Contact

Campervakantie Frankrijk

Altijd al eens een campervakantie door Frankrijk willen doen? Dit is het moment! Ervaar het romantische Frankrijk op geheel eigen wijze door middel van het huren van een camper bij Camperhuren.nl. Van kleine, compacte campers tot aan luxe campers met veel extra’s, we hebben het allemaal! Neem daarom eens een kijkje bij ons aanbod campers en vindt jouw ideale camper. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een camper te vinden die aansluit bij al jouw wensen!

Alle campers bekijken

Bekijk onze beschikbare campers

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 675 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 675 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 650 per week

Haal het uiterste uit jouw campervakantie in Frankrijk!

Het scala aan activiteiten in Frankrijk is oneindig en daarom helpen wij jou graag alvast een handje bij de oriëntatie van mogelijke activiteiten die je tijdens jouw campervakantie in Frankrijk kunt gaan doen.

Het Dal van de Loire

Om te beginnen: de Loirevallei. Het gebied dat wereldberoemd is om zijn weelderige gebouwen. Daarnaast staat het ingeschreven op de UNESCO werelderfgoedlijst. Zo zijn er vele kastelen gevestigd die je niet kunt missen. Een aantal van deze kastelen zijn:

Meer info over de Loirevallei

Het stadje Fontainebleau

Het Franse stadje Fontainebleau is voornamelijk bekend vanwege het kasteel van Fontainebleau. Alleen dit kasteel al behoort tot de indrukwekkendste bezienswaardigheden van Europa. Met name de zalen die ontstonden gedurende het leven van Frans I (koning van 1515-1547) zijn erg spectaculair.

Daarnaast vind je er het woud van Fontainebleau, een zeer uitgestrekt natuurgebied (25.000 ha) met heide, eiken- en dennenbossen, een aantal waterrijke gebieden én zandsteenrotsen waarlangs klimroutes zijn uitgezet. Een aantal andere bezienswaardigheden in en rondom het woud van Fontainebleau zijn:

Meer info over Fontainebleau

Gorges du Verdon

De Grand Canyon Gorges du Verdon is een kloof die door de rivier de Verdon is uitgesleten en is benoemd tot een van de mooiste canyons in Europa! Het water heeft een prachtige turquoise kleur die veroorzaakt wordt doordat er veel mineralen en steen maalsel worden opgelost in het water. De canyon is zo’n 25 kilometer lang en maar liefst 700 meter diep. Je vindt het meest spectaculaire gedeelte tussen de steden Castellane en Moustiers-Sainte-Marie. Hier is een diepe ravijn door het kalksteen gecreëerd.

Daarnaast zijn er ook diverse leuke stadjes rondom de Gorges du Verdon, zoals Castellane en Moustiers-Sainte-Marie. Hier kun je heerlijk cultuur snuiven en gezellig uiteten of een drankje doen! Verder vind je in en om Castellane ook allerlei ruïnes uit de Romeinse tijd en de middeleeuwen.

Meer info over Gorges du Verdon

Nuttige feitjes voor een campervakantie in Frankrijk

  • In Frankrijk is het verplicht om twee blaaspijpjes in de camper te hebben. Echter, je krijgt geen boete als dit niet het geval is.
  • Je bent verplicht om veiligheidshesjes binnen handbereik te hebben.
  • In Frankrijk wordt er tol geheven op de snelweg.
  • Wildkamperen wordt door de nationale regelgeving niet verboden, maar lokaal verschilt het.
  • Een dodehoeksticker voor voertuigen boven de 3,5 ton is verplicht.
Meer informatie over een campervakantie in Frankrijk

Wat dacht je van een camper kopen?

Bij Camperhuren.nl doen we niet alleen aan de verhuur van campers, maar gaan er ook een heleboel campers de verkoop in na het hoogseizoen. Een camper kopen bij Camperhuren.nl brengt vele voordelen met zich mee, vanwege het feit dat onze campers maximaal vier jaar oud zijn. Zo heb je vaak nog een lopende fabrieksgarantie en daarnaast zijn onze campers een stuk goedkoper, omdat de ‘kop’ eraf is.

Natuurlijk komen er wel nog een aantal bijkomende kosten bij, maar ook hier heb je de mogelijkheid om geld te besparen bij Camperhuren.nl. Je kunt namelijk jouw camper laten bemiddelen door ons, waardoor wij de camper – wanneer deze niet in gebruik is – aan andere klanten kunnen verhuren. Het zeggenschap van de camper blijft echter wel in jouw handen als je hiervoor kiest.

Alle koopcampers bekijken

Prijs: €69.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €66.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €68.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020

Meer weten over een campervakantie in Frankrijk?

Enthousiast over een campervakantie in Frankrijk en wil je graag meer weten over het huren van een camper? Neem contact met ons op! Wij zijn te bereiken via info@camperhuren.nl of 0297 547007. Daarnaast kun je bij specifieke vragen ons online contactformulier invullen, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Verder hebben een showroom gevestigd in Aalsmeer, waar je van harte welkom bent om onze campers te komen bezichtigen! De openingstijden van de showroom vind je op onze website.

Wil je graag op de hoogte blijven van Camperhuren.nl? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Instagram, TwitterYouTube of LinkedIn.

Hopelijk tot snel!

Neem contact met ons op

Welke camper past bij jou?