Contact

Camper huren 6 personen?

Camper huren 6 personen om binnenkort met je gezin een mooie reis te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Campers zijn in deze tijden een erg veilige optie. Ze zijn ideaal om mee op vakantie te gaan, voor zowel kleine als grote gezinnen. In deze tijd neemt de populariteit van campers toe. Wij beschikken over een ruim aanbod campers die te huren zijn voor 6 personen.

Bij ons aanbod van camper huren 6 personen heb je de keuze uit twee verschillende modellen met ieder een andere inrichting. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een camper met dubbele bedden of een met stapelbedden?

Bekijk hier onze beschikbare campers!

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week

Zorgeloos op reis

Wil je een camper huren 6 personen? Dan word je bij ons van begin tot einde geholpen. We adviseren je graag over je vakantie en het type 6 persoons camper dat je wilt huren. Samen zoeken wij een camper uit die aan al je wensen voldoet, zodat jij optimaal kan genieten van jouw vakantie. Naast de service voorafgaand aan jouw vakantie, zijn we ook tijdens je vakantie 24/7 bereikbaar voor al je vragen, noodgevallen en pechhulp. Alles voor jouw zorgeloze vakantie!

Wil je liever persoonlijk advies of de campers bezichtigen? Dat kan! Je kunt gewoon onze hal binnenlopen. Als je een specifiek type camper voor 6 personen wilt zien, bel ons dan voor de beschikbaarheid op 0297 54 7007.

Toch liever een kleinere camper? Bekijk dan hier onze 5 persoons of 4-persoons camper.

Neem contact met ons op

Goed verzekerd op pad

Een camper huren 6 personen kan vanaf een tarief van €650,- per week. De huurtarieven variëren per seizoen. Let op: in het hoogseizoen geldt een minimale huurperiode van 14 dagen! Bij dit huurtarief zitten alle kilometers inbegrepen en de 21% BTW.

Verzekering en pechhulp service zitten ook bij de huurprijs inbegrepen. De campers zijn standaard WA+ casco, inclusief inzittenden, verzekerd. Er geldt een eigen risico van €1.000,- per gebeurtenis. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden bekijken.

Standaarduitrusting

Camper huren 6 personen zit standaarduitrusting inbegrepen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over keukeninventaris, schoonmaakmiddelen of gasflessen. Ook zijn de nodige veiligheidsvoorzieningen inbegrepen. Het is mogelijk om een luifel uit te klappen en fietsen mee te nemen met de fietsendrager. Naast dit complete pakket is het ook mogelijk om extra’s en opties aan te vragen.

Extra’s en opties

Om je vakantiegevoel compleet te maken, is het ook mogelijk om extra’s en opties aan te vragen. Er wordt onderscheid gemaakt in praktische extra’s en comfortpakketten. Praktische pakketten zijn simpele extra’s zoals toeslag voor het huren van navigatie.

Met de comfortpakketten leggen wij je graag in de watten. Deze zorgen voor dat extra stapje luxe door bijvoorbeeld eten voor onderweg te verzorgen of heerlijk zacht beddengoed. De keuze is aan jou: vertrek je met een volle of lege koelkast? Camper huren 6 personen met opgemaakte bedden, of doe je dat toch liever zelf? Ontdek  alle extra’s op de knop hieronder!

Extra's en opties

Welke camper past bij jou?