Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Campervakantie Zweden

Heb je altijd al eens een campervakantie door Zweden willen maken? Dit is je kans! Bij Camperhuren.nl hebben we namelijk diverse luxe, comfortabele campers voor goedkope prijzen. Daarnaast zijn al onze campers zelfvoorzienend met een toilet, douche en keuken. Ook zijn ze maximaal vier jaar oud en zeer compleet uitgerust! Verder bieden wij 24/7 service tijdens jouw campervakantie door Zweden, zodat je bij vragen altijd bij ons terecht kunt.

Bekijk onze beschikbare campers

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Welke camper gaat er mee op campervakantie door Zweden?

Bij Camperhuren.nl maken we onderscheidt tussen verschillende soorten categorieën:

Daarnaast hebben wij diverse soorten campers waar je uit kunt kiezen: alkoofintegraalhalf-integraal en buscamper. Iedere soort is uniek en daarom is het belangrijk dat je goed weet wat je wil, zodat je de juiste camper vindt. Als laatste heb je de mogelijkheid om je campervakantie door Zweden nog relaxter te maken door middel van het aanschaffen van een van onze heerlijke comfortpakketten, je kunt hierbij denken aan: het ‘Lazy morning pakket’ en het ‘Keukenpakket Luxe’. Verder zijn er ook verschillende praktische extra’s die je kunt huren indien nodig. Denk hierbij aan spullen zoals: een navigatiesysteem, een zitverhoger of een tuintafel met stoelen. Op deze manier verzekeren we dat je niks tekort komt tijdens jouw campervakantie door Zweden!

Hoe werkt het huren van een camper?

Inspiratie voor een campervakantie door Zweden

Waar kun je allemaal heen tijdens een campervakantie door Zweden? Wij helpen je graag bij de oriëntatie. Daarom hebben wij hieronder een aantal leuke activiteiten voor je neergezet waar je zeker weten langs moet gaan tijdens jouw campervakantie door Zweden!

Bezoek het uitgestrekte natuurgebied Lapônia

Breng een bezoekje aan het uitgestrekte natuurgebied Lapônia, ook wel Zweeds Lapland genoemd. Het gebied staat op de Welerderfgoedlijst van UNESCO en bestaat uit 4 nationale parken. Deze parken bestaan uit berglandschappen, drassige gebieden en prachtige gletsjers. Hier leer je midden in de natuur de geschiedenis van Saami kennen.

Neem een kijkje bij één van de hoogste watervallen van Zweden

Een andere bezienswaardigheid die zeker de moeite waard is, is de waterval Tännforsen. Het water dondert bij deze waterval maar liefst 38 meter naar beneden! Bovendien bevindt de waterval zich in een dichtbegroeid naaldbos, wat een sprookjesgevoel aan de sfeer geeft. Daarnaast bevriest de waterval in de winter wat een uniek uitzicht creëert.

Ervaar de duurzaamheid in het stadje Växjö

Wellicht de groenste stad van Europa: Växjö. Hier liggen niet alleen heel veel natuurparken, maar de stad staat ook bekend om de ontwikkeling van duurzame initiatieven. Zo wordt er in september een FOOD-festival georganiseerd, wat er leuk is om mee te maken. Hier kun je diverse lokale producten proeven die op een duurzame manier geproduceerd zijn. Tot slot is het stadje omringd door maar liefst 23 natuurreservaten en vele meren.

Meer inspiratie opdoen voor een campervakantie door Zweden?

Een camper kopen bij Camperhuren.nl

Wil je er meer uithalen dan slechts één campervakantie door Zweden? Dan is een camper kopen misschien wel iets voor jou! Bij Camperhuren.nl gaat het grootste gedeelte van de campers de verkoop in na het hoogseizoen! Onze campers zijn maximaal vier jaar oud en daarom zit er vaak zelfs nog een lopende fabrieksgarantie op de camper. Daarnaast kun je de camper door ons laten bemiddelen, waardoor je kosten bespaart. Ons assortiment koopcampers bestaat uit:

Wil je meer weten over hoe het kopen van een camper werkt? Lees het op onze website of neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

Alle koopcampers bekijken

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023

Meer info over een campervakantie door Zweden?

Lijkt een campervakantie door Zweden jou de ideale uitdaging? Neem contact met ons op! Wij van Camperhuren.nl helpen jou graag verder bij jouw zoektocht naar de perfecte camper. Je kunt ons bereiken via info@camperhuren.nl of door te bellen naar 0297-547007. Daarnaast heb je de mogelijkheid om ons online contactformulier in te vullen bij specifieke vragen.

Bovendien hebben wij een showroom gelegen in Aalsmeer waar je van harte welkom bent om een kijkje te komen nemen! De openingstijden vind je op onze website.

Wil je graag op de hoogte blijven van Camperhuren.nl? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op FacebookInstagramTwitterYouTube of LinkedIn.

Benieuwd naar de mening van andere klanten? Bekijk onze reviews!

Contact opnemen

Welke camper past bij jou?