Reserveer nu met voordeel in de meivakantie van 3 mei t/m 16 mei

Alkoof camper occasions

Alkoof campers occasions kunnen ook wel gezien worden als dé klassiekers onder de campers. Met name als je veel slaapplaatsen nodig hebt is dit type camper ideaal. Bovenin de cabine is een karakteristieke uitbouw waar twee slaapplaatsen zitten. Dit maakt dat een alkoofbed enorm knus oogt. Dit wordt helemaal afgemaakt door een eigen gordijntje waarmee je de nodige privacy kan creëren als je met het hele gezin op reis gaat. Ook leent dit type camper zich ideaal voor meerdere vrienden om samen op camperreis te gaan. Bekijk snel ons aanbod en laat je adviseren vanuit onze ervaring!

Alkoof camper occasions

Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2023
Prijs: van €59.990 voor €56.900 Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2020
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2021
Prijs: van €65.900 voor €63.500 Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2020
Prijs: van €68.500 voor €63.900 Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2020
Prijs: van €74.500 voor €73.500 Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2021
Prijs: van €73.500 voor €71.500 Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2021
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2018
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2021

Alkoof camper voor het hele gezin

Zoals kort benoemd zijn alkoof camper occasions ideaal voor het hele gezin. De grootste reden om hiervoor te kiezen is het aantal slaapplaatsen. Dit biedt namelijk niet alleen ruimte met het karakteristieke tweepersoonsbed dat bovenin de camper is. Maar het kan ook gemakkelijk gecombineerd worden met een hefbed. Hierdoor is het bij alkoof campers géén uitzondering om met vier tot zeven personen in te slapen. Ook biedt een aparte slaapruimte extra voordeel doordat hier meer leefruimte door ontstaat. Ideaal als je dus met meerdere personen op reis bent en het weer nét even wat minder is dan gehoopt… Geen probleem met alkoof camper occasions.

Profiteer van veel leefruimte

De uitbouw van alkoof camper occasions geeft het een uniek uiterlijk. Dit is dan ook vaak direct hetgeen wat personen aantrekt óf afstoot. Dit is met name afhankelijk van persoonlijke smaak en voorkeuren. Wat hier níet van afhankelijk is: de enorme hoeveelheid leefruimte die dit type camper je biedt. Het is hoger dan de meeste andere campers. En heeft een enorm fijne stahoogte waardoor ook langere personen vaak zonder problemen rechtop in de camper kunnen staan. Verder heeft het een enorme bergruimte waardoor iedereen genoeg spullen mee kan nemen op de campervakantie. Omdat de camper hoger is vangt het ook meer wind. Wat op zijn beurt weer leidt tot hogere brandstofkosten. Dat is dan ook een nadeel waar vooraf rekening mee gehouden moet worden.

Creëer extra bergruimte

Naast de grote ruimte bovenin is het ook mogelijk om een dubbele bodem aan te brengen. Hiermee kan je direct voor extra bergruimte zorgen om genoeg (slaap)plaats te bieden aan het gezelschap met wie je allemaal op camperreis gaat. Daarnaast biedt dit ook bergruimte wat altijd handig is als je langer op vakantie gaat. Combineer dit nog met aanvullingen als fietsendragers om ervoor te zorgen dat je alle spullen die je mee wilt nemen ook daadwerkelijk mee kán nemen op reis. Hierdoor ervaar je ultieme vrijheid dat bij uitstek past bij een camperreis door verschillende landen. Laat je hierin dan ook zéker niet beperken met alkoof camper occasions.

Ga eerst voor camper occasions huren

Natuurlijk kan je online al enorm veel informatie inwinnen over alkoof camper occasions. Tóch kom je er in de praktijk pas écht achter of dit type camper bij je past. Daarom raden wij iedereen ook aan om eerst voor een camper huren te gaan, voor je overgaat tot een aankoop. Zo moet je met een alkoof camper met name opletten bij lagere bruggen in de meest pittoreske dorpjes. Afhankelijk van je persoonlijke wensen en voorkeuren kan dit een reden zijn om wel of niet voor een ander type camper te gaan. Ook kan je tijdens een camper huren ervaren dat je profiteert van enorm veel leefruimte. Dit is vaak geliefd als je met een groot gezin of een groep vrienden op vakantie gaat.

Welke camper past bij jou?