Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Gratis camperplaatsen Nederland

Met gratis camperplaatsen Nederland bespaar je niet alleen kosten, maar kom je ook op plaatsen waar je ander niet zou komen. Zo zijn het vaak plaatsen met weinig voorzieningen. Omdat je met een camper op pad gaat is het dan ook geen probleem om ook zonder allerlei faciliteiten een nachtje door te brengen. Houdt er dus wel rekening meer dat er niet overal toegang is tot stromend water, afvalcontainers of stroom. Reserveren is vaak niet mogelijk, waardoor het principe vol is vol gehanteerd wordt. Twijfel dan ook niet te lang voordat je ergens de camper neer zet voor een nachtje. Ontdek de prachtige gratis plaatsen in de natuur!

Campers huren

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week

Ottersum, Limburg

In het Limburgse Ottersum is Old Inn-Bar&Kitchen terug te vinden waar je altijd naar toe kan gaan voor een gratis overnachtig met de camper. Gratis camperplaatsen Nederland zijn hier dan ook een vanzelfsprekendheid. Wél stellen ze het op prijs als je vervolgens een hapje gaat eten in het restaurant. Een goede prijs in combinatie met veel verschillende speciaalbiertjes maakt dit dan ook helemaal geen verkeerde deal! Huisdieren zijn welkom en een supermarkt is op loopafstand.

Norg, Drenthe

De Drentse plaats Norg heeft ook een gratis camperplaatsen Nederland. Zo biedt Restaurant Norgerhout een gratis overnachting met de verwachting om je hierna te verwelkomen voor een heerlijk diner. Het is gelegen naast het oude Oerbos ‘Het Norgerholt’. Op slechts 1.000 meter wandelen kom je aan in het centrum. Ideaal voor een campervakantie.

Reusel, Noord-Brabant

Tijdens de openingstijden van Restaurant de Wekker kan je gratis gebruik maken van alle faciliteiten binnen het restaurant. Houdt er rekening mee dat het restaurant op dinsdag gesloten is. Ook is het zeker een aanrader om bij het restaurant naar binnen te gaan voor een heerlijke maaltijd. 

Workum, Friesland

In het Friese landschap wordt je met open armen verwelkomd door de Familie Abma in Workum. De boerderij van de familie is gratis voor een camperovernachting en daarmee één van de leukste gratis camperplaatsen Nederland. Met een vrijwillige bijdrage kan je familie helemaal blij maken. Om vervolgens slechts 2,5 kilometer verwijderd te zijn van het centrum van Workum. 

Haaksbergen, Overijssel

In de provincie Overijssel zijn gratis camperplaatsen Nederland te vinden bij Restaurant Evers. Ook kan je hier direct naar binnen gaan voor heerlijke maaltijden alvorens je de camper in kruipt voor een gratis overnachting. Het personeel ontvang je met open armen. En daarmee is het ook een ideale plaats tussen camperroutes Nederland.

Doesburg, Gelderland

In het Gelderse Doesburg is de Pannekoekenbakker te vinden met gratis camperplaatsen Nederland. Op de parkeerplekken is het toegestaan om zonder een vergoeding te overnachten. Ook is het mogelijk om een heerlijke Nederlandse pannenkoek te eten alvorens je terug kruipt in compacte campers occasions. Het centrum van Doesburg is op slechts 3 kilometer afstand te vinden.

Kloosterzande, Zeeland

De gratis camperplekken Nederland zijn hier te vinden op het parkeerterrein van de boogschietvereniging en de scouting. Het centrum van Kloosterzande is slechts 500 meter wandelen verwijderd. En binnen 4,5 kilometer ben je ook al op de Westerschelde. Hier kan je heerlijk tot rust komen aan het strand.

Mijnsheerenland, Zuid-Holland

Binnen de Zuid-Hollandse provincie in het plaatsje Mijnsheerenland is Café Restaurant ’t Stammineeke terug te vinden. Hier zijn verschillende gratis camperplaatsen die op een harde ondergrond kunnen staan. Het ligt bij het polderlandschap van de Hoeksche Waard, dat absoluut een bezoekje waard is. Ook kan je bij het restaurant terecht voor een goede lunch of een stevig diner.

Hoek van Holland, Zuid-Holland

Ook de volgende gratis camperplekken Nederland bevinden zich in Zuid-Holland. Zo is Camperlocatie Emmaboulevard te vinden bij de Hoek van Holland. Het is een fijne camperplaats die zich dichtbij het strand begeeft. Geniet daarom van een prachtig uitzicht op de schepen. En maak vanaf de camperplaats een wandeling naar het strand of de pier. 

Den Oever, Noord-Holland

De laatste van dit lijstje gratis camperplaatsen Nederland is Parking Oostkade. Dit ligt rechtstreeks aan de Waddenzee met een prachtig uitzicht. Er zijn ruim 10 camperplaatsen die allen gratis gebruik kunnen maken van elektra. Ook is er een viskiosk aanwezig waar de maag gevuld kan worden. Probeer een kibbeling, lekkerbekje of ga toch voor een gerookte zalm. ’s Nachts kan je wat verkeersgeluiden horen van het verkeer op de afsluitdijk. 

Welke camper past bij jou?