Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camperbus kopen tweedehands

Wil jij een camperbus kopen tweedehands? Wij hebben een ruim aanbod compacte campers die we verhuren en verkopen. Van compacte modellen, net zoals buscampers tot aan luxe, ruimere modellen. Heb je liever hulp bij het maken van een keuze? Neem dan contact met ons op. Ons gepassioneerde collega’s met jarenlange ervaring helpen jou graag bij de zoektocht naar jouw droomcamper!

Contact

Bekijk hier ons aanbod

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Prijs: van €55.900 voor €53.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2018
Prijs: van €49.900 voor €48.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2018

Camperbus kopen tweedehands

Een tweedehands camperbus kopen is altijd een hele zoektocht. Met een buscamper ga je echt terug naar het minimale. De busjes zijn erg klein maar wel heel efficiënt ingedeeld, zodat ze wel compleet zijn. Aan de buitenkant zien ze er compact en erg sportief uit, een beeld dat je in de camperwereld steeds vaker ziet terugkomen.

Camperbusjes zijn afgelopen tijd erg populair geworden, met name door de makkelijke besturing (hetzelfde als een bestelbus) en de wendbaarheid. Daarnaast zijn deze modellen ook erg multifunctioneel en kunnen ze naast camper ook gewoon gebruikt worden als personenvervoer of materiaalvervoer. Je merkt ook aan het brandstofgebruik dat deze eerder neigen naar personenvervoer, ze verbruiken aanzienlijk minder dan een gemiddelde camper. Niet alleen de aanschafprijs is lager, maar ook de overige variabele kosten zoals brandstof.

De buscamper moet je niet onderschatten qua ruimte binnenin. Ze hebben namelijk meer ruimte en faciliteiten dan je in eerste instantie zou denken. Er past met gemak een tweepersoonsbed in, een zithoek, keukentje en in veel gevallen ook een douche of toilet. Alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Minpunten van een tweedehands buscamper

Omdat de buscampers nu pas toenemen in populariteit, is de productie hiervan nu pas in ontwikkeling. De modellen zijn nu pas gewild, dus camperfabrikanten werken hard om aan de vraag te kunnen voldoen van deze soort camper. Zo is Sunlight al goed bezig met de modellen. Er zijn een aantal kansrijke modellen verschenen op verschillende camperbeurzen.

Het was je misschien al opgevallen, maar wij hebben tot op heden nog geen buscamper modellen in ons aanbod. Dit heeft natuurlijk een reden. Naast de late opkomst van camperbusjes hebben ze ook zo hun minpunten. Bij een camperbus kopen tweedehands is het belangrijk om te kijken naar de indeling. Omdat de voertuigen erg beperkt zijn in de ruimte, worden de meubels aangepast aan de afmetingen van de camperbus. Op het gebied van bed formaat pakt dit in veel gevallen negatief uit. Nederlanders zijn relatief erg lang. Door de gemiddelde lengte van Nederlanders stellen wij hogere eisen aan de bed formaten, ook bij buscamper-modellen.

Daarnaast hebben wij slechts zelfvoorzienende campers in ons aanbod. Wij willen ervoor zorgen dat jij een zorgeloze vakantie kunt hebben en niet afhankelijk hoeft te zijn van sanitaire voorzieningen buiten de camper. Dat is bij sommige buscampers ook een nadeel. Niet alle modellen hebben een wc of douche waardoor je als kampeerder niet zelfvoorzienend kunt zijn.

Niet getreurd!

De modellen zijn vol in ontwikkeling en er zijn een aantal goede, potentiële buscampers gespot. De kans is groot dat een van deze modellen wordt opgenomen in ons assortiment. Tot die tijd kun je alvast verder kijken naar vergelijkbare modellen. Misschien is een half-integraalcamper echt iets voor jou! Deze hebben een vergelijkbaar sportief uiterlijk, maar hebben net iets meer ruimte aan de binnenkant. Misschien iets minder wendbaar dan de buscamper, maar daar staan wel weer andere voordelen tegenover. Meer weten? Bekijk onze pagina!

Half-integraal campers

Welke camper past bij jou?