Contact

Camperroutes Nederland

Wil je door middel van camperroutes Nederland ontdekken? Dan kan jouw reisavontuur bij ons beginnen! Wij hebben een ruim aanbod aan huur campers waarmee jij het land door kan trekken. Ons camperaanbod is een brede selectie, van klein tot groot, simpel tot luxe en van twee tot zespersoons campers. In dit artikel nemen we jou mee door ons camperaanbod en krijg je inspriatie over de mooiste camperroutes die Nederland te bieden heeft!

Bekijk onze beschikbare campers

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 745 per week

Met camperroutes Nederland ontdekken

Voor een mooie vakantie hoef je niet op een verre reis te gaan. Nederland heeft genoeg te bieden! Door een route uit te stippelen haal je het optimale uit je reis. Een camperroute door Nederland is dé perfecte manier om nieuwe plaatsen te ontdekken. Een bijkomend voordeel is dat Nederland een erg veilige optie is en je altijd dicht bij huis bent. Bekijk hieronder drie mooie camperroutes Nederland!

Lees ons verhaal

1. De bloembollenroute

Dit is een van de meest bekende camperroutes van Nederland. En dat heeft een reden: hier kom je namelijk langs de mooiste tulpenvelden. Deze optie is het mooist rond de periode van april tot en met mei, dan staan de bloemen in volle bloei. De route loopt in een boog door het noorden van ons land. Vanuit ons filiaal ben je binnen een een uurtje aan het begin van de route, in Bovenkarspel. De route heeft een lengte van een ruime 100 kilometer en is geheel op jouw eigen tempo af te leggen. De route is erg leuk om af te leggen met jouw gezin, geschikt voor jong en oud!

Je komt langs verschillende bollen- en knollentelers die jou met volle trots een rondleiding willen geven. Je kunt ervoor kiezen deel te nemen aan een tulpenexcursie, je kunt zelfs tussen de tulpen slapen op de bijbehorende camping. De tweede helft van de route rijd je langs de Nederlandse kustlijn, dat is goede mogelijkheid om nog even uit te waaien. Tot slot stopt deze route in Castricum. Vanuit het eindpunt kun je binnen een ruim halfuur terug rijden naar ons filiaal.

Bekijk deze route

2. De Elfstedentocht herbeleven

Door met deze camperroute Nederland te ontdekken ga je even terug in de tijd. Dit is de ultieme manier om Friesland te ontdekken. Deze route heeft een afstand van zo’n 250 kilometer, dus je kunt het beste de tijd ervoor nemen. Deze camperroute start en eindigt in Leeuwarden, net zoals de traditie.

Het startpunt begint al goed. Leeuwarden werd in 2018 uitgeroepen tot de culturele hoofdstad van Europa, en dat is niet zonder reden. Het koninklijk huis heeft haar roots in Friesland liggen, met name in Leeuwarden is daar veel van bewaard gebleven. Alle steden van de Elfstedentocht zijn kenmerkend door de rijke culturele historie. Je kunt hier dus echt je ogen uitkijken als het gaat om de karakteristieke panden. Elke stad heeft een eigen, uniek karakter. Zo staat Sneek bijvoorbeeld vooral bekend om de wateractiviteiten en moet je in Bolsward zeker het drankje Sonnema berenburg hebben geproefd. Aan het einde van de rit beland je weer in Leeuwarden, wat zeker niet erg is om voor de tweede keer te bezoeken.

Naast Friesland zijn de buurprovincies ook echte aanraders voor een campervakantie!

3. Ontdek het zuiden!

Tot slot deze laatse camperroute om Nederland te verkennen. Limburg staat bekend om haar mooie heuvellandschappen en het grote mergelgrottennetwerk. Visit zuid-Limburg heeft een route uitgestippeld speciaal voor campers. Met deze route vermijd je de smalle steegjes en drukke wegen. Met deze camperroute kun je een ruime 100 kilometer lang genieten van het Limburgse landschap.

Met deze Camperroutes Nederland ontdekken is een goede samenstelling voor het hele gezin. De kaart is uitbreid met verschillende bezienswaardigheden, zodat je er geen een hoeft te missen. Zo kun je naast mergelgrotten ook pretparken bezoeken en zijn er genoeg activiteiten voor de kids. Voor cultuurliefhebbers is dit ook een interessante rit, er liggen veel kastelen, kerken en molens op de route die open zijn voor bezoekers. Een ander voordeel aan de kaart is dat er ook eet- en drinkgelegenheden op staan. Je kunt nu zeker niet ontkomen aan een heerlijk stukje Limburgse vlaai!

Ontdek Limburg!

Welke camper past bij jou?