Contact

Tweedehands camperbusje

Ben jij op zoek naar een tweedehands camperbusje? Lees dan vooral verder! Wij hebben een ruim aanbod in verschillende campers die we niet alleen verkopen, maar ook verhuren. Van compacte modellen tot aan luxe, ruime campers. Wij voorzien jou van persoonlijk advies, zodat jij eindelijk jouw droomcamper kan kopen! In dit artikel lees je alles over een tweedehands camperbusje.

Bekijk ons aanbod!

Bekijk ons aanbod tweedehands campers!

Prijs: €65.900 (per 1/11/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €65.500 (per 1/11/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €65.500 (per 1/11/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €54.900 (per 1/11/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2017
Prijs: €67.500 (per 1/11/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €73.500 (per 1/11/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020

Tweedehands camperbusje

Wat kun je nou verwachten bij een tweedehands camperbusje? Met een buscamper ga je back to basic. Deze busjes zijn multifunctioneel en hebben een interieur dat minimale ruimte nodig heeft. Buscampers zijn in principe gewone bestelbusjes, waardoor de ruimte ook zuinig gebruikt moet worden. Toch past er redelijk veel in, de meesten hebben een zithoek, bed, keuken en in veel gevallen zelfs ook nog een douche en toilet. Het bevat dus alles wat je nodig hebt.

Er zitten veel voordelen verbonden aan een tweedehands camperbusje, naast camper kan het namelijk ook makkelijk gebruikt worden als alledaagse auto buiten de vakanties om. De buscamper is erg wendbaar en makkelijk te besturen, vergelijkbaar met een hoge familieauto. Het brandstofgebruik wordt daarmee beperkt vergeleken met grotere campers, een erg voordelige optie dus.

Meer informatie

Hoge eisen aan buscampers

Camperhuren.nl heeft nog geen tweedehands camperbusje in het aanbod, dat komt door het huidige aanbod dat er momenteel is. Aangezien Nederlanders gemiddeld een redelijke lengte hebben is het moeilijk een tweedehands camperbusje te vinden die wel aan de minimale formaten voldoet. Gelukkig is de buscamper flink in ontwikkeling en nemen de mogelijkheden toe. Er is veel hoop voor buscamper-fans dus! Er zijn op een camperbeurs al een aantal mogelijke modellen gespot die aan alle voorwaarden voldoen. Wellicht verschijnen deze modellen binnenkort in ons assortiment!

 

Kijk vooral verder!

Voor een compacte camper hoef je niet perse een buscamper te hebben. Naast een tweedehands camperbusje kun je namelijk ook verder kijken naar wat wij nog meer te bieden hebben. Onze half-integraal campers komen in veel punten overeen met de buscamper. Wij bieden een groot aanbod van deze campers en hebben zowel twee- als vierpersoons varianten. Half-integraal campers zijn erg compleet en toch compact, handig voor als je met je gezin of je partner op vakantie gaat. De ruimte in de camper zelf is beperkt, dat komt door het hefbed dat in veel van die campers zit. Hierdoor is de stahoogte niet ruim, maar kunnen er wel twee extra personen in de camper overnachten. Ook bij dit soort campers blijft het brandstofgebruik beperkt, waardoor het verschil met de buscamper erg klein is.

Bekijk ons aanbod!

Campers van kwaliteit

De campers uit ons aanbod zijn van echte Duitse kwaliteit. Ons aanbod bestaat uit campers van Dethleffs en Sunlight. Beiden merken behoren tot de Erwin Hymer Group. Sunlight campers zijn over het algemeen erg sportief en zijn bedoeld voor een breed publiek. De campers zijn hoogwaardig, maar toch betaalbaar. De campers zijn standaard uitgerust met veel veiligheidstechnieken, waardoor ze erg betrouwbaar zijn. Sunlight campers zijn erg simpel en efficiënt ingedeeld, goed voor een zorgeloze vakantie!

Dethleffs campers staan voor eersteklas afwerking en de hoogste kwaliteit. Deze campers zijn niet afhankelijk van seizoenen, je kunt er zelfs mee op wintersport! Dethleffs staat mede bekend om het hoge slaapcomfort, wat het een erg luxe camper maakt. Elke camper is uitgerust met het ‘slaap zacht systeem’. Dit systeem zorgt voor een goede nachtrust. Op de site van Dethleffs vind je meer informatie.

Bekijk ons aanbod

Welke camper past bij jou?