Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Camper huren 6 personen?

Wil je een camper huren voor 6 personen? Bij ons kun je een grote camper huren om jouw droomreis mee te maken! Campers zijn in deze tijd een erg veilige en makkelijke optie. Met een camper ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid en kun je jouw eigen route bepalen. Zespersoons campers zijn ideaal voor zowel kleine als grote gezinnen. Wij beschikken over een ruim aanbod campers die te huren zijn voor 6 personen.

Een camper huren met 6 personen kan makkelijk bij Camperhuren.nl. Wij hebben een ruim aanbod huurcampers waarbij je ook nog eens keuze hebt in verschillende modellen. Elk model heeft een andere inrichting, dus het is belangrijk om samen met jouw reisgezelschap af te spreken wat de eisen aan het huren van een 6 persoons camper zijn. Wil je bijvoorbeeld een camper met dubbele bedden of heb je liever stapelbedden?

Welke soort camper past bij jou?

Zorgeloos op reis

Wil je een camper huren 6 personen? Dan word je bij ons van begin tot einde geholpen. We adviseren je graag over je vakantie en het type 6 persoons camper dat je wilt huren. Samen zoeken wij een camper uit die aan al je wensen voldoet, zodat jij optimaal kan genieten van jouw vakantie. Naast de service voorafgaand aan jouw vakantie, zijn we ook tijdens je vakantie 24/7 bereikbaar voor al je vragen, noodgevallen en pechhulp. Alles voor jouw zorgeloze vakantie!

Wil je liever persoonlijk advies of de campers bezichtigen? Dat kan! Je kunt gewoon onze showroom binnenlopen. Als je een specifiek type camper voor 6 personen wilt zien, kun je voor je afspraak contact met ons opnemen.

Toch liever een kleinere camper? Bekijk dan hier onze 5 persoons of 4-persoons camper.

Bekijk het aanbod

Bekijk hier onze beschikbare campers!

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Goed verzekerd op pad

Een camper huren 6 personen kan vanaf een tarief van €745,- per week. De huurtarieven variëren per seizoen. Verzekering en pechhulp service zitten ook bij de huurprijs inbegrepen. Het enige wat jij hoeft bij te leggen is de borg en de brandstofkosten. Jij komt dus niet zomaar voor nare verassingen te staan!

Standaarduitrusting

Camper huren 6 personen zit standaarduitrusting inbegrepen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over keukeninventaris, schoonmaakmiddelen of gasflessen. Ook zijn de nodige veiligheidsvoorzieningen inbegrepen. Het is mogelijk om een luifel uit te klappen en fietsen mee te nemen met de fietsendrager. Naast dit complete pakket is het ook mogelijk om extra’s en opties aan te vragen.

Extra’s en opties

Om je vakantiegevoel compleet te maken, is het ook mogelijk om extra’s en opties aan te vragen. Er wordt onderscheid gemaakt in praktische extra’s en comfortpakketten. Praktische pakketten zijn simpele extra’s zoals toeslag voor het huren van navigatie.

Met de comfortpakketten leggen wij je graag in de watten. Deze zorgen voor dat extra stapje luxe door bijvoorbeeld eten voor onderweg te verzorgen of heerlijk zacht beddengoed. De keuze is aan jou: vertrek je met een volle of lege koelkast? Camper huren 6 personen met opgemaakte bedden, of doe je dat toch liever zelf? Ontdek  alle extra’s hieronder!

Extra's en opties

Welke camper past bij jou?