Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camperbemiddeling – verhuur je camper via Camperhuren.nl

Camperbemiddeling zal voor velen een nog relatief onbekend begrip zijn. Hier brengen wij graag verandering in! Zodra je namelijk over een eigen camper beschikt komt het vaak voor dat deze het grootste gedeelte van het jaar in de stalling staat. Zonde. Zéker als je weet dat de vaste lasten kan terugverdienen én daar een mooi rendement bij opgeteld kan worden. Wat je hiervoor moet doen? Niets.

Wat is camperbemiddeling?

Camperbemiddeling is een service waarbij je de verhuur van jouw camper helemaal uit handen geeft. Met jarenlange ervaring weten wij natuurlijk als geen ander wat een camper nodig heeft. En als vanzelfsprekend behandelen wij jou camper ook alsof het er een van ons is. Wij verzorgen het volledige traject. Van A tot Z.

Wij zorgen ervoor dat je camper in de publiciteit komt te staan bij personen die geïnteresseerd zijn om een camper te huren. We zorgen ervoor dat de camper netjes is ingericht, zodat hij helemaal klaar is voor de verhuur. Geschikte huurder gevonden? Dan zorgen wij voor de communicatie, het papierwerk, betalingen, de uitgifte én inname. Na de verhuur zorgen we natuurlijk ook voor de schoonmaak zodat de camper weer helemaal fris is.

De veiligheid van huurcampers staat bij ons voorop, omdat een camper na een verhuurperiode de nodige kilometers gemaakt heeft zorgen wij ook voor passend onderhoud. Dat noemen wij nou eens écht ontzorgen.

De camper zal in de verhuurperiode bij ons op locatie staan, hierdoor heb je geen vaste lasten voor de stalling. Maar we begrijpen natuurlijk ook dat je zelf nog op reis wil met jouw camper. Dat is geen probleem! Geef aan wanneer je weg wil, dan zorgen wij voor een nette camper die klaar is voor vertrek!

Informatie over onze bemiddelingsservice

Camper kopen als investering

Met jouw camper maak je niet alleen de huurders enorm blij, het levert jou natuurlijk ook voordeel op. Met camperbemiddeling bespaar je op de vaste lasten van een camper:

  • Kosten voor de stalling
  • Onderhoud van de camper
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Verzekering van de camper

Een camper kopen kan een goede investering zijn. Je gaat zelf waarschijnlijk niet het gehele jaar op campervakantie, terwijl de vaste kosten wel doorlopen. Zonde om je camper al die tijd stil te laten staan in de stalling. Door camperbemiddeling uit handen te geven, zorg je voor efficiënt gebruik van jouw camper en bespaar je kosten. Naast dat alle vaste lasten worden terugverdiend, zien wij vaak een rendement tussen de 6,5 en 11%!

Op welke voorwaarden kun je jouw eigen camper verhuren?

Om zowel huurders als verhuurders goed te bedienen hebben wij een scherp oog voor kwaliteit. Hiermee voorkomen wij dat huurder tijdens een camperreis niet voor onnodige problemen komen te staan. En dat ook de huurders zekerheid hebben. Dit begint met het verzorgen van het verhuurtraject van begin tot eind. Hier behoren dan ook strakke afspraken toe die ervoor zorgen dat de verhuur duidelijk is. Voor onze camperbemiddelingsservice moet jouw camper:

Voldoe je aan deze voorwaarden en ben je geïnteresseerd in het verhuren van jouw camper? Dan komen wij graag met je in contact voor een oriënterend gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Plan een afspraak in

Jouw camper in goede handen!

Camperhuren.nl is vanuit een passie voor campers en campervakanties opgericht door Ernst Rauwenhoff. Deze hobby is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met een team van gepassioneerde camperaars. Samen met ons team verzorgen we dagelijks de verhuur, bemiddeling en verkoop van campers. Je kunt er zeker van zijn dat jouw camper in goede handen is bij ons!

Meer over ons weten?

Welke camper past bij jou?