Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camper huren Den Haag

Een camper huren in Den Haag begint bij Camperhuren.nl. Dat is het startpunt voor het huren van een camper voor jouw ideale vakantie in de provincie Zuid-Holland of de rest van Nederland. Wil jij een camper huren met familie, of wil je er gewoon lekker met z’n tweeën op uit met een 2 persoons camper huren in Den Haag? Wij hebben een divers aanbod aan verschillende soorten campers, zo is er altijd wel een camper geschikt voor jouw reis en reisgezelschap. Onze campers zijn van alle gemakken voorzien, zo kun je gerust op vakantie zonder je druk te maken over de inventaris. Een vakantie boordevol vrijheid en onbezorgdheid beleef je met een camper huren Den Haag. Bekijk nu ons aanbod van verschillende soorten campers.

Bekijk onze soorten campers

Bekijk ons aanbod

Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Gezinscamper huren Den Haag

Wil jij graag samen een camper huren met familie in de provincie Zuid-Holland? Met een camper huren Den Haag beleef jij een onbezorgde vakantie die je altijd zult onthouden. Een camper huren Den Haag met je gezin staat voor een avontuurlijke onbegrensde vakantie. Wanneer je hebt besloten om te kiezen voor een camper huren Den Haag betekent dit dat je voor een lastige keuze komt te staan, want waar gaat de reis heen? Er zijn namelijk oneindig veel mogelijkheden voor verschillende reizen. Ga je voor een reis door de provincie Noord-Holland of wil je een camperroute door heel Nederland maken. Ken je Nederland al op je duimpje en sta je open voor een echt avontuur? Dan kan een camperreis door Europa een mogelijkheid zijn voor jou.

2 persoons camper huren Den Haag

Wil jij even helemaal tot rust komen? Dit kan tijdens een vakantie in een 2 persoons camper huren in Den Haag. Wij hebben een verschillende soorten 2 persoons camper huren in Den Haag. Wanneer je met 2 personen een camper huren in Den Haag betekent dat je niet zo’n grote camper nodig hebt, dit betekent niet dat een 2 persoons camper huren in Den Haag geen luxe camper kan zijn. Alle soorten campers van Camperhuren.nl zijn namelijk van alle benodigdheden voorzien. Al onze campers bevatten een standaardinventaris, daarnaast is het mogelijk om extra’s bij te boeken. Op deze manier kun je het verblijf in de 2 persoon camper huren in Den Haag nog aangenamer maken.

Eén dagje Den Haag

Den Haag is een stad die niet kan ontbreken tijdens een vakantie langs de steden van Nederland. Den Haag is een stad in provincie Zuid-Holland die voor ieder zijn interesse interessante activiteiten te bieden heeft. In Den Haag vindt je natuur, cultuur, geschiedenis en natuurlijk de politiek. Maar welke activiteiten/bezienswaardigheden kun je tijdens je vakantie met camper huren Den Haag niet gemist hebben? Wij zetten een aantal activiteiten die geschikt zijn voor tijdens je camper huren met familie voor je op een rijtje.

Voel jezelf een reus tijdens je bezoek aan Madurodam. Tijdens je bezoek aan deze miniatuurwereld ontdek je het verhaal van Nederland in het klein. Doormiddel van diverse interactieve activiteiten worden bezoekers van jong en oud uitgedaagd om zelf in actie te komen. Hierdoor is het een activiteit die uitstekend past tijdens jouw vakantie met een camper huren met familie.

Even lekker uitwaaien tijdens een bezoek aan het strand gedurende je vakantie met camper huren Den Haag? Ook dit kan in Den Haag, bezoek De Pier in Scheveningen waar je kunt genieten van het uitzicht over het strand en de Noordzee. Geniet daarnaast van het grote aanbod aan restaurants, terrassen, bars en overdekte winkels. Daarnaast zijn er nog een divers aantal activiteiten zoals het reuzenrad, een zipline en Bungy Jump Holland op De Pier te vinden. Om de dag af te sluiten kun je ’s avonds nog op het strand naar de zonsondergang kijken tijdens een strandwandeling met de familie of gewoon met z’n tweeën. Het bezoeken van De Pier is een uitstekende activiteit tijdens camper huren met familie of tijdens een 2 persoons camper huren in Den Haag.

Wil jij tijdens je vakantie de schilderwerken van Nederlands grootste schilders aanschouwen? Bezoek dan het Mauritshuis en kom oog in oog te staan met één van de meest iconische schilderijen in de wereld ‘het meisje met de parel’. Het Mauritshuis is een activiteit die ideaal is wanneer je een 2 persoons camper huren in Den Haag. Het Mauritshuis is een museum waarin de beste Nederlandse schilderkunst te bewonderen is. Het museum gelegen in het hart van de stad heeft een wereldberoemde collectie schilderijen in een monumentaal pand in de provincie Zuid-Holland. Het Mauritshuis is een activiteit die vooral voor de volwassen uiterst geschikt is, kinderen zullen van een bezoek waarschijnlijk minder enthousiast worden.

Nieuwsgierig naar wat Den Haag nog meer te bieden heeft? Kijk hier voor meer inspiratie.

Camperplaatsen in Den Haag

Heeft u uw reis al helemaal uitgestippeld? Of heeft u nog geen idee wat de mogelijkheden zijn wat betreft camperplaatsen? Wij helpen u graag op weg om uw vakantie met een camper huren Den Haag onvergetelijk te maken. Op onze inspiratiepagina kun je blogs vinden met daarin veel informatie en tips over soorten camper huren Den Haag. Daarnaast kun je ons altijd advies vragen over de mooiste camperplekjes bij camper huren Den Haag.

Camper huren Nederland

Camperhuren.nl is de plek voor een camper huren Den Haag of in de rest van Nederland. Bij ons kun je terecht voor het huren van verschillende soorten campers in verschillende plaatsen, hierbij kun je denken aan een camper huren in:

Ons bedrijf is gevestigd in Aalsmeer, gelegen op een korte afstand van Den Haag. Dat is dus ook ideaal voor het camper huren Den Haag.

Wil jij nog meer informatie over het camper huren Den Haag of wil je graag verhalen van onze klanten horen? Kijk dan op onze inspiratiepagina.

Inspiratie opdoen?

Welke camper past bij jou?