Reserveer nu met voordeel in de meivakantie van 3 mei t/m 16 mei

Sunlight camper kopen

Wil jij een Sunlight camper kopen? Dan zit je bij ons op de goede plek! Wij hebben een groot aanbod Sunlight campers in ons assortiment, klaar voor verkoop. Met name in het najaar komen er veel modellen campers vrij in de verkoop. De campers zijn jong en hebben beperkte kilometers gereden. De ‘kop’ is er dus af, waardoor jij erg voordelig een nieuwe tweedehands camper kan kopen! De campers uit ons aanbod zijn maximaal drie jaar oud, ze kunnen dus nog een hele tijd mee. De Duitse kwaliteit van de campers draagt daar voor een groot deel aan bij, het merk staat garant voor een zorgeloze vakantie.

Weet je al wat voor Sunlight camper je gaat kopen, of heb je nog advies nodig? Voor advies kun je altijd bij ons aankloppen, onze gepassioneerde collega’s helpen jou graag bij het maken van een beslissing. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van campers kun jij vertrouwd een Sunlight camper kopen bij ons.

Contact

Bekijk ons aanbod camper occasions

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Prijs: van €64.900 voor €59.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €57.900 voor €53.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €55.900 voor €53.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2018
Prijs: van €49.900 voor €48.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2019
Prijs: Van €59.900 voor €55.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019

Tweedehands Sunlight camper

Als je een Sunlight camper koopt, weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Sunlight staat bekend om de sportieve vormgeving, degelijke bouw en scherper prijzen. Sunlight campers zijn speciaal ontwikkeld voor een grote doelgroep. Geen poespas of luxe, met deze campers ga je echt back to basic. Doordat het voor zo’n grote doelgroep bedoeld is, zijn ze ook erg scherp geprijsd. Door deze goede prijs-kwaliteitverhouding vallen de modellen van Sunlight goed in de smaak bij kampeerliefhebbers.

Sunlight is in de camperbranche koploper als je kijkt naar de productie. De fabriek van Sunlight ligt in de Duitse stad Neustadt en behoort tot een van de modernste fabrieken in de camperbranche. Over een montageband van maar liefst 450 meter wordt jouw camper volledig in elkaar gezet.

Meer informatie

Efficiënt en compact

De Sunlight campers zijn erg compact, daarom is een goede indeling essentieel voor het comfort. Bij de standaard indeling van Sunlight wordt rekening gehouden met de beperkte ruimte. Daarom zijn er bij veel modellen een hefbed als extra optie. Hierdoor is er de mogelijkheid een extra persoon mee te nemen zonder teveel ruimte kwijt te zijn. Met name bij een half-integraal camper komt dit vaak voor. Bij ons kun je ook een Sunlight camper kopen met hefbed als optie. Ideaal als je zowel vakanties met je partner hebt als vakanties met jouw gezin.

Half-integraal campers

Haal extra voordeel uit jouw Sunlight!

De aankoopprijs van Sunlight is misschien niet zo heel hoog, maar het is zeer verstandig om verder te kijken naar de extra kosten die je met jouw camper hebt. Met een Sunlight camper kopen zet je de eerste stap, maar kosten voor stalling, verzekering, afschrijving en onderhoud komen er ook nog bij.

Er is een mogelijkheid om nog goedkoper uit te zijn met jouw Sunlight camper, namelijk door deze te laten bemiddelen door ons. Wij bieden uitsluitend huurbemiddeling aan voor campers van de merken Sunlight of Dethleffs. Uit deze service kun jij jouw voordeel halen! In periodes dat jij jouw camper niet nodig hebt, zorgen wij ervoor dat we deze verhuren. Er wordt dus optimaal gebruik gemaakt van jouw camper. Deze wordt vervolgens natuurlijk weer netjes achter gelaten. De voordelen aan huurbemiddeling:

  • Voor jou als eigenaar zijn er geen vaste lasten meer
  • Onderhoud wordt geregeld
  • De inrichting wordt geoptimaliseerd
  • Jij kunt er een erg moor rendement mee behalen

Ben je geïnteresseerd? Lees meer over onze bemiddelingsservice!

Bemiddeling

Welke camper past bij jou?