Contact

Camper huren met hond

Wil je graag een camper huren met hond? In dat geval ben je bij ons aan het juiste adres! Je hond mag op aanvraag mee in de Comfort enkele bedden en Compact Frans bed. Een camper huren met hond is uiteraard gezellig, daarnaast hoef je geen oppas voor je hond te regelen. Huur daarom een camper met hond bij ons!

Al onze campers zijn maximaal 4 jaar oud en zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken. Daarnaast zijn de campers compleet uitgerust en alle kilometers vrij. Ook bieden wij 24/7 service tijdens jouw reis. Vanwege onze goede service en vele voorzieningen, bezorgen wij jou een ontspannen vakantie.

Wees er snel bij, want door de run op campers in het hoogseizoen (juli, augustus) wordt de beschikbaarheid snel minder. Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem! Je kan altijd een aanvraag indienen via ons online formulier, mailen naar reservering@camperhuren.nl of bellen naar 0297 547007.

Camper huren met hond

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week

Beschikbare hondvriendelijke campers

Wanneer je graag je hond mee in de camper zou willen nemen, heb je bij ons de keuze uit twee verschillende hondvriendelijke campers: Comfort enkele bedden, Compact Frans bed. Een camper huren met hond kan al voor slechts 59 euro extra aan schoonmaakkosten.

 

Comfort enkele bedden

Deze ruime camper is geschikt voor 4 personen. Een hond is op aanvraag toegestaan in deze camper. De camper bevat twee enkele bedden, een tweepersoons hefbed en een ruime berging. Verder heeft deze camper een standaard zit, een middenkeuken en een midden toilet. Benieuwd naar de prijzen? Klik hier.

Deze camper huren

Compact Frans bed

Deze compacte camper is geschikt voor 2,5-personen. Een hond is op aanvraag toegestaan in deze camper. De camper bevat een tweepersoons Frans bed achterin, een verkort ombouwbed van de zithoek en een ruime keuken. Daarnaast beschikt de camper over een standaard zit, een middenkeuken en een hoek toilet. Benieuwd naar de prijzen? Klik hier.

Deze camper huren

Ideale camperplaatsen voor honden

Een camper huren met hond is natuurlijk leuk, maar wat zijn nou aantrekkelijke camperplaatsen om heen te gaan met je hond? Wij hebben daarom voor jou een aantal geschikte camperplaatsen voor honden, die we graag met je willen delen:

  • Boerderij de Spijken, Ammerzoden (Gelderland)
  • Boerderijcamping Schrouff, Vijlen (Limburg)
  • Camperplaats Het Knooppunt, Nuis (Groningen)
  • Camperpark Dwingelderveld, Wiltzangh (Drenthe)
  • Wohnmobilpark Ostseeblick Walkyrien, Schashagen (Sleeswijk-Holstein)
  • Höhenblick, Oberbrombach (Rijnland-Palz)
  • Wohnmobilpark Altenmünster, Altenmünster (Beieren)

Voor meer informatie over deze hondvriendelijke camperplaatsen, neem dan hier een kijkje.

Last minute huren?

Op het laatste moment besloten toch niet met de hond op vakantie te gaan?

Bekijk hier onze pagina over last minute camper huren

Welke camper past bij jou?