Contact

Camperreis Italië

Wil jij met een camperreis Italië ontdekken? Neem dan onze tips mee, zodat jij niks mist tijdens jouw reis. Bij ons kun je makkelijk een camper huren om jouw reis door Italië te maken. Of je nou met kleine kinderen bent, jouw vrienden of alleen je partner, er is altijd iets te doen!

Welke camper past het best bij jou? Bekijk snel ons aanbod! Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de camper waarmee jij jouw camperreis Italië gaat maken. Van tweepersoons campers tot aan een camper voor zes personen. Daarnaast kun je bij ons luxe en praktische pakketten bij jouw reis bijbestellen, zo hoef je de eerste dagen geen boodschappen te doen en is alles volledig geregeld. Van begin tot eind een zorgeloze vakantie, daar gaan we voor! Bekijk hieronder een deel van ons huuraanbod!

Bekijk hier onze beschikbare campers!

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 600 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 600 per week

Met de camper door Italië

Italië, het land van de pizza, pasta en overheerlijk schepijs. En het land van jouw camperreis! Italië is voor iedereen geschikt, van jong tot oud en van stadsliefhebbers tot aan natuurgenieters. Wij helpen jou graag op weg bij het zoeken naar verschillende bestemmingen zodat jij dé perfecte, gevarieerde vakantie hebt.

Voor vertrek is het makkelijk jouw route grotendeels uit te stippelen. Je kunt wel een standaard route plukken van internet, maar het is nóg mooier om hem zelf samen te stellen. Wij geven je hieronder de leukste plekken mee!

Stedentrips in Italië

  • Verona

Verona, de Italiaanse stad van de liefde. Hier speelde zich het liefdesverhaal tussen Romeo en Julia zich af. Deze stad kun je echt niet missen als je samen met je partner op vakantie gaat. De warme sfeer van de stad is zeer aangenaam en er is genoeg te doen! Ten eerste kun je al genieten van het mooie decor van de stad, met als middelpunt de arena van Verona. Maak je hier een tussenstop met de kinderen? Rij dan een dagje naar het Gardameer, dat is namelijk op een steenworp afstand van de stad.

  • Venetië

Veel reizigers hebben Venetië op het verlanglijstje staan. Tijdens jouw camperreis door Italië is dit misschien niet de meest voor de hand liggende stad om te bezoeken met een camper, maar niets is onmogelijk. Hoewel je erg ingesloten zit op het eiland waar geen campings zijn, kun je er toch makkelijk overnachten. In Italië is het toegestaan te overnachten op een parkeerplaats, dat komt erg goed uit!

  • Florence

Ben je een kunstliefhebber? Dan is Florence de place to be. Dit is een van de bekendste kunststeden ter wereld, voor de kunst hoef je niet persé naar een museum. Na een wandeling in Florence heb je al minimaal tien kunststukken gezien!

Meer inspiratie opdoen? Lees hieronder meer over camperreizen door Italië

Meer lezen over Italië

Waar moet je rekening mee houden?

  • Italië biedt qua camperreizen veel vrijheid. Je mag met de camper gewoon overnachten op parkeerplekken, ook langs de snelweg. Daarnaast zijn er speciale camperplaatsen. Deze camperplaatsen zijn een erg goed alternatief voor wildkamperen, dat is namelijk verboden in Italië.
  • Ben je van plan om over bergpassen te rijden? Dan moet je er rekening mee houden dat dit soms erg pittig kan zijn. Bij bergpassen is het belangrijk dat de camper niet teveel gewicht moet dragen, in dat geval gaat het namelijk niet lukken om de bergpassen te passeren.
  • Ga je in de winter op reis? In de Italiaanse Alpen en de Dolomieten ben je verplicht winterbanden onder je camper te hebben.
  • Ga je in de zomer op reis? Dan moet je in de zomer ook echt met zomerbanden rijden, het is namelijk strafbaar om de winterbanden eronder te laten.
Bekijk deze route

Welke camper past bij jou?