Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Camperreis Engeland

Wil je door middel van een camperreis Engeland ontdekken? Bij ons zijn er verschillende campers te huren die aansluiten op jouw reisgezelschap. Een camperreis is een van de mooiste manieren om Engeland mee te ontdekken. Zo bezoek je niet alleen de meest voor de hand liggende steden, maar zie je ook veel buitengebied en verschillende Engelse dorpjes. In dit artikel alle tips over Engeland en plekken waar je moet zijn geweest!

Onze campers

Bekijk onze beschikbare campers

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Met de camper door Engeland

In Engeland zijn er veel dingen die anders werken, zo ook het verkeer. In Engeland rijden ze aan de linkerkant van de weg in plaats van rechts. Dat kan aan het begin nogal wennen zijn. Zo moet je ook rotondes natuurlijk met de klok mee rijden. Soms is het gewoon automatisme dat je aan de rechterkant gaat rijden en daarom is het handig om jezelf eraan te herinneren dat je links moet rijden. Plak bijvoorbeeld een sticker op je stuur als soort van geheugensteuntje. Meer informatie over kamperen in Engeland? Lees meer bij NKC.

Verken Zuid-Engeland

Als je door een camperreis Engeland wil ontdekken, kun je het beste zelf een route uitstippelen. Zo kom je langs alle punten die je wil bezoeken. Een echte aanrader is om door Zuid-Engeland te trekken. Hier kom je door verschillende graafschappen en zijn er genoeg historische gebouwen te spotten. De zuidkust van Engeland staat ook wel bekend om de ruige en rotsachtige omgeving, mooi om doorheen te rijden tijdens jouw camperreis Engeland. Jurassic Coast is een mooie plek voor een tussenstop.

Jurassic Coast

De Jurassic Coast kan niet missen bij jouw camperreis Engeland. De zuidkust met een lengte van 155 kilometer is zeker het bezoeken waard! Deze kust is door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed, die naam heeft het zeker verdiend. Dagelijks worden er oude overblijfselen van dinosaurussen en fossielen van verschillende schelpdieren teruggevonden. Met name op het strand zijn er veel vondsten. Als je door het gebied heen rijdt zie je rotsen waarin de verschillende aardlagen op elkaar gestapeld zijn. Vervolgens kun je doorreizen naar Cornwall, het walhalla voor watersport-liefhebbers!

Reizen door Noord-Engeland

Naast Zuid-Engeland is er ook genoeg te beleven in Noord-Engeland. Als je een natuurliefhebber bent zit je daar echt op je plek. Je kan door je camperreis Engeland natuurlijk ook in zijn geheel ontdekken, maar dat is afhankelijk van de tijd die je hebt.

The Lake District

Tijdens jouw camperreis Engeland kun je The Lake District niet overslaan. Dit gebied staat bekend om haar kronkelige wegen die zich tussen de meren en bossen bevinden. Hier kun je optimaal genieten van de natuur en de rust. De beste tijden om deze omgeving op te zoeken zijn in mei als alles in bloei staat, en oktober wanneer de herfst begint. In het hoogseizoen van de zomer kun je wel het best wegblijven, dan is het namelijk een toeristische trekpleister wat de rust van het gebied verstoort.

Begin jouw avontuur!

Jouw camperreis Engeland begint bij Camperhuren.nl! Wij verhuren campers waarmee jij een comfortabele en avontuurlijke roadtrip kunt maken. Neem vooral contact met ons op, zodat we jou kunnen adviseren bij het zoeken naar de geschikte camper voor jouw camperreis Engeland.

Contact

Welke camper past bij jou?