Kleine camper huren

Wil je een kleine camper huren, maar weet je niet waar? Stop met zoeken en ! Al onze campers zijn maximaal vier jaar oud en zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken. Daarnaast zijn de campers compleet uitgerust en alle kilometers vrij.bekijk onmiddellijk ons ruime aanbod aan kleine campers

Ga vertrouwd op reis met een van onze kleine campers. We bieden je 24/7 service aan tijdens jullie (droom)reis. Verder zijn we voor voorafgaande vragen te allen tijde bereikbaar via info@camperhuren.nl. Je kunt ook altijd even bellen naar 0297 547007.

Een kleine camper huren?

Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 775 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week

Beschikbare kleine campers

Een kleine camper huren biedt een hoop voordelen. Het is niet alleen goedkoper, maar je kunt bijvoorbeeld ook gemakkelijker een plekje vinden in de natuur. Je hebt geen last van hoogte barrières en het zorgt ervoor dat je minimalistisch gaat leven. Daarom hebben wij voor jou meerdere kleine campers klaar staan.

Compact enkele bedden

Deze compacte 2,5-persoons camper bevat enkele bedden met een lage instap achterin en een verkort ombouwbed van de zithoek. Verder beschikt de camper over een rondzit, een middenkeuken en een midden toilet. Bovendien kun je bij 1 van de 3 campers in deze categorie het slaapvertrek en de douche- en toiletruimte afsluiten van het woonvertrek. De afmetingen van deze kleine camper zijn 695 of 740 / 233 / 276 cm. Benieuwd naar de prijzen? Klik hier!

Deze kleine camper huren?

Compact Frans bed

Deze compacte 2,5-persoons camper heeft een tweepersoons Frans bed achterin, bevat een verkort ombouwbed van de zithoek en een ruime keuken. Daarnaast beschikt de camper over een standaard zit, een middenkeuken en een hoek toilet. Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan in deze camper. De afmetingen van deze kleine camper zijn 623 / 233 / 291 cm. Benieuwd naar de prijzen? Klik hier!

Deze kleine camper huren?

Compact dwars bed

Deze compacte 2,5-persoons camper bevat een tweepersoons dwars bed achterin, een verkort ombouwbed van de zithoek en een ruime berging. Daarnaast beschikt de camper over een standaard zit, een middenkeuken en een midden toilet. De afmetingen van deze kleine camper zijn 598 / 233 / 291 cm. Benieuwd naar de prijzen? Klik hier!

Deze kleine camper huren?

Roadtrip tips

Een kleine camper huren en naar het buitenland? Roadtrippen is een van de leukste dingen om te doen met een kleine camper. Met een kleine camper is het rijden namelijk gemakkelijker dan met een grote camper. Daarnaast zijn de meeste kleine campers niet veel langer dan een grote auto. Een kleine camper huren is daarom ideaal. Wie wil er nou geen kleine camper huren, als je weet wat voor geweldige reizen je ermee kunt maken?

 

Reviews

Benieuwd naar hoe onze klanten over ons denken? Bekijk hier de reviews van anderen.

Toch liever een grote camper huren? Bekijk hieronder onze pagina over het huren van een grote camper. Bekijk hier onze pagina over een grote camper huren.

Grote camper huren

Welke camper past bij jou?