Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camping honden toegestaan

Ga voor camping honden toegestaan om samen met je trouwe viervoeter onbetaalbare avonturen te beleven. Profiteer van de speciale faciliteiten voor honden of maak kennis met andere hondenbezitters. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan vakantie vieren met je hond op de camping? Je hond ontmoet tal van andere honden waardoor ze urenlang met elkaar kunnen spelen. Ook is het voor de kinderen van andere gezinnen makkelijker om samen te spelen of wandelen tussen de mooiste landschappen. Nieuwe vakantievrienden zijn dan ook binnen handbereik. Ga na wat nog meer voordelen zijn én dat je zowel bij een grote, gemiddelde als kleine camping terecht kan met je hond.

Buscampers huren

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week

Faciliteiten voor honden

Als je voor een camping honden toegestaan gaat weet je 100% zeker dat deze van alle gemakken voorzien is om er een top campervakantie van te maken! Zo weet je zeker dat jij én je trouwe viervoeter een onvergetelijke tijd gaan beleven. De honden kunnen hun behoefte vaak doen op een speciaal aangelegd hondentoilet. Ook kunnen ze hun (vakantie)energie eenvoudig kwijt in de speciaal daarvoor aangelegde velden. Als de hond na een dag spelen door allerlei viezigheid klaar is spoel je hem eenvoudig af onder een speciale hondendouche. De meeste hondencampings zijn dichtbij een bos, zee of meer gelegen. Hierdoor is de omgeving als het ware één grote speeltuin!

Honden op campingavontuur

In de omgeving van een camping honden toegestaan is meer dan genoeg te beleven in de omgeving. Zo is de kans groot dat zowel de kids als de hond niet van de camping af te slaan zijn. Met een mooie omgeving is het dan ook enorm leuk om voor een strandwandeling, boswandeling of zelfs een avontuurlijk bergtocht te gaan. De hond gaat druk op zoek naar een perfecte stok om verder mee te spelen, of hij neemt een frisse duik in het water. Ondertussen heb je als gezin even de tijd om écht tot rust te komen en te genieten van een welverdiende vakantie met compacte campers occasions.

Kom helemaal tot rust op de camping

Nadat alle faciliteiten op een camping honden toegestaan ontdekt zijn is het ook eenvoudiger om zelf écht te relaxen. Laat de hond lekker razen op het speelveld en vindt zelf de tijd om even met de kinderen te spelen. Ga met hen naar het terras voor een ijsje of neem samen een duik in het zwembad. Hierna kunnen de kinderen weer vol energie spelen met de viervoeter en heb jij even tijd voor jezelf! Ideaal om je terug te trekken in een hangmat en ein-de-lijk dat boek of magazine open te slaan. Daardoor kom je uiteindelijk helemaal uitgerust thuis.

Campings honden toegestaan in Nederland

Om je alvast op weg te helpen hebben wij drie campings op een rijtje gezet waar de honden welkom zijn tijdens camperroutes Nederland. Natuurlijk zijn ook buiten de landsgrenzen nog voldoende mogelijkheden te vinden. Maar, vanuit onze ervaring raden wij aan om de eerste keer met een hond in eigen land op vakantie te gaan. Bevalt het niet? Dan is het makkelijker om de hond toch nog thuis af te zetten of om tijdelijke oplossingen te vinden. Hierdoor kom je in het buitenland niet voor (onaangename) verrassingen te staan.

Eén van onze meest gestelde vragen: wat kost een camper huren?

Welke camper past bij jou?