Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Handige camper tips

Als je voor het eerst met de camper op vakantie gaat, dan kun je een aantal handige camper tips waarschijnlijk wel gebruiken. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen! Wij weten namelijk alles over het huren van een camper en waar je op moet letten tijdens je camperreis. Daarom willen we deze kennis graag met je delen, zodat jij straks ook met een gerust hart op reis kan gaan. Hiervoor hebben we een speciale pagina aangemaakt, waar je al onze handige camper tips op kunt lezen. Zo weet je zeker dat je straks goed voorbereid op reis gaat!

Camper huren

Een camper huren?

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

 

Lees hier de 7 handige camper tips van Camperhuren.nl

Wij hebben voor jou hieronder 7 handige camper tips opgeschreven die jou hopelijk alvast iets meer op weg helpen bij het plannen van de reis van je dromen! Ben je nou ook benieuwd naar hoe het huren van een camper überhaupt in zijn werk gaat? Zie dan onze website voor een uitgebreide uitleg hierover.

  • Kies je camper zorgvuldig uit

De hoofdpersoon uit het verhaal: de camper. Zorg ervoor dat je voordat je een camper gaat huren of zelfs kopen, dat je helder op een rijtje hebt staan wat je wensen zijn. Laat je informeren over de diverse soorten campers, kom ze in het echt bekijken en maak eventueel een proefrit voorafgaand aan de reis. Op deze manier zorg je ervoor dat je straks tijdens je reis precies de luxe en het comfort hebt waar je op had gehoopt. Je wilt overigens niet tijdens je reis spijt krijgen van de keuze die je hebt gemaakt.

  • Stippel je route uit, maar plan niet té strak

Het is handig als je jezelf van tevoren hebt ingelezen over het land waar je naartoe gaat, zodat je weet waar alle highlights en hotspots zich bevinden. Echter, maak de planning niet te strak en probeer ook zeker af en toe af te durven wijken van je planning als je iets tegenkomt wat je niet wilt missen. Laat je geest de vrije loop en probeer vooral optimaal te genieten van je fantastische camperreis!

  • Verdiep jezelf in de regels die gelden in het land waar je naartoe gaat

In ieder land gelden andere regels. Daarom is het van belang dat je voorafgaand aan je vakantie, jezelf goed inleest over bepaalde regels die van toepassing zijn op jouw campervakantie. Zo gelden er bijvoorbeeld overal andere regels voor wildkamperen en heeft ieder land zijn eigen regels rondom verplichte onderdelen die in jouw camper aanwezig moeten zijn. Een handige website die jou hierbij kan helpen is die van de NKC (Nederlands Kampeerauto Club).

  • Voorzie de camper van voldoende eten en drinken

Wanneer je op reis gaat met de camper, ben je natuurlijk veel onderweg. Het is om die reden daarom ook absoluut geen overbodige luxe om je camper te voorzien van voldoende eten en drinken. Zo voorkom je dat je straks in een langdurige file staat zo zonder iets te eten of te drinken.

  • Onthoud de afmetingen van je camper

Misschien is het eerste wat in je opkomt bij deze tip wel: ”Ja, duh!”. Maar wat we hiermee eigenlijk willen zeggen, is dat je gedurende je reis hoogstwaarschijnlijk verschillende plekken tegenkomt waarbij een bord staat met daarop de maximaal toegestane hoogte. Tijdens deze momenten wil je natuurlijk niet continu in de stress te hoeven schieten met de angst dat het dadelijk niet past. Voorkom deze stress daarom gemakkelijk door de afmetingen op een briefje te schrijven en deze bij je in de camper te leggen. Een simpele, maar erg efficiënte tip!

  • Bekijk welke spullen er goed van pas zouden kunnen komen tijdens je reis

Neem voordat je op reis gaat genoeg tijd om te kunnen bedenken wat je allemaal mee wilt nemen op jouw campervakantie. Er zijn namelijk een heleboel dingen waar je in eerste instantie niet aan zou denken, maar die tijdens de reis toch wel goed van pas waren gekomen. Schroom daarom ook niet om informatie daarover op te zoeken en op die manier een lijstje samen te stellen met alle camper benodigdheden.

Nog meer handige camper tips lezen?

Nóg enthousiaster geraakt door deze handige camper tips? Neem contact met ons op!

Heb jij door deze handige camper tips nóg meer zin gekregen in jouw eerste campervakantie? Dat begrijpen wij maar al te goed! Echter, wij snappen ook dat je misschien graag nog wat meer zou willen weten over het huren van een camper. Neem daarom gerust contact met ons op. Wij geven je namelijk graag nog meer handige camper tips! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0297-547007 of te mailen naar info@camperhuren.nl. Daarnaast hebben wij ook nog een online contactformulier die je te allen tijde kunt invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Wil jij graag op de hoogte blijven van Camperhuren.nl? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op FacebookInstagramTwitterYouTube of LinkedIn.

Ook nog opzoek naar inspiratie voor jouw campervakantie?

Neem contact met ons op

Welke camper past bij jou?