Reserveer nu met voordeel in de meivakantie van 3 mei t/m 16 mei

Bollenroute met de camper

Ben jij van plan om de bollenroute met de camper af te leggen? Wij helpen jou graag bij het uitstippelen van een route! Voor een mooie camperreis hoef je niet ver weg te gaan. Nederland heeft namelijk genoeg moois te bieden! De bollenroute met de camper is het perfecte uitstapje voor in het voorjaar. In de lente komen alle bloembollen weer uit en heb jij de mogelijkheid om over deze bloemenzee uit te kijken.

De Hollandse tulpenvelden zijn op verschillende plekken te bezichtigen. Maar de basis voor jouw bollenroute met de camper is natuurlijk de camper zelf! Wij hebben verschillende huurcampers waarmee jij deze reis kunt maken. Hieronder zie je een deel van ons aanbod huurcampers. Meer zien? Bekijk dan alle huurcampers hieronder!

Onze huurcampers

Bekijk hier ons huuraanbod!

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

De bollenroute

De meest voor de hand liggende bollenroute met de camper is die van Noord-Holland. Maar Noord-Holland is niet de enige provincie waar je kunt genieten van de prachtige tulpenvelden. Afhankelijk van de duur van jouw reis kun je ook verder kijken dan Noord-Holland en uitwijken naar andere provincies. Hieronder geven we jou de beste aanraders voor de bollenroute met de camper:

Bollenstreek tussen Leiden, Haarlem en Noordwijk

Dit is één van de bekendste bollenroutes van Noord-Holland. Het belangrijkste van de bollenroute is niet persé om de route helemaal uit te stippelen, maar je moet weten waar de bloemenvelden te vinden zijn. In plaats van door dorpen te rijden, is het juist belangrijk om het platteland op te zoeken. Naast Leiden, Haarlem en Noordwijk is de route tussen Medemblik en Hoorn ook populair. Daarnaast zit je in Noord-Holland altijd dicht bij het tulpen-walhalla, namelijk het Keukenhof. Zij ontvangen in het tulpenseizoen rond de miljoen bezoekers! Met de camper is het Keukenhof makkelijk te bereiken er zijn zelfs speciale parkeerplekken voor kampeerders.

De Noordoostpolder in Flevoland

In de Noordoostpolder wordt jaarlijks tussen april en mei een tulpenfestival georganiseerd. Hierin wordt er voor de auto of in jouw geval camper, een route uitgestippeld langs de mooiste tulpenvelden. Tijdens het festival zijn er verschillende activiteiten te doen en kun je ook jouw eigen boeketje samenstellen in een heuse pluktuin! Benieuwd wat de Noordoostpolder verder te bieden heeft? Bezoek de site van Visit Noordoostpolder!

Visit Noordoostpolder

Bloembollenroute Zeeland

Wil je met de bloembollenroute met de camper een groter ommetje maken? Bezoek dan Zeeland in het lenteseizoen! In Zeeland zijn de prachtige tulpenvelden ook te bezichtigen. De meeste tulpenvelden zijn te vinden in Zeeuws-Vlaanderen, dus je kunt er ook een rondreis van maken en naar België gaan!

Meer over Zeeland? Bekijk ook deze blog met een camperroute door Zeeland.

Bollenroute op Texel

Ben je tijdens de bollenroute met de camper van plan om naar de Waddeneilanden te trekken? Dat is mogelijk! Texel heeft namelijk behalve mooie natuur en het Texelse schaap ook prachtige bollenvelden. Texel heeft zelfs een eigen narcissensoort! Op Texel zal jij jouw camper moeten achterlaten op de camping, maar met de fiets zijn alle velden goed te bereiken. Op de website van Texel staan er genoeg activiteiten. Meer weten? Bezoek de website!

Texel

De ideale camper voor de bollenroute

Het belangrijkste van jouw bollenreis met de camper is natuurlijk de camper zelf. Wij kijken graag met jou mee welke camper het beste geschikt is voor jouw reisgezelschap. Bekijk alvast welke soorten campers er beschikbaar zijn of neem contact met ons op!

Contact

Welke camper past bij jou?