Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Tweedehands camperbusje

Ga voor een tweedehands camperbusje om samen op pad te gaan. Compact genieten. Dat staat centraal als je er met een buscamper op uit gaat. Profiteer doordeweeks van een personenauto, die tijdens vakanties omgetoverd wordt naar een kampeerauto. Doordacht en simpel. Het is niet voor niets dat de kleinere campers de afgelopen jaren enorm populair zijn geworden. Profiteer van een betaalbare camper met kleine afmetingen die enorm handig is in het verkeer.

Onze tweedehands buscampers

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week

Waarom een tweedehands camperbusje?

Met een tweedehands camperbusje ga je helemaal terug naar de basis. Een multifunctioneel karakter met interieur dat minimale ruimte nodig heeft. In principe ga je met een camperbus kopen voor een gewone bestelbus. Daarom is het dus ook noodzakelijk dat de ruimte zuinig gebruikt wordt. Hier past redelijk veel in, vaak is het dan ook voorzien van een zithoek, bed en keuken. Zelfs een douche en toilet zijn vaak terug te vinden in een tweedehands campertje.

Een ander bijkomend voordeel is dat de camper ook als alledaagse auto gebruikt kan worden. Deze is namelijk enorm wendbaar en gemakkelijk te besturen. Op de weg is een compacte camperbus ook wel te vergelijken met een hoge familie auto. Hierdoor ligt het enorm comfortabel op de weg en is het ook enorm geschikt voor langere afstanden. Vergeleken met normale campers ligt het brandstofgebruik een stuk lager. En is het dus een voordelige optie!

Eisen van een tweedehands buscamper

Zoals kort benoemd is zit een tweedehands camperbusje de afgelopen tijd enorm in de lift. Met name de buscampers zijn enorm populair vanwege het compacte karakter. Hier is Camperhuren natuurlijk in mee gegaan. Vanuit de trends blijven wij namelijk continu zoeken naar nieuwe mogelijkheden om op in te spelen. Daarom hebben wij ook jonge tweedehands buscampers in ons assortiment opgenomen.

Natuurlijk voldoet een tweedehands camperbusje aan de eisen die wij stellen. Omdat de lengte van Nederlanders boven gemiddeld is, moet hier met een compacte camper ook rekening mee gehouden worden. Daarom is het in eerste instantie ook lastig om een buscamper te vinden die aan al onze eisen voldoet. Toch is het ons gelukt om een camper in ons assortiment op te nemen die aan al deze wensen voldoet. En dat is dus goed nieuws voor de fans van buscampers!

Ontdek alle compacte campers

Natuurlijk is een buscamper niet de enige variant als je voor een kleine camper kopen gaat. Naast een tweedehands camperbusje bieden wij namelijk ook half-integraal campers aan. Deze komen op veel punten overeen met een buscamper. Hierin is ons aanbod al uitgebreiden, en deze zijn dan ook zowel in twee- als vierpersoons varianten te vinden. Enorm compleet en toch compact van karakter. Ideaal voor een gezin of om alleen met de partner op camperreis te gaan.

Verder kijkend naar een half-integraal camper valt op te merken dat de ruimte enigszins beperkt is. Dit komt doordat er in veel campers een hefbed zit. De stahoogte is hierdoor vaak lager dan bij andere campers. Wél is het hierdoor een bijkomend voordeel dat er twee personen extra in de camper kunnen overnachten. Ook bij deze soort camper blijft het brandstofgebruik beperkt, waardoor het verschil met een tweedehands camperbusje niet veel is.

Tweedehands camperbusjes van kwaliteit

Ondanks dat een tweedehands camperbusje nieuw is in ons assortiment, voldoet het aan onze standaard eisen. Zo zijn de campers van echte Duitse kwaliteit. En bestaat het dus alleen uit modellen van de Duitse kwaliteitsmerken Dethleffs en Sunlight. De campers van deze merken worden gekenmerkt door een sportief karakter. Bedoeld voor een breed publiek. Logisch, gezien het feit dat de campers van hoogwaardige kwaliteit én betaalbaar zijn.

Ook als je voor een kleine buscamper kopen gaat ben je verzekerd van veel veiligheidstechnieken. Hierdoor zijn ook de kleine compacte campers enorm betrouwbaar om kilometers op de weg te rijden. Combineer dit met een simpele en efficiënte indeling. En kom erachter dat dit misschien wel dé ideale basis is voor een zorgeloze vakantie. Klaar om onvergetelijke avonturen te beleven. Samen met je partner, gezin én natuurlijk een tweedehands camperbusje!

Welke camper past bij jou?