Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camper kopen 6 personen

Als ervaren kampeerder is een camper kopen 6 personen dé ideale uitvalsbasis om een onvergetelijke vakantie met een grote groep te beleven. Laat je niet beperken door landsgrenzen. Ervaar de vrijheid van een camperreis. En ga eropuit met het hele gezin of vriendengroep! Vanuit onze jarenlange ervaring bieden wij dé ideale campers aan. Jonge campers van gerenommeerde Duitse merken zorgen ervoor dat je niet voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Hierdoor rest je niets meer dan zorgeloos genieten. Laat je inspireren!

Een camper kopen?

Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2023
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €65.900 voor €63.500 Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2020
Prijs: van €68.500 voor €63.900 Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2020
Prijs: van €74.500 voor €73.500 Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2021

Grenzeloos genieten

Met camper kopen 6 personen ga je op een campervakantie zonder grenzen. Laat je niet beperken door de landsgrenzen op Europese bodem en ga na wat de ideale bestemmingen zijn. Of je nu met een groot gezin óf een vriendengroep op vakantie gaat. Het grote voordeel van een camperreis is dat je een eigen route uit kan stippelen. Online kan je een (over)dosis inspiratie op doen om een reis samen te stellen waar iedereen blij mee is! Ga voor een camping met overdekt zwembad óf juist voor een camping met animatie. Vanuit de eigen eisen maak je reis helemaal naar eigen wens!

Een grote camper zorgt ervoor dat je voor minimaal 6 personen een slaapplaats hebt. Ook is de ruimte wat uitgebreider om ervoor te zorgen dat je met het nodige comfort op reis kan gaan. Nieuwe gebieden liggen klaar om ontdekt te worden. En zodra je te maken krijg met slechts weer is de camperrondreis zo aangepast! Binnen een korte tijd ben je dan namelijk op een andere bestemming waar het weer beter is. Zo zoek je het goede weer eenvoudig op in het prachtige Noorwegen óf juist het warme zuiden als Frankrijk of Spanje. Wij staan voor je klaar!

Camper kopen voor gezin

Een camper kopen 6 personen is bij uitstek geschikt voor een groot gezin. Dan is het natuurlijk wél van belang dat je ervoor zorgt dat alles goed geregeld is. Zeker als je met de (aller)kleinsten op reis gaat. Daarom hebben wij alle belangrijke faciliteiten én tips voor het reizen met een (jong) gezin op een rijtje gezet. Met een camper kopen hoop je natuurlijk een camper te vinden die goed is voor nu, straks én later. Om ieder jaar weer zorgeloos te genieten is het dan ook van belang om rekening te houden met de juiste voorzieningen. Hieronder wat kampeertips zodra je op pad gaat met de allerkleinsten.

  • Ga voor een schaduwplaats
  • Houd rekening met hoogteverschillen
  • Plaats vangnetjes bij hogere bedden
  • Zorg voor speciale babytentjes op de bedden
  • Plaats auto- en kinderstoeltjes

Waarom Camperhuren.nl

Zodra je voor een camper kopen 6 personen gaat ben je bij ons aan het spreekwoordelijk juiste adres. Wij willen namelijk dat je een bepaalde zekerheid hebt, óók als het om een tweedehands camper gaat. Daarom zorgen wij ervoor dat de camper niet ouder is dan 4 jaar. Vóór de daadwerkelijke verkoop verzorgen wij nog een onderhoudsbeurt zodat jij de eerste 5.000 km onderhoudsvrij tegemoet kan gaan. Als vanzelfsprekend kan je de camper ook nog door een onafhankelijke garage na laten kijken. Hierdoor weet jij voor de volle 100% dat de camper in orde is. Standaard doen wij er nog een vochtmeting bij zodat we een nette camper afleveren waar jij jarenlang plezier van kan beleven.

Camper huren 6 personen

Nog nooit op reis geweest met een camper? Dan is een camper kopen 6 personen wellicht niet ideaal. Zo is het verstandig om eerst voor een camper huren 6 personen te gaan, voordat je een camper koopt. Hier kom je er namelijk achter of een camperreis wel iets voor jou is. En wat voor faciliteiten je allemaal tot je beschikking wilt hebben. Afhankelijk van deze ervaring kan je vervolgens de spreekwoordelijke knoop doorhakken om voor een camper kopen 6 personen te gaan.

Welke camper past bij jou?