Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Kleine buscamper kopen

Wil jij een kleine buscamper kopen? Je bent niet de enige! De buscamper is afgelopen jaren erg toegenomen in populariteit. De modellen duiken steeds vaker op bij camper beurzen en trekken daar veel aandacht. Bij ons zijn tweedehands campers te koop, vergelijkbaar met buscampers. Bekijk hieronder ons aanbod!

 

Ons assortiment campers

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023

Kleine buscamper kopen

Bij Camperhuren.nl verkopen wij uitsluitend campers van de merken Dethleffs en Sunlight. Zo kunnen wij de Duitse kwaliteit van onze producten waarborgen. Deze merken staan garant voor een zorgeloze vakantie en staan algemeen bekend als goede campers die jarenlang meegaan. Met name Sunlight staat bekend om de kleine, compacte campers en is bezig met het uitbrengen van verschillende modellen buscampers. Bij ons kun je momenteel nog geen kleine buscamper kopen, maar als de ontwikkelingen zo doorzetten, is de kans groot dat wij ze in ons aanbod opnemen. Het veel voorkomende probleem dat nu voor het kleine buscamper kopen speelt, is dat de bedden te klein zijn voor de gemiddelde lengte van de Nederlander. Gelukkig hebben wij genoeg alternatieven in ons aanbod die voor een vergelijkbaar vakantiegevoel zorgen, namelijk onze half-integraal campers. De half-integraal camper is ook compact, maar heeft binnen net iets meer ruimte. Ideaal als je met meerdere passagiers mee wil nemen!

 

Onze half-integraal campers

Zoek jouw droomcamper uit!

Het kopen van een camper is niet niets en daarom bieden wij de mogelijkheid om campers te bezichtigen. Je kunt bij ons nog geen kleine buscamper kopen, maar je kunt wel verder kijken dan dat. Onze half-integraal campers zijn goed vergelijkingsmateriaal en bieden zelfs net iets meer dan de buscamper. Zo hebben deze campers meer comfort en ruimte. Daarnaast zijn er meer zitplaatsen en kunnen er in veel gevallen meer personen in overnachten door een hefbed.

Overweeg in plaats van een kleine buscamper kopen ook eens om een half-integraal camper te kopen! Ben je al overtuigd? Dan kun je een proefrit maken in jouw droomcamper. Je kunt ons aanbod en opties bekijken in onze showroom in Aalsmeer. Zeker weten dat jouw droomcamper aanwezig is? Neem contact met ons op!

 

Bezoek de showroom

Ga erop uit!

Twijfel je tussen een kleine buscamper kopen en een half-integraal camper kopen? Ga er dan eerst op uit! Je kunt ervoor kiezen om eerst even ervaring op de doen met een van onze half-integraal campers, of een van onze andere modellen door een weekje ertussenuit te gaan. Naast campers kopen kun je ze namelijk ook bij ons huren! Een camper huren is dé ultieme manier om erachter te komen of een type camper wel of niet iets voor jou en jouw gezin is. Daarnaast beleef je er ook nog eens veel plezier aan. Wij zorgen voor jouw zorgeloze vakantie en staan tijdens je reis 24/7 klaar voor jou.

Met name in het laagseizoen kun je voor extra voordelige prijzen een camper huren. De campers zijn standaard luxe uitgerust, zodat jij niks hoeft te missen!

Waar gaat de reis naartoe?

Voor reistips kun je ook bij ons terecht. Wij brengen jou graag op ideeën! Of je nou een camperreis door Nederland maakt, op rondreis gaat of juist Duitsland gaat ontdekken, wij weten wel raad. Bekijk onze inspiratiepagina!

Inspiratie

Welke camper past bij jou?