaats terecht kan. Ook zal je tijdens de camperreis merken dat dit het reisgemak enorm verhoogd. Ondanks dat een buscamper huren niet alle grandeur heeft van een luxe grote camper zitten er toch alle benodigdheden in. Denk aan een keukentje, zitruimte, slaapruimte en ook vaak een badkamertje met wc.

Buscamper huren voor kleiner gezelschap

Een buscamper is (zoals de naam al doet vermoeden) in eerste instantie vaak een bestelbus. Hierna wordt het omgebouwd tot een camper. Dit is vaak door het dak te verhogen of een hefdak toe te voegen voor extra slaapruimte. Omdat het over het algemeen ruimte biedt voor minder personen is het ideaal om met twee personen op vakantie te gaan. Maar, wij bieden ook buscampers huren aan waar je gemakkelijk met een gezin mee op pad kan gaan. Zo bieden deze wel vijf slaapplaatsen aan. In tegenstelling tot vroeger heeft een buscamper al helemaal geen oubollig karakter meer. Zo werd dit jaren geleden gezien als iets voor oudere mensen die met pensioen gingen. Tegenwoordig kunnen wij uit eigen ervaring zeggen dat ook jongeren en hippe dertigers de weg naar buscampers steeds beter weten te vinden!

Ga voor Camperhuren.nl

Nadat je de spreekwoordelijk knoop voor een buscamper huren hebt doorgehakt is het natuurlijk de taak om een bedrijf te kiezen. Bij ons wordt je altijd van A tot Z begeleidt. En zowel letterlijk als figuurlijk goed op weg geholpen. Omdat wij uitsluitend met jonge tweedehands campers werken kom je onderweg ook niet onnodig voor onaangename problemen te staan. Ook hebben wij uitsluitend campers van Duitse kwaliteitsmerken. Hiermee helpen wij onze klanten zo goed mogelijk en hopen wij dat zij veel avonturen mogen beleven! Wat kost een camper huren? Bij twijfels of vragen over een buscamper huren kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Of langskomen in de showroom.

Welke camper past bij jou?