Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Kleine camper huren

Wil je een kleine camper huren, maar weet je niet waar? Stop met zoeken! Al onze campers zijn maximaal vier jaar oud en zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken. Daarnaast zijn de campers compleet uitgerust en alle kilometers vrij. Een kleine camper huren is ideaal voor als je veel wilt rondreizen met z’n tweeën of met een kleine groep. Met een kleine camper kun je gaan en staan waar je wil. Perfect voor als je een vakantie wilt waarbij je vrijheid, flexibiliteit en natuur kan combineren. Of je nu een vakantie weg wilt met je partner of op roadtrip gaat met vrienden, een kleine camper huren biedt talloze voordelen.

Met onze campers ga je vertrouwd op reis. We bieden je 24/7 service aan tijdens jullie (droom)reis. Verder zijn we voor voorafgaande vragen te allen tijde bereikbaar via info@camperhuren.nl. Je kunt ook altijd even bellen naar 0297 547007.

Bekijk ons complete huuraanbod

Een kleine camper huren?

Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week

De voordelen van een kleine camper huren

Een kleine camper huren biedt een hoop voordelen. Deze hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Flexibiliteit: met een kleine camper huren ben je niet gebonden aan vaste accommodaties. Je hebt de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt, zonder je zorgen te maken over hotelreserveringen of vaste reisroutes. Of je nu langs de kustlijn wilt rijden, door prachtige oude dorpjes wilt toeren of de natuur wilt verkennen, een kleine camper biedt de flexibiliteit om je plannen onderweg aan te passen.
  • Betaalbaarheid: in vergelijking met grotere campers of traditionele accommodaties kan een kleine camper huren een meer budgetvriendelijke optie zijn. Je bespaart op hotelkosten en restaurantrekeningen, terwijl je toch geniet van het comfort van een eigen slaapplaats en andere voorzieningen.
  • Gezellige sfeer: een kleine camper huren creëert een gezellige sfeer, perfect voor stellen of kleine groepen vrienden. Het biedt de mogelijkheid om quality time door te brengen, weg van de drukte van het dagelijks leven, terwijl je samen herinneringen maakt.
  • Eenvoudig te besturen: Kleine campers zijn over het algemeen gemakkelijker te besturen dan grotere voertuigen. Ze zijn wendbaar en kunnen gemakkelijk manoeuvreren door smalle straatjes en kronkelende bergwegen, waardoor je meer vrijheid hebt om te verkennen.
  • Ook heb je geen last van hoogte barrières en het zorgt ervoor dat je minimalistisch gaat leven. Daarom hebben we voor jou meerdere kleine campers klaar staan.

Ons huuraanbod 2-persoons campers

We hebben een ruim aanbod aan verschillende kleine campers. Dus voor ieder wat wils! Onze 2-persoons campers zijn compact genoeg om makkelijk rond te kunnen reizen. Ook zijn de kleine campers van Camperhuren.nl van uitstekende kwaliteit en ze zijn voorzien van alle benodigde voorzieningen voor een comfortabele reis. Bekijk hieronder een greep van ons assortiment als je een kleine camper wilt huren.

Toch op zoek naar een andere camper? Bekijk hier ons volledige aanbod.

 

Compact enkele bedden

Deze compacte 2,5-persoons camper bevat enkele bedden met een lage instap achterin en een verkort ombouwbed van de zithoek. Verder beschikt de camper over een rondzit, een middenkeuken en een midden toilet. Bovendien kun je bij 1 van de 3 campers in deze categorie het slaapvertrek en de douche- en toiletruimte afsluiten van het woonvertrek. De afmetingen van deze kleine camper zijn 695 of 740 / 233 / 276 cm. 

Compacte camper met enkele bedden

Compact Frans bed

Deze compacte 2,5-persoons camper heeft een tweepersoons Frans bed achterin, bevat een verkort ombouwbed van de zithoek en een ruime keuken. Daarnaast beschikt de camper over een standaard zit, een middenkeuken en een hoek toilet. Honden zijn op aanvraag toegestaan in deze camper. De afmetingen van deze kleine camper zijn 623 / 233 / 291 cm. Benieuwd naar de prijzen?

Compacte camper met Frans bed

Compact dwars bed

Deze compacte 2,5-persoons camper bevat een tweepersoons dwars bed achterin, een verkort ombouwbed van de zithoek en een ruime berging. Daarnaast beschikt de camper over een standaard zit, een middenkeuken en een midden toilet. De afmetingen van deze kleine camper zijn 598 / 233 / 291 cm.

Kleine camper met dwars bed

Roadtrip tips

Een kleine camper huren en naar het buitenland? Roadtrippen is een van de leukste dingen om te doen met een kleine camper. Met een kleine camper is het rijden namelijk gemakkelijker dan met een grote camper. Daarnaast zijn de meeste kleine campers niet veel langer dan een grote auto. Een kleine camper huren is daarom ideaal. Wie wil er nou geen kleine camper huren, als je weet wat voor geweldige reizen je ermee kunt maken?

Ga met een buscamper op pad

Ga dan met een buscamper op pad! Kort gezegd is een buscamper een gesloten bestelwagen die omgebouwd is tot een compacte camper. Kenmerkend voor een buscamper is de enorm efficiënte inrichting. Alles past erin. Van zithoek, tot (ombouw)bed, keuken én vaak zelfs een douche en toilet. Ideaal om wendbaar en mobiel op vakantie te gaan met je partner óf met het hele gezin. Gemakkelijk te parkeren op de parkeerplaats.

 

Reviews

Ontdek wat onze tevreden klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met Camperhuren.nl. Lees onze nieuwste reviews en ervaringen van de camperhuurders en laat je inspireren voor je volgende avontuur! Bekijk hier de reviews van anderen.

Toch liever een grote camper huren? Bekijk hieronder onze pagina over het huren van een grote camper. Bekijk hier onze pagina over een grote camper huren.

Grote camper huren

Welke camper past bij jou?