Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camperroutes Nederland

Dat je voor een mooie roadtrip níet al te ver hoeft te rijden bewijzen de camperroutes Nederland als geen ander! Zo staat menig persoon binnen ons kleine kikkerlandje ervan versteld hoeveel mooie plekken nog ontdekt kunnen worden. En laat een camper huren hier nou net even dé perfecte manier zijn om te doen. Ons camperaanbod is een brede selectie dat varieert van kleine tot grote campers. Ook is er verschil tussen een simpele uitvoering én een enorm luxe camper die van alle gemakken voorzien is. Om je (letterlijk) op weg te helpen hebben wij ons camperaanbod weergegeven samen mét een aantal ideeën om je camperroute in Nederland vorm te geven. Laat je inspireren!

Bekijk onze beschikbare campers

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Met camperroutes Nederland ontdekken

Zoals gezegd hoef je voor een mooie vakantie mét onvergetelijke moment níet naar de andere kant van Europa. Nederland heeft namelijk genoeg mooie plekken om een prachtige reis te maken! Stippel een eigen route uit met hoogtepunten die aansluiten op je interesses. Ook zijn camperroutes Nederland dé perfecte manier om kennis te maken met een camper huren. Tegelijkertijd ontdek je ook veel nieuwe plaatsen waar je wellicht nog eens terug kan keren. Deze bevinden zich tenslotte toch binnen een steenworp afstand. Verder is Nederland een veilige optie als je dichtbij huis wilt blijven. Ga dus voor eindeloos genieten in Nederland.

1. Bloembollenroute

Om meteen maar met de deur in huis te vallen is de bloembollenroute één van de populairste camperroutes Nederland. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Zo rijd je met een camper langs de mooiste tulpenvelden van Nederland. De mooiste periode om deze route af te leggen is tussen april én mei. Tijdens deze periode staan de bloemen namelijk in volle bloei. Kijkend naar de route loopt deze als een boog door het noorden van ons land. Vanuit ons filiaal ben je binnen één uur aan het begin van de route (Bovenkarspel). Met een lengte van ruim 100 kilometer sta je geheel vrij om deze op een eigen tempo af te leggen. Ook is het erg leuk om de route af te leggen met een gezin. Dus voor jong én oud!

Wat deze route éxtra bijzonder maakt? Dat zijn de verschillende telers van bollen én knollen die overstromen van enthousiasme én passie over hun vak. Zij zijn dan ook niet te beroerd om je een rondleiding te geven. Ook kan je ervoor kiezen om deel te nemen aan een tulpenexcursie óf om tussen de tulpen in te slapen. Ook de tweede helft van de route rijd je langs de Nederlandse kustlijn, een goede mogelijkheid om nog lekker uit te waaien. In Castricum ligt het eindpunt van deze route. En vanaf hier ben je weer binnen een halfuur rijden terug bij ons filiaal.

2. De Elfstedentocht herbeleven

De tocht der tochten. Dan hebben wij het natuurlijk over De Elfstedentocht. Deze haast mythische schaatswedstrijd is dan ook dé perfecte keuze tussen alle camperroutes Nederland. Hiermee duik je terug in de tijd en leer je Friesland op een ultieme manier kennen. Met een afstand van 250 kilometer raden wij aan om hier rustig de tijd voor te nemen. Het begin van deze camperroute begint én eindigt traditiegetrouw in de hoofdstad van Friesland: Leeuwarden.

De keuze voor Leeuwarden als begin- én eindpunt is niet geheel toevallig. Zo is Leeuwarden in 2018 uitgeroepen tot dé culturele hoofdstad van héél Europa. En dat dus gewoon in ons eigen land. Het koninklijk huis heeft haar roots in Friesland liggen, waar met name in Leeuwarden veel van bewaard is gebleven. Iedere stad waar De Elfstedentocht doorheen kruist is dan ook stuk voor stuk voorzien van een rijke én culturele historie. Hier kan je écht je ogen uitkijken als het gaat om karakteristieke panden. Tóch heeft ieder stadje an sich weer een uniek karakter. Zo staat Sneek bekend om de wateractiviteiten én Bolswaard om het eigen drankje Sonnema. Tegen het einde van de rit ga je terug richting Leeuwarden. Heeft de stad je overtuigd voor een tweede bezoek?

Tip: als je wat meer tijd hebt zijn ook de buurprovincies aan te raden, ga voor een camperroute door Groningen én Drenthe!

3. Ontdekkingsreis door Limburg

De laatste maar zéker niet de minste van alle camperroutes Nederland: Limburg! Onze zuidelijkste provincie staat bekend om prachtig uitgestrekte heuvellandschappen in combinatie met het grote mergelgrottennetwerk. Speciaal voor campers heeft Visit Zuid-Limburg een camperroute uitgestippeld waarmee alle smalle steegjes én drukke wegen vermeden worden. Hiermee geniet je méér dan 100 kilometer lang van het Limburgse landschap.

Met deze camperroutes Nederland ontdek je de prachtige landschappen met een heel gezin. Alle bezienswaardigheden zijn opgenomen in de kaart zodat je (haast) zeker weet dat je geen hoogtepunten misloopt. Ga dus verder dan alleen de mergelgrotten. En breng een bezoek aan een pretpark óf onderneem andere activiteiten die bij uitstek geschikt zijn voor de kinderen. Ook voor cultuurliefhebbers is er een enorm interessante rit uit te stippelen. Zo geven de velen kastelen, kerken én molens je hier de uitgelezen mogelijkheid voor. De bouwwerken die op deze route liggen zijn óók nog eens bijna allemaal open voor bezoekers. Een ander voordeel van de kaart is dat er ook eet- en drinkgelegenheden op staan. Hierdoor weet je zéker dat je de Limburgse vlaai níet gaat missen!

Welke camper past bij jou?