Reserveer nu met voordeel in de meivakantie van 3 mei t/m 16 mei

Zijderoute met camper

De zijderoute met camper is een van de meest indrukwekkende en unieke reisroutes. De populaire handelsroute loopt tussen het oude China en het westen. De zijderoute is eeuwenlang gebruikt om te handelen in exotische goederen. Tegenwoordig is de zijderoute een fascinerende reis om af te leggen met een camper. Wanneer je op zoek bent naar een uitdaging is de zijderoute helemaal iets voor jou! Je maakt kennis met een veel verschillende landen, culturen, gewoontes en landschappen.

Wanneer je de gehele zijderoute met een camper wilt afleggen, kun je gemakkelijk twee à drie maanden op pad zijn. Het is dan natuurlijk wel van belang dat je beschikt over een camper die voldoet aan al jouw eisen en wensen. Daarvoor ben je bij Camperhuren absoluut aan het juiste adres! Wij bieden een zeer divers aanbod campers aan, waardoor de kans groot is dat er een camper tussen zit die bij jou past. Daarnaast bieden wij tijdens jouw reis 24/7 service, waardoor je ons altijd kunt bereiken.

Camper huren?

Een camper huren?

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Waaruit bestaat de zijderoute?

De zijderoute met een camper is ongeveer 17.000 kilometer lang en gaat door vele landen. Echter, bestond de zijderoute destijds niet uit slechts één route, maar was het een netwerk van meerdere routes over zee en over land. Er was een route die lang Indonesië voer, langs de kusten van India, door Egypte naar Europa, maar ook een route van China door Centraal-Azië en Iran naar Europa. Wanneer je bereidt bent om 96 dagen op pad te zijn is ‘de Oude Zijderoute’ reis van reisorganisatie Expedition Far East misschien wel iets voor jou. Je treedt hierbij in de voetsporen van Marco Polo en Alexander de Grote en reist door de landen van Centraal Azië en bezoekt veel legendarische eeuwenoude karavaansteden zoals onder andere Khiva, Bukhara en Samarkand. De zijderoute met een camper is een echte aanrader wanneer je op zoek bent naar avontuur!

'de Oude Zijderoute' afleggen

Met welke camper ga je op avontuur?

Wanneer je de zijderoute met een camper wilt afleggen is het erg belangrijk dat je met een geschikte camper op pad gaat. Drie maanden op pad met een camper die niet naar wens is, kan je reis behoorlijk bederven en dat willen wij van Camperhuren natuurlijk absoluut voorkomen. Daarom willen wij je goed inlichten over alle mogelijke opties, zodat jij de zijderoute met een geschikte camper kan gaan afleggen.

Allereerst de vraag met wie je op reis wilt gaan. Ga je met je reismaatje op pad? Dan is een kleine compacte camper mogelijk iets voor jullie. Met een kleine camper is het rijden gemakkelijker en je kunt zeer eenvoudig ergens parkeren. Ben je juist van plan om een reis met het hele gezin te maken? Kijk dan eens naar onze familiecampers! Het is daarnaast belangrijk dat je camper een passende grootte heeft voor het aantal mensen waarmee je op reis gaat. Wij bieden daarom campers voor 2 à 3 personen, 4 personen én 6 personen.

Meer informatie over een camper huren?

Voorlopig nog niet klaar met reizen?

Wil je nadat je de zijderoute met een camper hebt afgelegd nog meer gaan reizen? Je hebt bij Camperhuren de mogelijkheid om in plaats van een camper te huren er eentje te kopen! Wij bieden een uitgebreid aanbod tweedehands Dethleffs en Sunlight campers aan in verschillende prijsklassen. De campers variëren van klein en compact tot groot, luxe en comfortabel. Je krijgt bij Camperhuren daarnaast altijd de mogelijkheid om een proefrit te maken, zodat je kunt kijken of de zitposities bevallen. Bekijk op de website al onze koopcampers!

meer informatie over een camper kopen?

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Prijs: van €64.900 voor €59.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €57.900 voor €53.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018

Contact

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk advies van ons krijgen? Stel je vraag via ons online contactformulier of stuur een mailtje naar info@camperhuren.nl. Daarnaast kun je ons bereiken door te bellen naar 0297 547007, ook op zaterdag en zondag. Wil je onze showroom bezoeken? Bekijk dan onze openingstijden op de website. Wij helpen je met alle plezier verder!

Wil je op de hoogte blijven van Camperhuren? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op FacebookTwitterYouTube of LinkedIn.

contact opnemen

Welke camper past bij jou?