Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Dethleffs camper

Is Dethleffs een goede camper?

Er zijn veel verschillende soorten camperfabrikanten, iedere fabrikant heeft wel zijn eigen unieke stijl of eigenschappen. Dethleffs campers staan bekend om hun goede kwaliteit en stijlvolle afwerking. Met een camper van Dethleffs kun je genieten van de vrijheid die een camper biedt, daarnaast hoef je niks in te leveren qua luxe of comfort. Een Dethleff camper is standaard van alle gemakken voorzien, zo kom je niks tekort tijdens al je uitstapjes. De Dethleffs campers zijn voorzien van een modern design en daarnaast bevatten ze handige functies en eigenschappen.

Onze campers

Bekijk hier ons huuraanbod!

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week

Is Dethleffs Duits?

Ja, Dethleffs ist Deutscher. Het is een Duits merk dat zijn oorsprong in het Duitse Allgaü heeft gevonden. Het begon voor Dethleffs allemaal met het uitvinden van de caravan, deze nieuwe vorm van vakantie ging de hele wereld over. In Nederland heeft 1 op 9 huishoudens een eigen caravan, grote kans dus dat je zelf een caravan hebt of iemand kent met een caravan. Later in 1977 introduceerde zij zijn eerste kampeerauto, de consumenten werden op dat moment nog niet erg warm van het broertje van de caravan. In 1983 bracht Dethleffs voeten aan de grond in de inmiddels populaire markt van kampeerauto’s, inmiddels is Dethleffs al meer dan 40 jaar actief op de markt van campers en is het één van de grotere campermerken. Dethleffs is dus een Duits merk, maar ook beschikbaar in Nederland. Zo hebben wij diverse modellen Dethleffs campers in onze vloot.

Dethleffs camper kopen of huren?

Wil je graag één keer op vakantie met een gehuurde camper? Dat kan bij camperhuren.nl, geniet van de ultieme vrijheid van een camper. Met een camper kun je de plekken bezoeken die jij wil, daarnaast kun je zelf kiezen waar je wil overnachten. Ben je opzoek naar een camper om te kopen? Of is je oude camper nodig aan vervanging toe, ook dan biedt camperhuren.nl een oplossing. Wij hebben een ruim assortiment campers om te huren of om te kopen. Wij hebben regelmatig nieuwe modellen Dethleffs campers in onze vloot. Bij vragen of interesse kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Nieuwe Dethleff camper in de vloot

Opbouw van een Dethleffs camper

Dethleffs was er als fabrikant van vrijetijdsvoertuigen al zeer vroeg bij, ze bouwen al meer dan 75 jaar voertuigen zoals campers en caravans. Door deze jarenlange ervaring gebruiken zij veel kennis tijdens het bouwen van campers. Dit is terug te zien in de 6-jarige dichtheidsgarantie die zij hun klanten bieden, de opbouw van een Dethleffs zorgt voor een maximale levensduur van het voertuig. Nieuwsgierig naar hoe de Dethleffs campers worden opgebouwd voor een maximale levensduur? Kijk dan hier.

Soorten campers

Er zijn zoveel verschillende soorten campers dat het maken van een keuze als een heus dilemma kan voelen. Gelukkig kunnen campers teruggebracht worden naar 4 categorieën, dit maakt de keuze net wat makkelijker. In onze vloot vind je diverse soorten campers, van 2 tot wel 6 personen of van compacte tot zeer luxe campers. Voor ieder uitstapje of vakantie is er een camper die helemaal aansluit op jouw behoefte. Kom je er niet uit en heb je meer informatie nodig over de verschillende soorten campers? Vraag dan bij ons informatie op, vul de gegevens in en dan proberen wij je advies te geven over de juiste camper voor jouw trip.

Welke campers zijn waardevast?

Het kopen van een camper is natuurlijk best een flinke investering. Wanneer je ervoor hebt gekozen om een camper aan te schaffen is het natuurlijk belang dat de camper zijn waarde blijft behouden. Integraalcampers zijn campers die zeer waardevast zijn. Wanneer je besluit om na een aantal jaren van prettig gebruik de camper te verkopen is deze nog een mooi bedrag waard. Deze campers zijn zo waardevast omdat de cabine van de camper gemaakt is van kunststof, hierdoor gaat de cabine niet roesten wat bij metaal vaak wel het geval is. Los van zijn waardevastheid is een integraal camper over het algemeen een zeer zuinige camper. Door zijn goede isolatie bespaar je op stookkosten, daarnaast is een integraal camper erg goed gestroomlijnd dit zorgt er dan weer voor dat de camper minder brandstof verbruikt.

Welke camper past bij jou?