Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Kampeerwagen huren

Wil je de ultieme vrijheid ervaren om te gaan en staan waar je wilt? Je kan dan een kampeerwagen huren om onvergetelijke avonturen te beleven. Bij Camperhuren.nl bieden we verschillende kampeerwagens, ofwel campers aan waardoor je met een gerust hart op weg kan gaan. We bieden een ruim assortiment aan kampeerwagens die geschikt zijn voor groepen van alle maten of je nu met z’n tweeën reist, met het gezin of een grote groep, wij hebben de perfecte kampeerwagen voor jouw behoeften. Ervaar het flexibele karakter van een kampeerwagen en ga een kampeerwagen huren bij Camperhuren.nl!

Onze huurcampers

Bekijk hier ons huuraanbod!

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

 Voordelen kampeerwagen huren

Een kampeerwagen huren heeft veel voordelen. Zo heb je met een kampeerwagen veel flexibiliteit en vrijheid, je kan gaan en staan waar je wilt. Je zit nergens aan vast en je kunt zelf bepalen waar en wanneer je stopt, hoelang je ergens blijft en welke route je neemt. Ook brengt een kampeerwagen veel comfort en gemak met zich mee, want onze kampeerwagens zijn uitgerust met alle basisvoorzieningen die je nodig hebt tijdens het reizen, zoals een bed, keuken, toilet en douche. Hierdoor heb jij je eigen comfortabele en vertrouwde leefruimte bij je, waar je ook naartoe gaat.

Verder bespaar je ook kosten met het huren van een kampeerwagen. Hoewel de huurkosten in eerste instantie hoog kunnen lijken, kan je geld besparen, want een kampeerwagen combineert transport en accommodatie in één. Zo bespaar je op hotel-/verblijfskosten en reiskosten. Bovendien kan je zelf koken in je kampeerwagen wat goedkoper is dan elke maaltijd in restaurants te moeten eten. Omdat je met een kampeerwagen overal kan komen, kan je nieuwe plaatsen gaan ontdekken. Je kunt pittoreske dorpjes, verborgen natuurpareltjes en minder bekende bezienswaardigheden verkennen. Al met al biedt het huren van een kampeerwagen een unieke en flexibele manier van reizen, waardoor je de wereld op eigen tempo kunt verkennen. Bekijk het aanbod en huur nu!

Wat kost een kampeerwagen huren?

De kosten van een camper huren is afhankelijk van welke soort camper je huurt, voor welke periode en natuurlijk voor hoe lang je de camper in gebruik hebt. Op de pagina huurtarieven vind jij alle huurprijzen van onze campermodellen terug. Wij werken met verschillende tarieven, verdeeld over de seizoenen.
Deze verhuurprijzen zijn exclusief uitgifte- en innamekosten, afkoop van het eigen risico, borg, brandstofkosten en zonder bij te boeken extra’s. Om jouw camperreis extra luxe te maken bieden wij namelijk verschillende praktische– en comfortpakketten aan.

Kampeerwagen huren met gezin en huisdier

Met de kampeerwagens van Camperhuren.nl kan je altijd met het hele gezin op camperreis. De campers zijn geschikt voor jong tot oud: voor baby’s, peuters én kleuters tot volwassenen en ouderen. De kampeerwagens zijn veilig en geschikt voor elk doelgroep. Wie wil dat nou niet! Je beleeft de vrijheid, luxe en comfort terwijl je ook lekker buiten kan zijn. Je kinderen hebben de tijd van hun leven en hebben de ruimte om te spelen. Ook kan jouw huisdier mee! Een kampeerwagen huren met hond kan gerust en andere huisdieren zijn zeker welkom in onze campers, want een camperreis met een huisdier is tenslotte enorm gezellig! Ook hoef je geen oppas te regelen voor het huisdier waarmee je tijd én geld bespaard. Win-win! Laat je inspireren door onze ervaringen én het ruime aanbod.

 

Op vakantie met je hond

Ga voor Camperhuren.nl

Nadat je de spreekwoordelijk knoop voor een kampeerwagen huren hebt doorgehakt is het natuurlijk de taak om een bedrijf te kiezen. Bij ons wordt je altijd van A tot Z begeleid. En zowel letterlijk als figuurlijk goed op weg geholpen. Omdat wij uitsluitend met jonge tweedehands campers werken kom je onderweg ook niet onnodig voor onaangename problemen te staan. Ook hebben wij uitsluitend campers van Duitse kwaliteitsmerken. Hiermee helpen wij onze klanten zo goed mogelijk en hopen wij dat zij veel avonturen mogen beleven! Bij twijfels of vragen over een kampeerwagen huren kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Of langskomen in de showroom.

Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog jouw kampeerwagen bij Camperhuren.nl en begin met het plannen van jouw volgende avontuur!

Welke camper past bij jou?