Reserveer nu met voordeel in de meivakantie van 3 mei t/m 16 mei

Camperreis Noordkaap

Maak een onvergetelijke camperreis naar de Noordkaap en geniet onder andere van het wonderbaarlijke noorderlicht! De Noordkaap is een van de meest noordelijke delen van het Europese continent. Het bestaat uit een enorm grote, steile rots, waardoor je een ultiem gevoel van vrijheid ervaart. De rots is gelegen op het eiland Magerøya. Dit eiland is door middel van een 6870 meter lange tunnel met het vaste land van Noorwegen verbonden. Een camper is daarom het ideale voertuig om naar de Noordkaap mee te gaan. Wacht daarom niet langer en maak een camperreis naar de Noordkaap met een van onze luxe, comfortabele campers!

Camper huren

Een camper huren?

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Zomer of winter?

Een camperreis naar de Noordkaap kan in de zomer en in de winter. Wanneer je gaat, bepaal je zelf. Wél is het van belang dat je jezelf voorafgaand aan deze keuze goed inlicht over de twee opties. Een camperreis naar de Noordkaap in de winter verschilt namelijk enorm van een camperreis naar de Noordkaap in de zomer. Om je alvast een beetje te helpen met je keuze hebben wij hieronder twee lijstjes opgesteld, één over de zomer en één over de winter:

‘The Land of the Midnight Sun’
  • Veel groene hoogvlakten en grazende rendieren.
  • Een variërende temperatuur die gaat van 0 tot 15 graden Celsius.
  • Van 14 mei tot 29 juli gaat de zon niet onder en ervaar je de Middernachtzon.
  • Talloze prachtige bloemen te zien.
De ruigheid van de winter ervaren
  • In de periode van 20 november tot 22 januari komt de zon niet boven de horizon, waardoor het er slechts vier uurtjes schemert per dag.
  • Het waait hard en het gehele landschap is bedekt met sneeuw en ijs.
  • De temperatuur ligt vaak onder de nul graden Celsius.
  • Het noorderlicht is te bewonderen.
Meer weten over Noorwegen?

Waarom Camperhuren.nl?

Of je nou op zoek bent naar een kleine, compacte camper of juist een eentje met veel comfort en extra’s, Camperhuren.nl heeft het allemaal! We bieden campers voor grote gezinnen, kleine gezinnen, gezinnen met kleine kinderen, senioren én huisdieren. Daarnaast zijn al onze campers maximaal vier jaar oud en zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken. Wij zorgen ervoor dat jullie niks tekort komen tijdens jullie reis. Hiervoor hebben we onze praktische extra’s. Deze extra’s bestaan uit zaken die je misschien niet in huis hebt. Denk hierbij aan een tuintafel met stoelen of een navigatiesysteem. Wanneer je praktische extra’s hebt besteld, zorgen wij ervoor dat ze in jouw camper klaarliggen voor vertrek.

Jezelf verwennen? Ook dat kan! Wat dacht je van onze comfortpakketten? Je kunt namelijk het eten en drinken, maar ook het beddengoed, helemaal door ons laten verzorgen. Op deze manier maak jij jouw camperreis naar de Noordkaap nóg fantastischer!

Alle praktische extra's bekijken

Een camper kopen bij Camperhuren.nl

Wanneer je voorlopig nog niet klaar bent met reizen, heb je bij Camperhuren.nl ook de mogelijkheid om een camper te kopen! Onze campers zijn allemaal zo goed als nieuw en hebben vaak zelfs nog een lopende fabrieksgarantie. Daarnaast geven wij jou graag persoonlijk advies bij het kopen van een camper.

Als je een camper bij ons koopt heb je de keuze uit twee verschillende merken: Dethleffs of Sunlight. We hebben campers voor twee personen, maar ook voor zes personen. Al onze campers zijn perfect onderhouden door erkende dealers en na je aankoop heb je de mogelijkheid je camper meteen te laten bemiddelen. Dus, wil je na je camperreis naar de Noordkaap nog meer van de wereld zien? Koop dan jouw ideale camper bij Camperhuren.nl, zodat je eindeloos kunt blijven genieten!

Camper kopen

Prijs: van €64.900 voor €59.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €57.900 voor €53.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €55.900 voor €53.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2018

Benieuwd naar meer info over onze campers?

Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@camperhuren.nl  of te bellen naar 0297 547007. Verder kun je ook online ons contactformulier invullen voor specifieke vragen en/of opmerkingen. Wil je onze campers een keer in het echt bezichtigen? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Aalsmeer. Om op de hoogte te blijven van Camperhuren.nl kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief of volg ons op FacebookTwitterYouTube en LinkedIn. Hopelijk tot snel!

Contact opnemen

Welke camper past bij jou?