Contact

Camper huren in Amsterdam?

Filters

Reset alle filters

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Alle campers zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken
  • Zeer compleet uitgerust en alle km vrij
  • Ga vertrouwd op reis met familie of vrienden
  • 24/7 service tijdens jouw reis
  • Onze klanten geven ons een 9,2

Camper huren in Amsterdam

Je wilt een camper huren in Amsterdam? Dan ben je bij Camperhuren.nl aan het goede adres! Je kunt snel en eenvoudig verschillende soorten campers huren. De camper wordt geleverd op een locatie in Amsterdam naar keuze. Zo kun je bijvoorbeeld een luxe camper, een goedkope camper, een ruime of een compacte camper huren bij Camperhuren.nl. Daarnaast is er de mogelijkheid om een camper te huren waarbij huisdieren toegestaan zijn. Alle campers zijn eenvoudig te besturen en je hebt voldoende aan je rijbewijs B. Wil je graag meer weten over het besturen van een camper, dan kun je advies en begeleiding krijgen. Dit kan zowel vóór, als tijdens je reis. Bekijk direct de beschikbaarheid van onze huurcampers!

Arrangementen voor het huren van een camper

Camperhuren.nl biedt je verschillende arrangementen aan bij de huur van een camper om jou tijdens je vakantie en reis nog meer comfort aan te bieden. Daarvoor verwijzen we je graag door naar onze comfortpakketten. Daarnaast is er de mogelijkheid om de huurcamper voor vertrek bij jou in Amsterdam voor de deur te bezorgen. Het ophalen van de huurcamper doen wij uiteraard ook. Bekijk meteen al onze huurtarieven om te zien wat de kosten zijn voor het huren van een camper bij Camperhuren.nl.

Camper Types

Wij hebben verschillende soorten campers te huur van de merken Sunlight en Dethleffs. Deze campers zijn variërend geschikt voor 2 tot en met 6 personen. Kijk daarnaast goed naar welke type camper het best bij je past. Bekijk snel wat elk campertype jou te bieden heeft!

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 600 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 600 per week