Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Compacte campers verhuur

Wil jij graag lekker met z’n tweeën eropuit? Dit kan met de compacte campers verhuur modellen. Bij camperhuren.nl hebben wij diverse modellen campers die passen bij jouw reisplannen, zo is er altijd een camper geschikt voor jouw reisgezelschap. Onze compacte campers verhuur zijn (zoals de naam het al zegt) ”compact”, deze modellen zijn daarom uiterst geschikt voor 2 tot 2,5 personen. Aarzel niet en bekijk ons aanbod compact campers verhuur en vind de camper die past bij jouw vakantie.

Onze campers

Bekijk hier ons huuraanbod!

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week

Compacte campers

Met ons aanbod aan compacte campers verhuur kunt u maximaal van elkaar genieten tijdens jouw vakantie. Onze compacte campers verhuur modellen zijn geschikt voor 2 tot 2,5 personen. Ervaar de vrijheid van het reizen met een camper door de flexibiliteit van een camper. Bent u niet tevreden over de verblijfplaats? Dan rijd je gewoon naar een andere verblijf of camperplaats. Bij camperhuren.nl is er een divers aanbod aan compacte campers verhuur, al onze campers zijn van alle gemakken voorzien. Zo kun je zonder zorgen beginnen aan een onvergetelijke vakantie met een camper. Naast compacte campers verhuur verhuren wij ook buscampers.

Wendbaar, compact & flexibel

Zoals hierboven benoemd zijn onze compacte campers verhuur relatief kleine campers. Hierdoor zijn de campers beter wendbaar dan onze grotere campers, daarnaast zijn ze ook nog eens flexibeler door de lage doorrijhoogte bij bruggen, tunnels en camperplaatsen. De campers zijn dan wel compact toch zijn ze van alle gemakken voorzien. Onze compacte campers verhuur modellen zijn minder windgevoelig, zuiniger in verbruik en natuurlijk enorm gezellig! De compact campers verhuur modellen zijn maximaal 4 jaar oud, goed onderhouden, verzorgd en optimaal ingericht. Daarnaast kun je met een camper zelf kiezen wanneer je vertrekt en waar de reis heen gaat. Op deze manier kun je een stedentrip maken of besluiten om een actieve vakantie te houden.

Compacte campers 2 personen

Met de compacte campers verhuur kun je met 2 personen optimaal genieten van de vakantie. Of je nu in Nederland blijft of een roadtrip maakt door Europa de compacte campers verhuur is geschikt voor jouw vakantie. Onze compacte campers zijn voorzien van de luxe die je nodig hebt. Wij hebben verschillende compacte campers verhuur modellen. Je hebt de keuze uit campers met enkele bedden, een Frans bed of een dwars bed. De compacte campers verhuur modellen zijn uiterst geschikt om een fantastische camperreis mee te maken.

Compacte campers verhuur met je viervoeter?

Wanneer je op vakantie gaat wil je natuurlijk het hele gezin mee kunnen nemen, natuurlijk hoort uw hond hier ook bij. Ín een aantal van onze compacte campers verhuur modellen is het toegestaan om een hond mee te nemen. Informeer voor je vakantie of het mogelijk is om een hond mee te nemen in het model dat je wilt huren. Naast het meenemen van jouw viervoeter zijn er nog veel andere praktische extra’s die je kunt aanvragen om je vakantie net wat aangenamer te maken.

Camper huren Aalsmeer

Opzoek naar compacte campers verhuur? Kom dan langs op onze locatie in Aalsmeer, onze showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Bezoek onze showroom en bekijk onze modellen campers. Dit is niet alleen praktisch voor wanneer je op vakantie gaat, maar dit vergroot ook de voorpret. Onze showroom is gevestigd in Aalsmeer. Ideaal voor wanneer u opzoek bent naar compacte campers verhuur in de buurt van:

Heeft u nog vragen of ben je opzoek naar inspiratie voor je vakantie neem dan contact met ons op, of bekijk onze inspiratiepagina.

Inspiratie nodig?

Welke camper past bij jou?