Contact

Compacte campers occasions

Wij hebben nu weer ruime keuze, er zijn weer veel compacte campers occasions in ons aanbod! Wij hebben compacte modellen die variëren van twee- tot zespersoons camper. De compacte campers occasions uit ons aanbod zijn nooit ouder dan drie jaar en hebben vaak nog een lopende, originele fabrieksgarantie, afhankelijk van het merk. De campers uit ons aanbod zijn van Sunlight en Dethleffs, met deze merken weet je zeker dat je kwaliteit binnen haalt.

Wij staan voor jou klaar! Ben je van plan een compacte occasion uit ons aanbod te kopen? Vraag dan ons gratis persoonlijke advies aan. Onze gepassioneerde collega’s zoeken graag mee naar jouw droomcamper!

Neem contact op!

Bekijk onze camper occasions

Prijs: €65.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €65.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €54.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2017
Prijs: €67.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €73.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €61.500 (beschikbaar per 1/10/2021) Aantal slaapplaatsen: 3 Bouwjaar: 2020

Voordelen van camperhuren.nl

Voor de aankoop van een compacte camper occasion ben je bij ons in goede handen! Wij bieden naast een van onze compacte campers occasions heel veel meer aan, zodat jij zeker weet dat je de goede keuze hebt gemaakt. Dit maakt ons uniek:

  • De compacte campers occasions zijn maximaal drie jaar oud.
  • In veel gevallen is er nog een lopende fabrieksgarantie.
  • De camper heeft kilometers gemaakt, dus ze zijn erg scherp geprijsd.

Het onderhoud is de gehele levensduur gedaan door een erkende Fiat-garage. Wil je toch door je eigen garage nog een keer laten controleren? Dat kan! Wij werken altijd mee met een onafhankelijke keuring, zodat jij zeker bent van wat je koopt. Bij interesse in een specifiek model ben je ook altijd welkom om een proefrit te komen maken.

Bij aankoop van een van onze compacte campers occasions kun je dus zeker zijn dat de camper motorisch in orde is. Naast de motorische staat is het natuurlijk ook erg belangrijk om een vochtmeting te doen. Deze meting is voor jouw aankoop al gedaan, waarvan wij een certificaat hebben ontvangen. Deze ontvang je bij jouw aankoop erbij.

Voordat we de camper overdragen zorgen wij voor een laatste onderhoudsbeurt. De kosten zijn voor ons. Deze beurt zal ervoor zorgen dat jij de eerste 5.000 kilometer zorgeloos met jouw familie kan afleggen.

Bekijk meer voordelen

Maak de goede keuze!

Bij het kopen van een compacte camper occasion sta je voor een moeilijke keuze, want naar wat voor iets ben je eigenlijk op zoek? Je moet nagaan met welk reisgezelschap je vaak op vakantie gaat, of het aantal passagiers gelijk staat aan het aantal vervoersplekken in de camper. Wil je rechtop kunnen staan in jouw camper, of vind je het niet erg als de stahoogte beperkt is? Wil je tweepersoons bedden of slapen jullie het liefst afzonderlijk? Allemaal praktische vragen waar je goed over na moet denken.

Wij hebben verschillende soorten campers. Elke camper heeft zo zijn voor- en nadelen. Hieronder staan de pagina’s naar de desbetreffende soort:

Bij compacte camper occasions neig je al snel naar de buscamper of de half-integraal camper. Deze zijn het kleinst en het meest wendbaar. Bij deze campers moet je goed nadenken over de opties die je wel en niet wil. Ga je bijvoorbeeld met jouw familie op vakantie? Hou dan in je achterhoofd dat het voor een familievakantie wel aan de krappe kant kan zijn. Verder is de indeling bij deze camper ook altijd een dingetje; ze zijn erg compleet ingericht, maar niet altijd even handig. Bij een dwars bed moet je bijvoorbeeld over elkaar heen klimmen om in- of uit bed te kunnen stappen.

Het is mogelijk om verschillende compacte campers occasions te bezichtigen, namelijk in onze showroom! We geven je daar ook graag persoonlijk advies, om jou te helpen bij jouw keuze. Heb je al een camper op het oog? Bel dan even voor jouw bezoek, dan zorgen wij ervoor dat de camper in de showroom staat!

 

Neem contact op

Welke camper past bij jou?