Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camper huren september

Wil jij een camper huren in september? Bekijk dan snel onze mogelijkheden! Wij hebben een ruim aanbod huurcampers waarmee jij met jouw reisgezelschap een mooie reis kunt maken. Of je nou met een groot reisgezelschap bent of alleen met jouw partner op reis gaat, wij hebben voor iedereen een passende oplossing. Ben je er nog niet helemaal uit wat voor camper bij jouw reisgezelschap past? Bekijk dan onze soorten campers of vraag ons voor vrijblijvend advies! Ben je benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hieronder alvast een deel van het aanbod.

Onze huurcampers

Bekijk hier ons huuraanbod!

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Waar gaat de reis naartoe?

Met een camper ben je zo vrij als een vogel! Je kunt je hele reis zelf samenstellen en zelfs als je onderweg bent is alles nog aan te passen. Je hoeft nergens rekening mee te houden, je kunt je eigen gang gaan! Het is wel raadzaam om van tevoren alvast een basisroute uit te stippelen en per land te bekijken wat de geldende verkeersregels zijn, zo kom je nooit voor nare verrassingen te staan. De verkeersregels en bijzonderheden per land zijn te vinden op de website van NKC. Bekijk de website hieronder.

Bekijk NKC

Seizoensgebonden reizen

Als je in september een camper huurt, is het hoogseizoen bijna voorbij. September gaat meer naar het midden seizoen, wat erg aangenaam kan zijn als je de drukte wil ontvluchten. Waar het in het hoogseizoen erg druk is met toeristen, is in het midden seizoen de rust op veel toeristische plekken weer wedergekeerd. Op het gebied van weer hoef je niks in te leveren; in september zijn er nog steeds mooie temperaturen.

Als je een camper wil huren in september kun je ervoor kiezen om bepaalde landen te bezoeken, maar je kunt ook overwegen om eerst naar seizoensgebonden uitstapjes te kijken. Hieronder een paar voorbeelden van seizoensgebonden reizen die je niet wil missen!

Bewonder het noorderlicht

Het noorderlicht is misschien wel een van de mooiste natuurverschijnselen. Als je een camper in september wil huren, is de kans groot dat je in Noorwegen het noorderlicht kunt bewonderen. Het noorderlicht is vanaf september te bewonderen tot en met april. Op de Lofoten-eilanden is het natuurverschijnsel heel duidelijk te zien. Meer weten over een camperreis door Noorwegen? Lees ons artikel hieronder!

 

Camperreis Noorwegen

Ga nog even nazomeren

In Nederland zal de temperatuur in september langzamerhand wel dalen… Maar maak je geen zorgen! Er zijn genoeg landen in Zuid-Europa waar je nog heerlijk kunt nazomeren. Nog eventjes genieten van het laatste stukje zon. Je kunt hiervoor naar Spanje of Portugal gaan, maar je kunt ook verder kijken naar de minder bekende gebieden. Bijvoorbeeld Noord-Macedonië. Noord-Macedonië is onder het toerisme nog niet zo heel bekend, waardoor er in de zomer al weinig toeristen rondlopen. In september is dat natuurlijk nóg minder.

Macedonië heeft een gevarieerd bergachtig landschap en er is van alles te beleven. Je kunt er mooie wandelingen en fietstochten maken, maar het is ook zeker aan te raden om verschillende steden en dorpen te bezoeken. De cultuur is erg kenmerkend en er vinden verschillende culturele festivals plaats waar je Noord-Macedonië pas écht kunt proeven. Dans, muziek en cultuur komen hier samen als een perfecte mix!

Heb je hulp nodig?

Weet je niet welke camper je wil huren in september? Wij staan graag voor jou klaar! Je kunt ons altijd vrijblijvend om advies vragen, we schieten jou graag te hulp? Zelf erachter komen welke camper geschikt is voor jouw reisgezelschap? Bekijk dan onze soorten campers hieronder.

Onze soorten campers

Welke camper past bij jou?