Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camperplekken Nederland

Ga langs de mooiste camperplekken Nederland tijdens een onvergetelijk avontuur in eigen land. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom helpen wij je een spreekwoordelijk handje op weg bij het uitstippelen van de camperreis. Volgens ons is het dan ook verstandig om je goed in te lezen wat een camperplaats precies is. Hoe het verschilt met een camping. En natuurlijk waar je de camperplekken in Nederland kan vinden.

Ons assortiment campers huren

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week

Wat is het verschil tussen camperplekken én een camping?

Het begint bij de vraag wat camperplekken Nederland precies zijn. Als je het antwoord op deze vraag niet weet is het goed dat je dit leest. Zo is het namelijk belangrijk om te bewust te zijn van de verschillen tussen camperplaatsen en een camping. Het is namelijk niet hetzelfde. Op een camping heb je vaak een sociale veiligheid. Bijvoorbeeld door de kampeerders om je heen. Dit is bij een camperplek níet altijd het geval. Ook zijn niet alle camperplekken Nederland voorzien van elektriciteit of water.

Maar wat is een camperplaats dan wel? Het kan omschreven worden als een eenvoudige parkeerplaats waar je voor een korte tijd mag parkeren en overnachten. Vaak zijn de camperplekken Nederland gelegen aan het water, de rand van een stad óf dichtbij bezienswaardigheden. De basis bestaat uit een ruimte parkeerplaats voor de camper. Omdat het verblijf voor korte duur is, is het niet de bedoeling dat tafels en stoelen buiten gezet worden. Als je van plan bent om langer dan één of twee nachten te verblijven is het dan ook verstandiger om naar een camping af te reizen.

Waar vind je camperplekken in Nederland?

De camperplekken in Nederland zijn soms goed verborgen. Daarom raden wij je ook aan om vooraf goed uit te zoeken waar de camperplekken Nederland zich bevinden. Hiervoor raden wij Campercontact aan. Dit is een eenvoudige manier om geschikte camperplekken in eigen land te vinden. Naast de camperplekken kan je hier ook beoordelingen van bezoekers terugvinden. Zo weet je vooraf wat je van de campervakantie kan verwachten.

Een andere manier om geschikte camperroutes Nederland te zoeken is via anderen. En waar kan je dat beter doen dan op Facebook? Via verschillende Facebook groepen kan je erachter komen wat de verborgen pareltjes in eigen land zijn. Ook worden de camperplekken Nederland geheel vanuit eigen ervaring gedeeld. Vaak mét eigen foto’s waardoor je een reëel beeld krijgt of het iets voor jou is. Vervolgens ben je klaar om de spreekwoordelijke knoop door te hakken.

Camperplekken in Nederland

Wij helpen je graag (letterlijk) op weg. Daarom hebben wij een aantal camperplekken op een rijtje gezet waar je tegen een relatief laag bedrag kan overnachten. Ook komt het vaak voor dat je gratis mag overnachten, indien je bijvoorbeeld bij het aangelegen restaurant een hapje eet. Om het zo overzichtelijk weer te geven hebben wij de camperplekken Nederland per provincie ingedeeld. Natuurlijk is het wél van belang dat je zelf nog even nagaat of de camperplek daadwerkelijk aan al je eisen voldoet. Of dat je de camperreis Europa tóch liever voortzet vanaf een camping. Laat je inspireren!

Noord-Holland

Camperlocatie bij Sijm – Middenmeer

Camperlocatie Kikkerbosch – Nederhorst Den Berg

Zuid-Holland

Campererf Kweetal – Schelluinen

Utrecht

De Willige Waard – Lopik

Camperplaats De Polderhaan – Harmelen

Zeeland

De Plantage – Kruiningen

Akkerbouwbedrijf Familie de Feijter – Zaamslag

Camperplaats de Hulst – Vogelwaarde

Noord-Brabant

Camperlocatie De Spekdonken – Vessem

Camperplaats Blij Venneke – Duizel

Camperplaats De Kleine Geest – Linden

Limburg

Camperplaats Kessel – Kessel

Camperplaats de Peeldijk – Ospel

Camperplaats Weert – Weert

Gelderland

Camperplaats de Wellinghoeve – Groessen

Camperplaats Veluwe Noord – Oldebroek

Camperlocatie Scheer’s Hoeve – Wapenveld

Overijssel

Het Witteven – Geesteren

Camperplaats de Regge-Vallei – Den Ham

De Bosweide – Haarle

Bekijk alle camperplekken Nederland bij Campercontact

Welke camper past bij jou?