Reserveer nu met voordeel in de meivakantie vanaf 10 nachten

Camperbemiddeling

Camperbemiddeling zal voor velen een nog relatief onbekend begrip zijn. En daar brengen wij graag verandering in. Zodra je namelijk over een eigen camper beschikt komt het vaak voor dat deze het grootste gedeelte van het jaar in de stalling staat. Zonde. Zéker als je weet dat de vaste lasten terugverdient kunnen worden én daar een mooi rendement bij opgeteld kan worden. Wat je hiervoor moet doen? Niets.

Eigen camper verhuren via Camperhuren.nl

Voor camperbemiddeling ben je bij ons aan het spreekwoordelijk juiste adres. Met jarenlange ervaring weten wij natuurlijk als geen ander wat een camper nodig heeft. En als vanzelfsprekend behandelen wij jou camper ook alsof het er een van ons is. Daarom verzorgen wij ook het volledige traject. Van A tot Z. Hierbij zorgen wij er dus voor dat je camper in de publiciteit komt te staan bij personen die geïnteresseerd zijn om een camper te huren. Ook zorgen wij ervoor dat de camper netjes ingericht is voor de verhuur. Geschikte huurder gevonden? Ook dan zorgen wij voor de uitgifte én inname. Omdat een camper na een verhuurperiode de nodige kilometers gemaakt heeft zorgen wij ook voor passend onderhoud. Dat noemen wij nou eens écht volledig ontzorgen.

Camper verhuren als investering

Naast dat je de huurder van je camper enorm blij maakt, levert het jou natuurlijk ook het nodige op. Zo treden wij op met camperbemiddeling als mensen de compacte campers occasions voor het grootste gedeelte van het jaar in de stalling heeft staan. Dit kost namelijk geld, in plaats van dat het geld oplevert. Dat kan efficiënter door gebruik te maken van onze verhuurbemiddeling. Naast dat alle vaste lasten terugverdient worden, zien wij vaak zelfs een rendement tussen de 6,5 en 11%!

Neem contact op

Wanneer kan je een eigen camper verhuren?

Om zowel huurders als verhuurders goed te bedienen hebben wij een scherp oog voor kwaliteit. Hiermee voorkomen wij dat huurder tijdens een camperreis níet voor onnodige problemen komen te staan. En dat ook de huurders zekerheid hebben. Dit begint met het verzorgen van het verhuurtraject van begin tot eind. Hier behoren dan ook strakke afspraken toe die ervoor zorgen dat de verhuur duidelijk is. Wij verhuren enkel jonge Sunlight of Dethleffs campers die maximaal vier jaar oud zijn. Heb jij deze een tot je beschikking? Dan komen wij graag met je in contact voor een oriënterend gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Een belegging waar je plezier van hebt

Natuurlijk is een rendement tussen de 6 en 11% op dit moment niet mogelijk als het op de bank staat. En laten we eerlijk zijn, zodra het op de bank staat beleven we hier ook geen plezier van. Dat is bij camperbemiddeling wel anders. Zo kan jij een eigen camper verhuren waardoor het een dergelijk rendement oplevert. Tegelijkertijd kan je natuurlijk ook tijdens periodes naar eigen wens de camper zelf gebruiken. Trek er zelf dus ook gewoon lekker op uit tijdens de campervakantie om Europese bodem te ontdekken. Vervolgens kan de camper weer eenvoudig in de verhuur gaan om samen met huurder een nieuw avontuur aan te gaan. Win-win!

Meer informatie

Welke camper past bij jou?