Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Campervakantie Europa

Zijn er veel landen in Europa waar je nog altijd een keer heen wilt gaan en wil je een keer wat anders dan een hotel, appartement of tent? Dan is een campervakantie door Europa de ultieme oplossing voor jou! Camperhuren.nl helpt jou graag bij het vinden van de meest geschikte camper die het beste aansluit bij jouw wensen. Daarnaast zullen wij reistips geven voor een campervakantie door Europa, zodat je straks met een ontspannen gevoel op vakantie kan gaan!

Onze campers zijn standaard maximaal vier jaar oud en zelfvoorzienend met eigen keuken, douche en toilet. Bovendien zijn onze campers alle kilometers vrij en bieden wij 24/7 service tijdens jouw campervakantie door Europa! Benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Bekijk de reviews!

Camper huren

Bekijk onze beschikbare campers

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Welke camper gaat er mee op campervakantie door Europa?

Camperhuren.nl heeft een zeer uitgebreid aanbod campers die mee zouden kunnen gaan op campervakantie door Europa. Vandaar dat wij het belangrijk vinden dat je de juiste hulp aangeboden krijgt bij het vinden de ideale camper, want als je iets doet: doe het dan goed! Hieronder zullen wij vertellen uit welke categorieën ons assortiment bestaat en wat voor praktische extra’s en dergelijken wij ter beschikking stellen.

Diverse soorten campers

Zorgeloos op reis

Wanneer je een camper huurt bij Camperhuren.nl, heb je daarnaast ook de mogelijkheid om allerlei soorten praktische extra’s door ons te laten verzorgen of een comfortpakket aan te schaffen. Wil je helemaal optimaal kunnen genieten van jouw campervakantie door Europa? Dan kun je zelfs de eindschoonmaak van je camper door ons laten verzorgen. Op deze manier kun je het ontspannen vakantiegevoel extra lang vasthouden! De lijst met praktische extra’s die wij aanbieden vind je op onze website, denk hierbij aan: een tuintafel met stoelen, een linnenpakket en een Skottelbraai.

Hoe werkt het huren van een camper?

Waar ga je heen tijdens jouw campervakantie door Europa?

Camper? Check! Praktische extra’? Check! Maar waar wil je nou eigenlijk allemaal heen tijdens zo’n campervakantie door Europa? Hieronder vermelden wij een aantal prachtige plekken in Europa waar je wellicht een bezoekje aan wilt brengen!

  • Bezichtig de beeldschone ‘pueblos blancos’ in Andalusië

Andalusië is een van de zeventien autonome regio’s van Spanje. Hier ervaar je het vuur en de ziel van Spanje. De zon schijnt er de hele dag, er zijn diverse tapasbarretjes en je vindt er ‘pueblos blancos’, oftewel: witte bergdorpjes. Daarnaast ontkom je in Andalusië niet aan het muziekgenre flamenco en de daarbij behorende dans.

Rondreis door Andalusië?
  • Bezoek de onwaarschijnlijk mooie Plitvice meren in Kroatië

Wanneer je een campervakantie door Europa gaat maken, dan is het Nationaal Park Plitvici Meren in Kroatië een absolute droomspot! Het gebied bestaat uit 16 heldere turquoise meren die zijn verdeeld in boven- en benedenmeren. Daarnaast zijn er maar liefst 90 watervallen! Bovendien zijn er ook veel dichte bossen te vinden waarin herten, zwijnen, beren, lynxen én 140 verschillende soorten vogels leven. Combineer het met een rondreis door Kroatië en kijk je ogen uit!

Rondreis door Kroatië?
  • Ontdek het grootste bosgebied in Duitsland: het Zwarte Woud

Het Zwarte Woud bestaat uit middelhoge beboste bergen, pittoreske historische stadjes, watervallen, kuuroorden en er is maar liefst 30.000 kilometer aan wandelpaden! Daarnaast zijn watersportliefhebbers hier ook op de juiste plek. Het gebied is namelijk rijk aan ontzettend veel meren. Verder kun je na een lange dag in het Zwarte Woud heerlijk genieten van de typische streekgerechten, onder het genot van een smaakvol wijntje. Tot slot zijn er fraaie kastelen en schilderachtige stadjes te vinden in de regio waar een kijkje kunt gaan nemen.

Rondreis door Duitsland?

Koop een camper bij Camperhuren.nl

Heb je genoten van je campervakantie door Europa, maar ben je het reizen in een camper absoluut nog niet beu? Dat snappen wij maar al te goed! Daarom wordt het grootste gedeelte van onze huurcampers na het hoogseizoen (juli, augustus) op Camperhuren.nl verkocht tegen aantrekkelijke prijzen. Door de korte levensduur van onze campers geldt er vaak zelfs nog een lopende fabrieksgarantie.

Wanneer je een camper koopt bij Camperhuren.nl kunt je er ook voor kiezen om uw camper door ons te laten bemiddelen. Op deze manier kan je een deel van de extra kosten afdragen aan ons. Je behoudt het zeggenschap over de camper, maar wanneer je de camper niet gebruikt, verhuren wij deze aan andere vakantiegangers. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je camper daarna weer in topconditie is!

Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is het kopen van een camper misschien wel de perfecte volgende stap na jouw campervakantie door Europa!

Alle koopcampers bekijken

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023

Wij helpen je graag!

Lijkt een campervakantie door Europa jou wel wat? Wij zorgen ervoor dat het een reis wordt om nooit te vergeten! Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via info@camperhuren.nl of via 0297 547007. Daarnaast heb je de mogelijkheid om ons online contactformulier in te vullen bij specifieke vragen.

Ook hebben wij een showroom in Aalsmeer (check de exacte locatie) waar wij je graag verwelkomen voor een bezoek aan onze campers! De openingstijden van de showroom vind je op onze website. Op de hoogte blijven van Camperhuren.nl? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op FacebookTwitterYouTube of LinkedIn.

Contact

Welke camper past bij jou?