Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Compacte campers occasions

Het aanbod compacte campers occasions is enorm ruim. Zo hebben wij veel compacte modellen voor een uiteenlopend aantal personen. Alle campers die wij verkopen zijn níet ouder dan vier jaar. En daarom zit er vaak ook nog een lopende (originele) fabrieksgarantie bij. Dit is mede afhankelijk van het merk. Om de levensduur van een camper kopen te maximaliseren hebben maken wij uitsluitend gebruik van betrouwbare Duitse merken: Sunlight & Dethleffs. Daardoor weet je zeker dat je onbezorgd op vakantie kan gaan. De zoektocht naar een geschikte camper vindt plaats samen met de begeleiding van onze gepassioneerde collega’s.

Bekijk onze compacte campers occasions

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023

Ontdek de voordelen

Bij de aankoop van compacte campers occasions ben je bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij een ruim assortiment van veel tweedehandse campers. Allen nog zo goed als nieuw om ervoor te zorgen dat jij jarenlang vooruit kan met de camper. Naast onze compacte campers bieden wij nog veel meer modellen aan. Hierdoor weet je zeker dat de zoektocht naar een camper bij Camperhuren.nl slaagt! Waarom wij hierin uniek zijn? Dat hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

  • Onze campers zijn maximaal vier jaar oud
  • Vaak is er nog een lopende fabrieksgarantie
  • Scherpe prijzen (omdat de camper kilometers heeft gemaakt)

Een ander bijkomend voordeel is dat het onderhoud van de camper de gehele levensduur is gedaan door een erkende Fiat garage. Vóór je een compacte campers occasions aanschaft kan je de camper ook nog eens door een eigen garage laten controleren. Zo werken wij altijd mee met een onafhankelijke keuring. Hierdoor ben jij 100% zeker van wat je koopt. En zijn de kansen nóg kleiner dat je voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Ook is het altijd mogelijk om bij interesse een proefrit te maken in je toekomstige camper.

Tijdens de proefrit kan je kennis maken met hoe de camper op de weg ligt én of je hier fijn achter het stuur zit. Naast de motorische staat van het voertuig is dit namelijk ook enorm van belang. Bij het maken van een roadtrip is het namelijk wel zo fijn als je ontspannen én met vertrouwen achter het stuur kan kruipen. Vóór de daadwerkelijke aankoop wordt afgerond zorgen wij ook nog voor een vochtmeting. Hiervan krijg jij bij de aankoop een certificaat zodat je ook weet dat dit in orde is. Zelfs de laatste onderhoudsbeurt voor de overschrijving van de camper nemen wij voor onze rekening. Dit zal ervoor zorgen de eerste 5.000 km zorgeloos afgelegd kunnen worden.

Type campers

Zodra je de keuze voor een compacte campers occasions moet maken kom je voor een moeilijke keuze te staan. Zo weten veel personen níet precies waar ze naar op zoek zijn. Ga daarom ook goed na met welk reisgezelschap je op vakantie gaat. Het aantal passagiers moet namelijk gelijk staan aan het aantal vervoersplekken in de camper. Ook moet je bepalen of je rechtop in de camper wilt staan óf dat je genoegen neemt met een beperkte stahoogte. Om in de nacht tot volle rust te komen dien je ook te bepalen of je een tweepersoonsbed wilt hebben óf dat je liever afzonderlijk slaapt. Deze vragen zijn praktisch én daarom moet je hier goed over nadenken. Omdat ieder type camper zo zijn eigen voordelen heeft hebben wij hieronder de meest voorkomende soorten op een rijtje gezet.

Kijkend naar de compacte campers occasions gaat de neiging al snel uit naar een buscamper óf de half integraal camper. Waarom? Deze campersoorten zijn namelijk het kleinst én meest wendbaar. Verder is het van belang dat je goed nadenkt over de opties die je wél én niet wilt. Zodra je met familie op vakantie gaat is dit wellicht wat aan de krappe kant. Ook de indeling van een deze campers zijn af en toe een struikelpunt. Zo zijn ze altijd compleet ingericht, maar níet altijd even handig. Bij een dwars bed moet je bijvoorbeeld over elkaar heen klimmen om in óf uit bed te stappen. Om de uiteindelijke knoop door te hakken is het mogelijk om alle verschillende soorten compacte campers occasions te bezichtigen. Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor persoonlijk advies op maat. Hier helpen wij je in het maken van de juiste keuze. Al een camper op het oog? Bel dan van tevoren even, dan zorgen wij ervoor dat de camper in de showroom staat.

Welke camper past bij jou?